En enkel konstiga kommunikationsenhetTja, detta är allvarligt konstigt. Det är en kommunikationsenhet som inte har någon elektronik i den. Det kan användas för att tala med människor som står bredvid i ett mycket högt ställe (underground, till exempel). Jag inte sätt det kan sluta fungera eller bryta, dess enda minus är att jag inte skulle vilja visas på en offentlig plats bär sådan sak på mitt huvud.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Med en enda RGB LED (eller en LED strip) för att visa information: klocka, termometer och en konstig kommunikatör

En av de första projekten som jag gjorde med en Arduino var en jul ljus krans. I själva verket var det tillverkade av en enkel RGB LED strip skär i två, som Arduino har endast 6 hårdvara PWM utgångar. Jag ville inte det att Visa trivial regnbågar och...

3D utskrift och CNCing konstiga frihandsfigur linser

Världen av optik och objektiv tillverkning har traditionellt varit stängt för icke-experter. Det behöver inte vara så. Med hjälp av rapid prototyping verktyg som 3D-skrivare och CNC-routers, är att göra en objektiv lättare än du kanske tror.Du kan an...

Konstiga förflyttning

Konstiga förflyttning är en lekfull utforskning av möjligheterna att införa nya (inte alltid bra) funktioner till maskiner, fokus på deras "händer och ben", deras effectors och förflyttning system.Steg 1: Steg ett: ark materiella robot... som al...

Enkel och billig luft kylare med datorfläktar

Denna luftkylare är ett billigt och enkelt sätt att hålla ett rum svalt utan att slösa en hel del makt. Användbart för dessa sommardagar, bygga bara behöver två datorfläktar (fall fläktar) och en ice reservoar. Kylningen sker genom en serie av två da...

Enkel DIY Christmas Light Controller

God jul y'all!!! Jag vet att det är sällsynt att jag gör en "vänners kompatibla, men jag kommer att göra en jul instructable för dig dag. Ett tag jag har velat göra en datorstyrd jul ljus installationsprogrammet men hade inte delarna för att bygga en...

Hur man gör en smuts enkel gitarr Capo!

jag tror min favorit DIY capo har fått vara den rubberband-och-pen capo bara för att det är så lätt! Men att capo lämnade en buckla i nacken (billigt) gitarr... så jag har utarbetat ett nytt sätt att göra en capo som är otroligt enkel och helt billig...

Hur man gör en enkel kan-instrument

detta är ett enkelt instrument som du kan göra med en enkel läsk kan.Steg 1: levererarDu behöver:en läsk kanvattenSteg 2: att göra sätta lite vatten i botten av burken så det finns ca 1/2 tum vatten i burken.sedan, böj fliken lite så det sticker rakt...

Knex (eller K'nex) enkel ruta

dess inte en pistol. Det är inte en stor berg-och dalbana. Det är inte en av de konstiga maskiner som använder 18438 bitar. Dess... EN ENKEL LÅDA!. Ja, det är en enkel låda som öppnas när du tar den främre lock och du trycker sidorna. Jag var uttråka...

Knex Pistol "TDS" med enkel Skjut åtgärd * uppdateras av 8/26/08 *

Hej Hej det är på tiden att jag fick en sidoarm. Detta är TDS eller Thedunkiss sida-Arm. Jag antar att det kan vara TDSA men som låter lika cool inte heller inte TDP (i själva verket som låter ganska konstigt av någon konstig anledning). Och då vill...

Mycket enkel K'nex Target

här är ett enkelt mål jag gjort för min K'nex pistol.Du vet om du träffar den om du sätter krok på slutet av en stång då målet kommer att flyga iväg om du gjorde!Och om du tror att dess alltför enkel eller dum, inte kommentera om det, jag postat dett...

Hur man gör en enkel missil bärraket för LEGO NXT

detta är min första Instructable! Så, detta kommer att visa dig hur man gör en mycket enkel NXT launcher. Jag gjorde detta från NXT 1.0 modell så jag tror du kan också göra detta från 2,0 modellen. Det finns bara två delar som inte ingår i uppsättnin...

Billigt, trevligt och konstiga du plotter med A4 rutat ($25 + några skrot)

Uppdaterad den 2 juni, 2014Min tävlingsformulär accepterades - nu kan du rösta för det här projektet om du gillar det! Tack!----------------------------------------------------------------------------------------------Hej du!I början måste jag varna...

Enkel kamera telefon Mount

Som säkert de flesta av er vet att ta en lång exponering (nattläge) skott, ljus målning, är makro etc. utan stativ en nästan omöjligt!Eller försöker ta den bästa bilden samtidigt dokumentera ett projekt är störande särskilt när du är i mitten och ned...

Hur man syr en enkel Crazy Quilt block

Det är ogudaktiga varmt utanför, så det kändes som en ganska bra dag att sitta i källaren och leka med min symaskin... och på dagar som denna jag tenderar att gå för Crazy Quilt block, som ser awesome, är super lätt och kräver mycket lite faktiska mä...

Enkel Keylogger

Detta är en enkel keylogger som jag gjorde med hjälp av python. Jag försökte göra en batch eller vbs, men det är praktiskt omöjligt. Så jag var tvungen att använda python.Syns på internet, keyloggers, en så du ladda ner den och installera det för att...

Enkel POV hjulet belysning

detta Instructable visar dig hur man gör POV lampor för cykel hjul som generera slumpmässiga färger och mönster och kräver ingen elektroniska kretskort eller speciella färdigheter. När jag först såg en apa ljus jag trodde som är cool kan jag göra en?...

Snabb enkel pärla/Boilie (fisk bete) / slangbella ammo roller

Inledning:Polymer clay pärla rullarna verkar lite dyrt för mig. Plus de gör dem bara i en storlek och en uppsättning former. Så jag tänkte att kunde jag göra en snabb och enkel billigt! Först bör off jag göra ansvarsfriskrivningen som "jag gjorde det...

Hur Rita en enkel fordon i perspektiv

Har du möjlighet att ansluta två prickar med en rak linje?Det är en ganska enkel uppgift, men om du kan avsluta det, du kan även rita något i världen från din fantasi - om du har rätt verktyg.Med ledning av detta Instructable använder du tre verktyg...

Hur Rita en enkel häst

jag kommer att lära dig att rita en enkel hästSteg 1: Start När jag drar en häst jag brukar börja med öronen av någon konstig anledning men jag skulle säga start med den enkla strukturen av huvudet innan någotSteg 2: kroppen Efter att du har enkelt h...