En enkel Vägghållare för elverktyg med metall från backyardJag behövde ordna några av min elverktyg som där sprids runt gör det en stor hassle när jag försöka till göra någon proyect. Jag ville inte spendera en krona, utom consumibles som elektroder för båge svetsare, så alla material där recicled från byggmaterial som jag redan har

Bilderna är självförklarande, jag lägger bara några detaljer om "ankare bolt". * storlek eller något liknande-det...

Engelska är inte mitt modersmål, kan därför vara några grammatik misstag. Anchor bult är som jag kallas på engelska de bultar ankare som du använder på frimureriet.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Täcka belägger med metall bambu ljushållare

Följ anvisningarna nedan för att skapa en unik ljushållare med plåt och bambu. Dessa två material kommer att ge projektet en modern och naturlig look.Steg 1: material Denna typ av plåt kan hittas på någon järnaffär. Det finns olika mönster att välja...

Billig och enkel skruvmejsel hållare.

Gör en super billig / gratis skruvmejsel innehavaren! Jag började bli trött på att ha root genom en lagerplats för att hitta en skruvmejsel, så jag gjorde detta gratis till mig innehavaren! I detta instructable jag kommer att gå igenom processen för...

Enkel butik lagringsbehållare

Min butik är liten, och alla prime fastigheter har gått till nya träbearbetningsverktyg för. När jag slutligen insåg att det var dags att få alla andra saker organiserade, kom jag upp med en enkel men klumpiga lagring idé. Jag köpte ett par mjölk låd...

En enkel smycken hållare

denna version kan placeras på ett bord eller hängas på väggen, det ger också enkel tillgång och bra organisation. Material är billiga och kan plockas upp från din lokala hem/trädgård butik och Wal-mart, vilket gör den sparsamma hantverkaren i mig gla...

Enkel lego nyckelhållare

tid för vissa viktiga organisation - en ny nyckel hållare för montering på väggen i hallenSteg 1: Lego base och tegel min första idé var att använda en trevlig lång pice av trä och mount random / gamla krokar på (som jag har samlat) men jag bestämde...

Genialt enkel Laptop hållare för Bed

tio minuter, två krokar och något snöre. Det är allt du behöver göra detta underverk av laptop hållare engineering.Du kan placera den bärbara datorn något sätt du vill och du kan sträcka undertill.Steg 1: Allt du behöver är sträng och 2 krokar Sträng...

Enkel maskin lagringsbehållare

Jag gjorde dessa små lagringsbehållare att hålla alla mina skruvar och annan hårdvara i mitt garage. Varje låda hänger individuellt på väggen med en fransk cleat. De kan tas bort, ordnas, och omorganiserade med lätthet.Butiker säljer alla typer av pl...

Eleganta flytande hatt Vägghållare

alla älskar en bra hatt. Bra iallafall, alla kan uppskatta en bra hatt. Personligen, jag älskar fedoras. Jag har alltid velat en av den klassiska trä ständiga hat stativ. Men bristen på shopping expertis (och pengar) hindrar mig.Så kom jag upp med de...

Snowboard Vägghållare

med mängden gratis rum i vår källare stadigt minskande, tänkte jag det utrymme som vidtagits av våra snowboards kunde användas för något annat. Men vad göra med i styrelserna?Titta på några bitar av trä som jag hade liggandes (också ta utrymme), fram...

DIY Vägghållare snowboard

detta instructable är hur man gör en snowboard rack av skrot akryl glas, så du kan hänga dem på väggen.Om du inte känner dig bekväm kanske arbetar med värme/ficklampa och power tools detta inte det bästa alternativet för dig.Steg 1: vad du behöver2 b...

Cykel Vägghållare (utrymme räddningen)

Dead simpleAllt du behöver är:bit av PVC-rör (10-12cm är nog) diameter beror av däckdimensionbit av stål/alu strip (för att göra L form bitar, alternativt kan du köpa dem redo)några skruvar och muttrar, också plast vägg anslutsbit av stål stång (isol...

Enkel och snabb måltid: pumpa bollar med bara 3 ingredienser

Jag älskar pumpor! Vem gör inte det iaf...?? Men ibland måste jag erkänna att jag är alltför långt uttråkad på spendera alltför mycket tid förbereda en hälsosam måltid som kommer att omfatta alla mina dagliga behov på näringsämnen... Det finns dagar...

Akryl 3D skrivare glödtråden Spool hållare - Laser skär med aluminium Dornen

Min första 3D-skrivare kit kom med en laserskurna akryl glödtråden spool hållare som lekte på gängstång med nötter på ändarna för att hålla spole av glödtråden. Vid första jag gillade det - det fungerade inte så bra. Då bestämde jag mig att ersätta g...

Enkel (och smutsiga) puls bredd modulering (PWM) med 555 Timer

enkel krets för DC Motor varvtalsreglering (fläkthastighetskontroll, ljus / LED dimmring och etc) med 555 timer.Också en bra utgångspunkt för nybörjare som vill få sina händer smutsiga med 555 timer IC. Vissa skulle hävda att detta inte är den mest e...

Induktiva bil laddare-hållare för Pre3 med Touchstone

I detta Instructable skapar vi en Ensilageuttagnings induktiv billaddare för en HP Pre3 telefon med en Hp-Palm Touchstone.Tid:ett par dagarFÖRKUNSKAPSKRAV:HP-Palm Touchstoneplastbricka från den ursprungliga förpackningen av Pre3 (* 1)en plastbit (run...

Enkel trådlös temperatursensor uppdatera webbplatsen med elektriska imp och termistor

[Redigera 2014] Planeraren som användes av elektriska Imp inte längre används och inte tillgänglig längre. [/Edit]Detta är ett litet projekt att komma igång med den elektriska imp och en termistor så du kan se hur du kan få temperaturavläsningar uppd...

Cowboyhatt hållare för lastbil (med en tennisracket)

Vi har alla fått en cowboyhatt och ingen av oss vet vad att göra med det när vi får i lastbilen. Det suger. Du kasta den på sätet och någon sitter på den. Du plopp det på nackstödet men det faller på golvet. Hats alltid i vägen och alltid i livsfara....

DIY enkel Rainbow vävstol blomma Charm (Made med en penna)

Idag är vi en regnbåge vävstol gummiband blomma som tillverkad i enkla steg och särskilda utan vävstol kit! Att göra kreativa saker med gummiband har alltid en funktioner att de är vattenavvisande, flexibla.Jag har också lagt till en kort förklaring...

DIY Anaerobic Chamber (aka glove box)

Kammaren DIY anaerob anses ett funktionellt konstverk Bio, ett uttalande från gemenskapens Maker DIY för de stora institutionerna som har en tendens att hålla inne med kunskap. Den var konstruerad och byggd för att växa kulturer av Geobacter Sulfurre...