En enkel kastanj hem dekoration

Hej alla!

Idag gör vi dessa super enkel kastanj heminredning! Dessa skriker definitivt AUTUMNNNNNNNNNN!!!

Saker du behöver:

-Kastanjer (mina är de icke ätbara sådana)

-Skolan lim

-Svamp applikator eller en målning borste

-En hel del GLITTER! :)

-Hårspray

1. det första som jag gör är att tillämpa några skolan lim med min svamp applikator på den vita delen av kastanjen (jag inte vet vad det heter, eftersom jag använder dessa icke ätliga kastanjer, jag hittade tidigare idag när jag var ute på en promenad med min hund)

2. då ska jag snabbt doppa delen av kastanj med lim, ner i min glitter som jag redan har hällt upp i en liten skål att göra det enklare och snabbare att doppa kastanjerna. -Efter som jag låta dem torka i ca 10 minuter.

3. när jag är 100% säker på att de är torra, jag tar en hårspray att spraya över glitter. Detta kommer att försegla glitter och hindra den från att falla av.

4. nu är du klar och du kan dekorera med dessa någonstans i huset: P jag beslutat att lägga mig i två små glasburkar; en för kastanjerna med guld glitter och den andra, för de med silver glitter:)

BTW jag har YouTube videolänk för detta DIY, så du kan gå titta på om du vill ha:)

Ha en fin dag alla!

Relaterade Ämnen

DIY hem dekoration: Hur man gör Quilled Shell Wall Decor

Quilled shell wall decor är en unik och en intressant idé som kom att tänka på, när jag tänkte på idéer för min DIY hem dekoration projektet. Omvandla ett vardagliga rum till ett levande vardagsrum kan lätt göras, om du titta på denna kompletta steg...

DIY Återvunnet hantverk: Bästa ut av avfall torkade blad & kvast hem dekoration Craft

Hej vänner! Låt oss ta upp en annan träff DIY Återvunnet hantverk idé! Torkade blad och kvastskaft hantverk är något som ingen kan tänka sig att göra. Ja! En vacker heminredning idé som kan göras med hantverk leveranser som är mest ofattbara ska anvä...

Enkel kartong pumpa dekoration

HejI detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en enkel pumpa dekoration, dessa är otroligt lätt att göra och kan göras på ca 5 minuetesDetta instructable är också lite av en anpassning av en av mina första instructables från förra året...

Enkel papper pumpa dekoration

Hej,I detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en enkel pumpa dekoration, detta kan göras i olika storlekar är otroligt lätt att göraSteg 1: Material och verktyg Material5 x orange ark av kort eller tung vikt papper1 x gröna blad av kor...

Enkel orm hem

Jag insåg att våra majs orm växte när hon plötsligt inte passade in i sin favorit gömma. Hon kröp i, uppkrupen och det dök upp henne.Det är inte bara cornies; många arter av orm som en ombonad hörnet att gömma undan i, särskilt när de redo att kasta...

(DIY) Hur man gör ESP8266 Ultra Mini & enkel Relay hem Automation Board

Hej alla,Idag kommer jag låta dig veta, hur man gör en Mini Esp 12 Wifi Relay Board mäter endast 3,9 cm x 3,9 cm!Denna styrelse har några mycket häftiga funktioner som varje Tech älskare kommer att älska att ha.Jag har tagit alla filer i nästa steg.D...

Enkel Halloween gravsten dekoration

dessa är de gravstenar som jag skapat. De är gjorda av tjockt foamcore. Jag använde en X-acto kniv för att skära kanter, då ristade med träbearbetning knivar. Jag lärde mig att foamcore inte rista, det sliter bara. Jag gjorde den första i den formen...

Polystyren hem dekoration hus

Hej, idag jag ska berätta hur man gör en cool inredningSteg 1: Vad behöver viLimMassor av styrencellplastFärgBorstarSaxSteg 2: Bas Klippa ut frigolit och göra basen om storleken på bilden.Steg 3: Väggarna Skär 3 väggar som den storlek som visas i bil...

Halloween hemsöka hacka

detta är en ganska snabb hacka att utlösa ljud och lightning blinkar för en enkel Halloween hemsöker. En ljus beroende resister används för att upptäcka en skugga som passerar över sensorn. En Arduino läser sensorn och utlöser ett ljud som ska spelas...

DIY vägg dekoration idé: Hur man gör Quilling & Örontoppar väggbonad

Att göraDIY väggdekoration idéermåste inkludera lära sig göra Quilling och Örontoppar väggbonad. Detta vackra hem dekoration idén med Quilling konst är något som varje crafter måste lära. Lätt att göra göra det själv Quilling Wall Decor idéer som kan...

DOLLARN inredning - våren/påsk dekorera

Denna påsk jag bara köpt fyra artiklar att lägga till min våren / påsk inredning totalt mindre än $10. Först köpte jag 2 paket av speglade klistermärken som jag snabbt dekorerade några ramar med. För det andra har jag köpt en 2 rullar med prickar och...

Holiday bomull boll dekoration

Steg 1: Köpa bomull bollar , Men ditt val av bomull bollar från din lokala butik måste du ha så många som du behöver det beror hur mycket du villSteg 2: Skaffa karamellfärg Har ditt val av karamellfärg och använda färger av semestern kommer upp eller...

Belyst ovala luckan dekoration

detta är en enkel dörr dekoration som jag gjort med hjälp avEn cykel innerslang (den hade ett hål som jag täckt med varmt lim och tejp)en hund mat väska (något annat som du kan klippa i färgade remsor fungerar)silvertejpWhite Christmas lightsDet är s...

Enkel Smart Home mätaren

Övervakning av vatten och energiförbrukning är mycket viktigt så att vi kan utveckla strategier för att minska och optimera detta. System som utför denna typ av uppgift redan finns, men den senaste tidens vattenkrisen i São Paulo har orsakat uppmärks...

Hålla bollen dekoration

Detta är en bra, enkel och billig dekoration att göra. Jag gjorde det som en present till min mamma på mors dag. Jag hoppas du njuta av denna instuctable.Steg 1: Vad du behöverVad du behöver är endast:Ballongen eller badbollPinnar (hur många beror på...

Enkla iögonfallande lätt halloween dekoration

vill du ha en enkel billiga Halloween dekoration,.Vad du behöver;-Styrofoam bollen från dollar store-Gumball ögonglober från Walmart-Varmt limEnkel;Limma gumballs på frigolit bollen....

DIY vägg dekoration idé: Hur man gör ett papper krans för prydnadsändamål

Ta upp några lätt konst och hantverk idéer , låt din fantasifulla safter flödar och skapa denna innovativa DIY hem dekoration krans. Denna Färgglada hem dekoration Quilling krans inbjuder lycka, godhet och anden av munterhet och skratt tillsammans me...

Små hem förbättringar för hyresobjektet

"Många lite gör en Mickle" . Sann historia, framför allt när det gäller hem förbättring på en stram budget. Om du vill ändra ditt hem till något finare och mysigare, uppmärksamhet på Detaljer. De kommer att ge ditt hem en fräsch och ritzy utseen...

DIY Coconut Shell smyckeskrin

Jag gillar rustika crafting dessa dagar. Jag har gjort några rustika hem dekorer för min mamma, och den här gången försökte jag göra en kokosnöt skal smyckeskrin. Det är verkligen lätt att göra och ser bra ut. Jag är inte bra att ge en smidig finish,...