En anpassad 3D tryckt justerbara stativ Adapter för din SmartphoneJag har varit sugen en adapter som låter mig använda min telefon kamera för coola saker som stop motion fotografering och timelapses, så jag bestämde mig att utforma och 3D utskrift. Jag är verkligen nöjd med vad jag sluttat med upp med, det är verkligen liten och lätt, men det fungerar precis lika bra som en kommersiell tripod adapter.

Om du bara vill skriva ut en med min arkivera och behovet av anvisningar om montering, ladda ner den bifogade mall och hoppa till steg 11.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Justerbar knex stå för din smartphone och tablet

detta är en justerbar knex står för smart telefon och liten tablett som ipad mini, ännu inte har försök ipad eller andra större tablet.Steg 1: justering 1 Steg 2: justering 2 Steg 3: två olika vinkel om du har någon fråga eller hitta oklart steg, kan...

3D tryckt justerbar stående skrivbord för Under $50

Sammanträdet är den nya rökning.Det har varit massor av forskning som visar att folk som sitter hela dagen har högre fall av cancer, diabetes och hjärtsjukdom. Som designer sitter jag ofta 8 (eller som 4) timmar en dag eller mer vid datorn. Jag är ak...

Hur du skapar din egen anpassade 3D tryckt iPhone Case

kolla gärna in min Shapeways butik där du kan köpa iPhone fall som den här och andra som TriStand - iPhone fall med 3 i 1 byggdes flip ut cykelställs för 3d utskrift av Shapeways (3d tryckeriet).En iPhone fall säger mycket om en person, det är därför...

TfCD 3d skannade handled: anpassad 3d tryckta titta

Intresse som finns i tillämpningen av hem 3D-skanning och utskrift. Människor har möjlighet att skapa en anpassad produkt med dessa tekniker. Handled skanning är i fokus för detta uppdrag.3 teknik tillsammans för att skapa form passar produkter: pers...

Anpassade 3D tryckt gummiband

Ofta när du arbetar med projekt, är jag tvungen att använda en nära match av en del istället för den rätta storlek delen för jobbet. Den vackra sak om 3D-utskrifter är möjligheten att anpassa ett objekt till exakt hur du behöver den. Med vissa grundl...

Anpassade 3D tryckt fiske lockbete

Till min första 3D-skrivare, jag trodde jag skulle ta itu med något annat: en fiske lockbete. Rätt nu marknaden är begränsad till kommersiellt tillverkade modeller och anpassade handgjorda dem tillverkade av trä med användning av elverktyg. Detta är...

Anpassade 3D tryckt kolfiber cykel ram

om du är verkligen i cykling och finns på denna webbplats, chanserna är att under åren har du åtminstone lekte med idén att göra en egen ram. Det finns något verkligt speciell och djupt givande om ridning något som du har byggt själv och att kunna vä...

Anpassad telefon/GPS car mount adapter

detta instructable visar dig ett billigt sätt att göra en egen telefon/GPS fäste för din bil utan lim eller skruv.Jag letade efter ett sätt att montera min iPhone i min bil i en position som tillät mig att enkelt se skärmen utan att behöva titta bort...

GP2X - anpassade 3D tryckta d-pad

Detta är en guide för att bygga och installera en 3D tryckt D-pad, särskilt för att passa en modifierad GP2X F100.Uppmärksamhet! Innan du använder denna guide, ska du titta på den utmärkta ändring guide av BacPac. Han kan vägleda dig genom öppna hölj...

Anpassade 3D tryckt redskap SKIFT rattar

detta är en gå igenom om hur man gör din egen 3d tryckta SKIFT knopp. Jag skrev ut mig på en Makerbot Replicator med Laywoo-d3 glödtråden för det klassiska trä utseendet. Den var avsedd för en ' 06 Honda Civic och bör arbeta med liknande året import....

3D tryckt enheten hjul Adapter

Detta projekt kom att fylla ett behov för ett inträde till Power Racing serien från min lokala makerspace, The Maker Station. På att hacka ett barn-storlek åkande fordon in i ett fordon kan som sprang runt med vuxna, stöter du på många problem du mås...

Neopixel, ESP8266 och anpassade 3d tryckta innehavaren

Detta projekt sattes ihop över en våt söndag eftermiddag för att kombinera tre tekniker till ett projekt.En ESP8266 trådlös enhetEn Adafruit Neopixel ringEn 3d-tryckta ram för projektet.Designen kan du ändra mönster och färger av Neopixel från en web...

Anpassade 3D tryckt Standoffs

Små bitar av hårdvara är en av de svåraste delarna till lager i din verkstad. Standoffs är ett utmärkt exempel på detta. Standoffs kommer i en enorm mängd-de kan anpassas i längd, skruv storlek och yttre diameter. Det är alltid tråkigt när du sluta m...

Anpassade 3D tryckt (i Silver) min lilla ponny Charm

Min 4-åriga Gud-dotter älskar My Little Pony (som alla små flickor som det verkar) men hon har dem alla och med julen kommer upp jag behövde en present till henne. Hennes andra favorit är smycken och till skillnad från de flesta 4 åringar hon tar myc...

Stora Format Adapter för din Mirrorless kamera

moderna digitalkameror är imponerande små, men ibland stor är vackra. Stora format filmkameror, oftast utformade för att acceptera 4 "x 5" skurit blad, har en viss charm. Det är inte bara eftersom den stora filmen är cool, men också på grund av...

Justerbara spännband för din arrow quiver

när jag gjorde min första koger bestämde jag mig för att ha justerbara remmar, så jag kunde prova där det skulle passa mig bäst.Steg 1: Hål och chicago skruvar jag stansade fyra hål på övre baksidan och fyra hål på nedre baksidan. Jag använde chicago...

Göra ett set av brödunderläggen adapter för din AVR microcontroller

om du gillar att leka med mikrokontrollanter du vet detta liv: du vill testa en del av ett program och du måste först helt tråd upp uC på bröd ombord.Inte med dessa praktiska delar mer!Detta är fullständigt programmerbara mikrokontrollanter som kunde...

Anpassad bil fäste för din smartphone

Cad-filer finns här: http://www.thingiverse.com/thing:24315Känn dig fri att ändra designen att passa särskilt telefonen eller bil._________________________________________________________Så, jag köpte en Galaxy Anmärkning nyligen. Jag är inte säker p...

Gör 3D-action Videos till ett budgetpris

Du vet de gopro åtgärd videor, men en gopro är mycket dyrt?Gillar du 3d-videor och du redan har en bra smartphone?Sedan gå skaffa dig några grejer för mindre än 150.- och gör dig några 3d-action-filmer!Ja! 3D! Action! Wow! Jag kan inte vänta! Låt oss...