En enkel och billig DIY raden efter robotOm någon vill börja bygga robotar, denna robot är för dem, det är lätt att göra, ingen kunskap om programmering krävs, bara lite elektronik kunskap är tillräcklig för att avsluta denna robot.

Viktiga ingredienser:


1 x chassi

2 x IR-sensorer

1 x caster wheel

2 x hjul

2 x redskap Motors

1 x ULN 2003 IC

4 x 1.5V batteri eller 9v batteri

1 x batteri snap

1 x batterihållare

1 x bröd boardSpacers,

stud och skruvar, och skruven föraren bröd styrelsen kontakt ledningar

Se Steg
Relaterade Ämnen

Enkel och billig DIY interaktiva bakgrundsbelysning.

Detta instructable visar dig hur man gör en enkel och billig atmosfär bakgrund belysningssystem för din dator!Detta enkla system kan användas med programvaran AtmoWin, eller använder AtmoLight plugin i VLC (mediaspelare) , ansluter den till datorn me...

Enkel, enkel och billig DIY stegräknare med Arduino

Jag lånade en accelerometer 4 månader tillbaka från en vän men jag insåg det är aldrig satts in i dess bästa användning. Så varför inte göra något bra av den. Jag har redan https://play.google.com/store/apps/details?id=com.noom.walk installerat i tel...

Enkel och billig Studio Desk

detta är min första instructable, och jag är inte engelska så förlåt mig för min dålig engelsk. Jag har gjort en post/producent studio desk i min säng. Så låt oss börja.Steg 1: Rengör, rengöra och städa jag gjorde min studio i mitt mezzy bed rum. Så...

Stor kran handtag... Enkel och billig...

Är du i en knipa och behöver peka på stora hål men hittade digha inte en kran handtag stor nog för jobbet och kan integaranterar att få en fin ny som ska endast användas en gång ellertvå gånger om året... Tja är här en enkel och billig handtag som ko...

Hur man bygger en snabb, enkel och billig loudspeakerbox med stuprör material

Hej allaDetta är en mycket kort och universal instructable att bygga en enkel och billig loudspeakerbox. Det fungerar med ett enkelt trick och är snabbt gjort i tre steg.Jag behöver sådana boxar för min nästa steampunk instructable arbetar med två ga...

Enkel och billig swing

Detta är den instructable av gungan som jag var tvungen att designa för en tilldelning. Detta är bara manuell att göra protype av det.Steg 1: material Du behöver följande:-Planka (mått 50cm på 20cm på 17mm)-Kvast (min. storlek diameter 2cm Max storle...

En enkel och billig brandman bil siren.

Kretsen jag beskriver här en enkel och billig sirener av brandbilar. Kretsen är baserad på bara 2 kvarter: en oscillator (långsam) och en annan oscillator (som är snabbare). Låsa bilderna.Denna krets använder endast 14 komponenter, alla lätt förvärv...

Hemmagjord enkel och billig projektor

enkel och billig projektor gjorda av papper och förstoring glas....

En enkel och billig ost Press

ost är en fantastisk alkemi som förvandlar mjölk i ett överflöd av olika texturer och smaker. I farstun för mig var ricotta, ett lätt och förlåtande ost att göra utan fancy utrustning eller förnödenheter som behövs. Mozzarella kom nästa, också mycket...

GlowChips - en enkel och billig LED lampa enhet

Har du alltid velat att lysa upp ditt skrivbord på en futuristiska/minimalistisk sätt?Frukta inte mer, som lösningen är äntligen här!GlowChips!Denna lampa enhet kan enkelt göras av nästan vem som helst. Idén är otroligt enkel och det är mycket lätt a...

BOE Bot/Arduino raden efter robot

detta är en ganska enkel guide om hur man bygger en linje efter robot. den använder ljus, ljusa anhörigen motstånd (LDRs), en arduino och en boe-bot chassi (någon robot chassi med 2 kontinuerlig rotation servon fungerar). det läser sensorerna och vän...

[arduino motor shield] raden efter robot (FC-51)

Jag har märkt en massa människor gör raden efter robotar men inte mycket med arduino motor sköld. Och eftersom arduino inte namn det ett pop-out namn det fick bud upp mellan skölden och arduino själv. Så jag sa istället för att göra andra gå människo...

ActoBitty raden efter Robot

Lär hur man bygger en linje efter robot med hjälp av ActoBitty och en Arduino. Nedan är en lista av hårdvara för att slutföra denna bygga.Maskinvara som krävs1 x Actobitty 2 hjul Robot Kit (https://www.servocity.com/html/actobitty_2_wheel_robot_kit.h...

Enkel och billig luft kylare med datorfläktar

Denna luftkylare är ett billigt och enkelt sätt att hålla ett rum svalt utan att slösa en hel del makt. Användbart för dessa sommardagar, bygga bara behöver två datorfläktar (fall fläktar) och en ice reservoar. Kylningen sker genom en serie av två da...

Raden efter Robot

Detta är en rad följande Robot. Det följer en svart linje som ritas. Det är köpa duktig upptäcka den svarta linjen genom en fotocell och en analog ljussensor. Det finns en LED mellan två sensorer som avger rött ljus när Arduino är påslagen. Då, när l...

LINUS: Raden efter robot

Det här är mitt försök till en linje efter robot. Jag uppgraderade i princip den när jag gick så jag ska bara ge och översikt av byggande och att du kan använda ditt tänkande. Jag använde Lego som bas och sedan gjorde min egen sensor array. Den först...

Arduino kontrollerade raden efter Robot

Detta är en linje efter robot som jag har gjort med en Arduino (DFRduino), Ardumoto sköld, 6 x AA-batterier, 4 x bärnstensfärgade lysdioder, 3 x LDRs och några svart eltejp stack till min (smutsig) köksgolvet....

Enkel och billig ROBOT HAND med endast en MOTOR!

Hej alla,Jag ville bara dela denna idé att göra en enkel, billig robotic hand (eller någon slutet effektor) med endast en motor.Med endast en motor för hela handen kan räcka för att:-extremt billigt, vilket är bra för din plånbok eftersom vanligtvis...

Super enkel och billig Arduino stötfångaren robot med 28BYJ-48 steppers

I den här videon kommer jag visa dig hur man bygger din första arduino robot, eller någon i den ordning såklart, men om du inte har gjort en robot innan då denna robot är ett bra ställe att börja, det är verkligen enkelt att förstå codewise (endast 3...