En Dr.Who inte blink(weeping) ängel för Freyamina barn älskar Halloween och jag försöker bli bättre... sakta men säkert jag kommer att komma dit.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Interaktiva Doctor Who dator frågesport.

Doctor Who frågesport video för mobila enheter.Välkommen.I detta Instructable, jag kommer att visa dig hur man gör egna interaktiva flera val frågesport spel som använder röstigenkänning, talsyntes, .exe bildfiler, en fred av programvara kallas EZ-Bu...

Doctor Who Tardis Sneakers

Som en läkare som vet fan, den tionde läkaren berömda bar Converse sneakers. Jag la Tardises till gruvan för att lägga till Whovianism, och klottrade "Inte blinka" på baksidan, i firandet av en av mina favorit episoder.Vad du behöver:Ett par sne...

Hemgjord ängel mat kaka med vaniljsås & vispgrädde

Ingredienser1 ½ dl strösocker1 kopp strösocker½ tsk salt1 ¼ koppar äggvitor (12 ägg)1 tsk grädde av tandsten½ tsk vaniljNotera:1) enkelt är det inte, men om du följer viktiga tips jag har skrivit, det är väl värt att göra. Låt inte den långa listan a...

Inside-out Clock

Denna tabell eller desktop clock är en "inside out" klocka, när de redskap som driver händerna är avsiktligt klart synliga snarare än gömd inuti ett ärende eller bostäder. Jag tror det gör klockan mycket mer intressant och ganska attraktivt. Jag...

Akta: Gråter änglarna

detta är min representation av en gråtande Angel (från awesome serien, Doctor Who). Det tog mig 5 veckor att göra och jag är mycket stolt över det :) Alla som har sett den älskar det (även om många av dessa personer var också livrädd för den...)Gråte...

Blinky Badge

Jag ville göra en Star Trek communicator badge så jag gjorde detta men du kan göra det vad någonsin du vill. Du behöverkorrugerad kartong (måste vara KORRUGERAD), band, tråd från en bröd slips, en färgade LED, coin cellsbatteri, sax, markörer och en...

FJR1300 Integrerade Genie GM3T-BX Garage dörröppnare

I detta instructable jag ska visa dig hur man sätter detta garage dörröppnare i kåpa däcket på din fjr var uppvärmd kontroll nob skulle gå. Jag valde den här panelen eftersom det är uppoffrande. Men om du vill placera den någon annanstans, det borde...

10 sätt att förändra ditt medvetande utan droger

Jag är vanligtvis inte en för förändrade medvetandetillstånd. Jag gör inte droger. Jag har aldrig varit berusad. I själva verket var den enda gången jag kan påstå sig ha varit syntetiskt höga när, mot min vilja, jag injicerades med Fentanyl stunder i...

5 minuters konstruktion is stövlar

Intro:så de senaste 2 dagarna har varit bara över fryspunkten temp och regnar: men idag är det 7 nedan, typiska februari Toronto väder. i morse fick jag arbeta och min sammandragning webbplats var en stor ark av is. Jag är inte beredd för sånt här så...

1:10 stop-motion glass van

Gör du en mycket specifik stop motion-film som kretsar kring en glass van? Väl bra nyheter! Här är hur man gör en! Jag gjorde detta på universitetar för ett projekt som gjorde att jag fick tillgång till en hel del maskiner och faciliteter vilket gör...

LOG trådlös temperaturövervakning

så här lata gamla Geek (LOG) älskar prylar. Min vän berättade för mig om och skickade mig ett par NRF24L01 + moduler.Så att vara en nörd, jag behövde ett program för dem och jag bestämde mig på en massa Trådlös temperatur moduler skickar information...

Chunky Monkey torg

bortom förförisk choklad och frestande kola... bortom provocerande jordnötssmör och avväpnande bananer... långt bortom.Chunky Monkey kvadrerar är mer än bara cookies. De är ett beroendeframkallande, passionerade och lustfyllda uttryck för som önskar...

Grundläggande elektronik

att komma igång med grundläggande elektronik är lättare än du kanske tror. Detta Instructable kommer förhoppningsvis att avmystifiera grunderna i elektronik så att alla med intresse i att bygga kretsar kan slå i marken kör. Detta är en snabb översikt...

Hur man löda - Makey Robot Badge

Hej mitt namn är Jeff och jag en Maker. I denna "Introduktion till lödning" delar jag min teknik och verktyg jag använder för att göra en enkel LED projekt.Steg 1: Krävs verktyg Lödning kräver några grundläggande verktyg. De bifogade bilderna är...

Avlägsna vatten Tank nivågivare V2.0

Detta projekt är en starta upp från en 2-åriga projekt att utföra samma sak. Målet är att ha en internet-aktiverad sensor monterad på en vattentank som mäter mängden vatten i tanken och registrerar det online. När tanken blir låg, skickas ett SMS til...

Snabb vända Tie-Dye

detta kan möjligen vara det snabbaste och enklaste sättet att tie-dye en skjorta någonsin.Jag hittade dessa marinblå och svart tees på försäljning och jag älskade passformen, men jag tyckte att de var lite oformaterad. Jag ville jazz dem upp lite, me...

FIREBREATH med mineralolja (och farorna med andra bränslen.)

Idag ska jag visa min teknik för brand andning använder mineralolja. Detta är säkrare än att använda alkohol, fotogen eller lampolja som jag skall förklara varför nedan. Obs: Jag kommer antagligen få en massa hat för att peka ut hur farlig den förmod...

Mussla Angel Christmas Ornament

min Grand mamma älskade att göra juldekorationer från grunden. Hon gjorde hundratals olika typer av prydnader för sina träd. En av de som jag gillar mest och är de mest unika är en ängel med musslan beskjuter. Detta instructable visar dig hur man gör...

Garage dörren tabell

ett par år sedan vi bytt ut vår gamla tunga trä garageport med lätta aluminium dörr. Jag hängde på panelerna eftersom de var gjorda med hög kvalitet pinjeskog och marine grade plywood. Jag vände en av paneler i en arbetsbänk i mitt garage och 2 andra...