En Awsome Knex svärd, mycket robust och tillförlitlig.jag kommer att publicera andra skapande om du kille som denna.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Stor Knex P90 anpassat mycket makt och exakt

detta är mi p90 dess mycket kraftfull stora accurasy (inte kan stava det rätten)dess ljus det bär bulets i en dold mag när locket tas bortPLZ lägga mig eller inlägg en kommentar om du vill ha THE instruktioner eller om du vill ha mig att göra en pist...

En enkel och tillförlitlig dörr larmsystem

Innan vi förklarar "hur man gör?"Jag ska berätta Svaren för "Varför göra?"Har ditt barn någonsin öppnade dörren och gick utanför utan din vetskap?Vet du om någon försöker öppna din dörr från utanför?Så det är bättre att ha en dörr larm...

Knex (mycket robust) bekämpa kniv

detta är min variant av (krediter till) "moxx's combat knife" märker kroppen är ungefär samma men att tipset är ingenting lika. även insidan mekanik till denna kniv hålla det mycket robust. och det kan vara en ny idé på synen för knivar? ingen a...

Planteringsjord tabell - robust och enkel

Jag bor i en lägenhet, och som ett resultat jag gör en hel del container trädgårdsskötsel. Med robusta och hållbara planteringsjord tabeller är viktigt, för ingjutning växterna till att börja med, men också att ange behållare för runt kanterna på mit...

BB Gun dart (mycket billigt och lätt)

jag är inte tillförlitliga för någon skadar orsakas av dessa pilar. Använd på egen risk, och ta korrekta säkerhetsåtgärder.Steg 1: material Du behöver - naglar - capri solen halm - superlim - saxar - tråd fräsarSteg 2: Byggnaden dart Först, skär av h...

Raspberry Pi och Arduino: bygga tillförlitliga system med WatchDog timer

Sammanfattning: I detta Instructable titta vi på hur man bygger mer tillförlitliga datorsystem med WatchDog timer. Vi visar hur du ställer in och använder Raspberry Pi och Arduino inre watchdog timer. Vi förklarar också varför en extern WatchDog Time...

Min mycket enkla och kraftfulla knex pistol

skjuter 20ft lättproffsen-kraftfull-korrekt-enkelt att göranackdelar-svårt att läsaSteg 1: bit grevevita snöflingor (13)gul halva cirklar (7)Orange kopplingar (1)grå stavar (2)gula spön (2)Silver distanser (3)blå distanser (1)Steg 2: tändstiftet se b...

Knex docka spel lagring Rack och Accesory förvaringsväska för 3DS, DS och DSi

långa titeln berättar exakt vad detta är för: 3 DS, DS och DSi spel och tillbehör lagring. Förvaringsbox är Oceanous's design med några ändringar så att det kan ansluta till spelet rack. Detta är det första jag har postat (även om jag har varit medle...

Varje storlek tablett, iPad/iPhone/iPod Stand (mycket billigt och lätt att göra)

detta är hur man gör ett lätt stativ för nästan alla Tablet PC-enhet som en HP Touchpad, Asus eee pad transformer, Samsung galaxy tab, BB Playbook och naturligtvis Apple iPad. Det är mycket lätt att göra och kostar absolut ingenting!...

Möta gjutning (nr kisel eller kalciumalginat behövs) mycket billigare och snabbare.

Jag ville föreviga mitt ansikte och på samma gång, att ha en form för framtida projekt. Jag har sett en hel del människor som gör bra tyger som kisel mask, halloween mask och andra coola saker.Steg 1: Redo Material:Vaselin.VattenSaxGjutning gipsLera...

Katt Castle (mycket snabbt och enkelt)

Jag har köpt en katt hus att sätta i min trädgård för min kitty Enya från en on-line europeisk butik. Det kom med två stora lådor.Idag var det regnigt (... igen...), så Enya inte kunde gå i trädgården: Jag bestämde mig att göra henne en "katt castle&...

Ett mycket roligt och effektivt sätt att göra ett ord söka! (Mycket lätt)

Hej alla! Detta är min första Instructable så lämna gärna kommentarer och råd! Tack!Ordet söka, ett mycket roligt sätt för att roa dig, jag har tänkt på att skriva ut ett stort block med bokstäver på Microsoft Word så att jag kunde göra min egen, men...

En mycket enkel och effektiv vakuumpump

jag kommer att visa dig hur man gör en mycket enkel men effektiv venturi vakuumpump cheep laboratorium material. Du behöver flera minuter att göra det. Denna pump är att när vattnet flödar genom vertikala röret, vakuumet genereras på horisontella rör...

Hur man gör en mycket effektiva och billiga mikro/macro objektiv för en iPhone eller någon smartphone!

i detta instructable, jag kommer att förklara hur jag har skapat makroobjektiv för min iPhone 4 av bärgning delar från gamla digitalkameror. Varför köpa dyr lins bilagor när de redan ljuger runt ditt hus? Disclaimer: Jag är på något sätt ansvariga fö...

Knex järnväg bil och spår

en liten funktionell K'nex järnväg bil / Flasköppnare med spår.Steg 1: Bit lista JIGGERAnslutningar:Grön: 4Red: 2Mörkgrå: 10Ljus grå: 2Lila: 8Tan: 2Gul: 19Ljusblå: 2Vit: 4Stavar:Vit: 38Blå: 3Red: 1Gul: 6Grön: 12Brickor/hjul:Blå: 16Silver: 10Medellång...

Mycket enkel och billig gitarr/bas distortion pedal

här, jag kommer att lära dig hur man gör en mycket enkel 1 transistor strömsnål gitarr pedal. (Jag ritade kopplingsschema och PCB). Denna krets kan vara körde av gamla 9v batterier (i version 2, jag sprang det av en riktigt billig mobiltelefon strömf...

Kvalitet och båge gåva för barn--billiga, robusta och snabb

behöver en present till en födelsedagsfest? Vara hjälten med barnen när du åkt ut en hemmagjord båge och pil som faktiskt fungerar, är säkert och inte bryta. Kraftig PVC-rör och 1/16" stål kabel för bågen, och en trä pluggen utjämnade med en gummifot...

Knex buggy oberoende fjädring och styrning

Knex buggy med oberoende (4) fjädring och framhjulet styrning.Försök att bygga samma delar du ser i bilder.Steg 1: reservdelslista ungefärligaSteg 2: huvudsakliga chassi bygga detta. Det finns 2 stora delar, och 2 små delar.Steg 3: styrsystemet (SS)...

Projektet Nilsson (Knex Ball maskin) - den minsta och mest meningslösa Ball maskin någonsin

här är instruktionerna på hur till göra den minsta ball maskinen på instructables.Steg 1: Bit listaBit listaStavarRöd - 1Gul - 12Blå - 26Vit - 12Grön - 30KontaktdonBlå - 15Gul - 10Lila - 27Röd - 2Ljusgrå - 2Mörkgrå - 8AndraGrå distanser - 9Blå distan...