En DIY Arcade tabell drivs av Raspberry PiGaming med emulatorer har funnits ganska en stund, men ingenting ger tillbaka nostalgi av den gamla arkaden som att spela spel med en vintage joystick och de stora runda knapparna. Liksom många av oss, jag har alltid drömt om att äga ett original stand-up arcade maskin, men verkligheten var att de är alltför skrymmande, dyrt och svårt att hitta. Ange Raspberry Pi och RetroPie projektet - som visar att drömmar kan besannas!

Den följande Instructable följer i detalj steg, processen, fallgropar och lärande innebär att göra mig själv den ultimata hem arkad tabellen. För varje steg ska du läsa anteckningarna ligger i hela bilderna också - jag lagt massor av andra tips som kom att tänka på när jag granskade dem.

Jag hoppas att detta Instructable hjälper ut massor av andra människor till att bygga sina egna arcade tabell/maskin och kan din inre arcade unge låsas!

Är du färdig? Låt oss börja...

Se Steg
Relaterade Ämnen

Raspberry Pi Arcade tabell

I detta Instructable ska jag visa dig hur du gör din egen "classic" arcade bord med en Raspberry Pi för timmar av retro-gaming godhet.Steg 1: Delar och material Raspberry Pi modell B (RadioShack #: 277-196)8 GB SD-kort (RadioShack #: 44-201)HD t...

Multi Cade drivs av Raspberry Pi

Återupplev dagarna i din ungdom, eller uppleva nya med detta roliga att göra arkad kabinett drivs av raspberry pi. Denna guide kommer visa dig några av grunderna för att arkad skapandet och gå in på Detaljer om processen jag tog för att bygga min.Ste...

DIY: En Solar Driv leksakståg

DIY: en Solar Driv leksakståg:hade några flaskor, gjorde en sol tåg ur dem.varje SB är 1,4 volt och den 3: e är för förstärkning av båda.Låt mig veta om du hade några frågor, min emailadress är på min kanal,här är min andra projekt:http://www.youtube...

PiPoE - driver en Raspberry Pi over Ethernet

Detta projekt kan en Raspberry Pi, Beaglebone eller andra små datorn att drivas under en Ethernet-kabel. Detta mycket praktiskt om du har en Pi någonstans där få strömmen att det är svårt, eller om du vill köra flera enheter från en central UPS.Det ä...

Bygga en arkad maskin drivs av raspberry pi för en låg budget

så jag blev inspirerad av de projekt jag såg online som NaCade och Porta-Pi, och ville bygga något liknande. Problemet var, som 13-åriga barn, jag har egentligen inte så mycket pengar att spendera, förutom presentkort. Så istället för att försöka föl...

Bygg din egen Mini Arcade skåp med Raspberry Pi

Porta-Pi Mini arkaden är en desktop-storlek, fullt fungerande, mini arcade skåp mäter strax under 13 x 9 x 10 inches (HxBxD).Här Porta-Pi arkad vänder din Raspberry Pi i en mini arcade maskin. Naturligtvis du kunde stoppa någon annan retro konsol inu...

2-spelare Vewlix inspirerade Arcade skåpet med Raspberry Pi 2

För det första vill jag säga att inspirationen till denna bygga beror på ThereIs0nly0ne och hans fantastiska arkad kabinett. Jag visste att jag aldrig kunde bygga en exakt som hans, jag är inte så kunnig och jag har inte ett anständigt arbete-plats/v...

Driva din Raspberry Pi med batterier

jag har leka med nya saker att lägga till min raspberry Pi, och efter min sista instructable om hur man lägger en switch, jag trodde att det skulle vara riktigt enkelt att bara byta ut kontakten slutet av krets med några batterier. Så nu kan jag driv...

Driver en Raspberry Pi med en solpanel 5W

Min plan var att göra en solar powered raspberry pi.Vad du behöver:1 x Raspberry pi (vi använde modell B)1 x 5 Watt solar panel med USB-kontakt2 x kvinnliga bakbord anslutning (vi använde något liknande)1 x USB tråd med kontakt1 x Vippbrytare1 x hjär...

Leksak lastbil drivs av Raspberry Pi

Här är ett utmärkt sätt att imponera på din fiends när din ut en om Park, genom att ändra en trasig leksak lastbil/bil med Raspberry Pi och Adafruit's DC & Stepper Motor Pi hatt , till befintliga elektronik. Och för den registeransvarige att köra bil...

DIY bil som drivs med Smartphone

Jag gjorde denna bilen med återvinningsmaterial som kapsyler, glass pinnar etc. Intressanta med denna bil är dess drivs av Smartphone. Inget behov av ett batteri. Bara plugin din Smartphone med OTG-stöd och du är bra att gå :)Steg 1: Material och ver...

DIY: Teak USB driva

jag har haft denna 1G usb driva runt för ett tag och höljet hade brutet, så jag gjorde min egen trä låda!Materialträ (teak)USB-enhetskum stoppningtvå delar epoxiträlimsandpapperVerktygbord sågbandslipborra / borra tryckklämmorrakbladSteg 1: Storlek d...

DIY Grill tabell

Den här tabellen filosofi är att alla kan baka vad han vill och så länge som han behöver för att göra sin mat. Dock uppstod några problem att skapa det som överhettas, vikt och förfalla på grund av externa faktorer som väder villkorar.Steg 1: människ...

Ytterst allvarliga Bus (USB) NAS Server drivs av Raspberry Pi:)

Den sanna historien om en kakburken afterlifeSteg 1: Äta några kakor, dela resten med andra :)Steg 2: Klipp ut en stor nog hela på baksidan, där trådarna kan komma utTyvärr är dessa tenn lådor riktigt tunn :) Inte bra för trevlig pussel arbeteSteg 3:...

DIY-Laser Diode Driver || Konstant strömkälla

I detta projekt kommer jag visa dig hur jag ur en laserdiod av en DVD-brännare som bör ha befogenhet att antända en match. För att driva dioden kommer att korrekt jag även demonstrera hur jag bygga en konstant strömkälla som ger en exakt och jämn str...

DIY Arcade Machine förhandsgranskning.

jag fortfarande gör en Instructable om hur jag gjorde denna arcade maskin, som jag har steg för steg videos. Jag kommer att utstationering Instructable så snart jag är klar med den. Under tiden, ta en titt på några bilder och filmer. Säg vad du tycke...

DIY Utility tabeller

denna tutorial visar hur att göra bärbara tabeller som är lätt att installera och precis rätt storlek för craft visar, loppisar, loppmarknader eller bara extra tabeller för efterbehandling arbete. Min fru behövs bärbara tabeller för sitt hantverk vis...

DIY USB blixt driva Ring

I detta instructable jag ska visa dig hur man gör en billig och praktisk USB blixt driva ring. Jag är en 15 år gammal kille och jag kan inte bära ringar, men ser ringen Challenge tävling har några bra idéer. Det mesta av den ringar som jag ser är tre...

Elektriska labyrint: En DIY Arcade spel

Marmor labyrinter (eller labyrinter) ger en rolig utmaning. Deras många vändningar och fallgropar testa spelarens hastighet, kontroll och precision. I slutet av detta instructable du kommer har konstruerat en labyrint som skulle ha imponerat Daedalus...