En enkel våren Polka Dot Flower Pot

Du behöver:

Blomkruka

Pensel penna

Vit, guld och rosa färg

Så här:

1. måla potten vit med två eller flera skikt.

2. måla kanten av potten rosa.

3. Rita på eller spåra på cirklar för din potten.

4. måla cirklar guld.

Relaterade Ämnen

Super enkel och snabb DIY Lollipop flower Pot | Hantverk för att ge

Hej du!Detta är en så snabb och enkel liten gåva idé för speciella tillfällen. Perfekt för den som inte som choklad, riktiga blommor eller en stor affär.En tankeväckande gåva att göra i minuter, så lätt barn kan göra det!Kom ihåg att vara listig med...

Flower Pot Cupcakes

jag blev inspirerad att göra dessa muffins efter jag gjorde en stor blomma potten tårta för min mammas födelsedag, och hade massor av sockerglasyr överblivna. Slösa inte, vill inte! Jag tror att de visade sig vara några av de sötaste cupcakes jag gjo...

Flower Pot Cake

jag inspirerades av denna kaka tillgängliga via Williams Sonoma.Jag ville göra en verkligen speciell tårta för min mammas födelsedag, och hennes enda önskemål var att tårtan ska vara choklad och dekorationer bör vara rosa och lila. Jag ville göra en...

Polka Dot Nail Art

Hej, i denna tutorial kommer jag att visa dig hur man gör denna super lätt och roligt polka dot nailart! Det tog mig endast 35 minuter så du verkligen inte behöver en massa tid.Steg 1: material Du behöverUnderlackTop CoatRosa nagellackGult nagellackU...

Hur man gör Flower Pot Cake Pops

Lär dig steg för steg hur man sätter ihop M & MS och ñüëïò att göra bedårande flower pot cake pops.Steg 1: Råvaror och förnödenheterFör att göra flower pot cake pops, behöver du:-Kaka bollar i valfri smak-Lollipop pinnar eller färgglada papper strån-...

Flower Pot Cookies

dessa flower pot cookies är gjorda med en kombination av läckra jordnötssmör kopp kakor och socker kakor gjorda för att se liknande blommor i terrakotta krukor. Dessa skulle vara så söt för ett garden party, och du kan matcha blommorna till oavsett t...

Flower Pot pumpor

denna steg för steg handledning är så lätt! Göra dessa flower pot pumpor för festliga höst centerpieces.Steg 1: Köpa en pumpa lite större än din anläggning.Steg 2: Skär en liten cirkel runt stammen av pumpa, bara stor nog att passa blomman.Steg 3: Ih...

Flower Pot stå

jag ville göra inomhus Flower pot stå från skrotträ över stafettpinnen remsor av bredd 40 mm och 5 mm tjocka strimlor1) Jag skär dessa remsor av 400 mm längd-12 nr (vita ränder som kan ses i snap -2)och 220 mm längd remsor-4 nr (svarta ränder som kan...

Hur man gör en Super Flower Pot?

https://www.youtube.com/watch?v=S7cMhvfIN0A&feature=youtu.beSteg 1: Detta instructables handlar om hur man gör en trä flower pot. Det finns en hel del variationer för att göra en blomvas.Steg 2: Jag tog en intressant och kreativ exempel. Handgjorda t...

DIY-ljus Flower Pot värmare

Jag ska visa dig hur man bygger ett ljus i dag drivs värmare, med några blomma lerkrukor, muttrar, brickor... och ljus.Här min Youtube video: DIY - ljus Flower Pot värmareLera/Terracotta blomkrukor absorbera den termiska energin av stearinljusen och...

Sytt: Polka Dot regnhatt (inspirerad av Cath Kidston)

jag är ett stort fan av Cath Kidston mönster och jag har faktiskt kollat Cath Kidston plats regnhatt i flera månader, alltid "um-ing" och 'ah-ning' över om jag verkligen skulle köpa mössan. För det första, jag har redan många hattar. För det and...

Soptunna och Flower Pot Tandoor ugn

säkerhet uppdatering: du bör inte göra detta med en förzinkad kan! Om något går fel (för mycket luftflöde, för lite isolering) den yttre kan kan överstiga 1, 000DegF och zink (som är den "galvaniserat" del) kunde förgasas i en giftig gas! Undvik...

Flower pot rock garden

vad gör du när din mamma ger dig en samling av gamla blomma krukor efter en stor Vårstädning. Gräva upp gamla sten samling köpa några fina rock garden (alpint) växter och göra en fin rock trädgård att dekorera din balkong. Trädgården består av de gam...

Designar du Flower Pot

Hey idag jag designar min blomkruka som det ska vara kul, men oroa dig inte om du inte får det rätt är det svårt att måla en plast blomkrukaSteg 1: Vad behöver vi En pottFärgEn skål med vattenSkum klistermärkenOlika typer av borstarSteg 2: målning i...

Flower Pot Valentine

detta är den perfekta presenten för alla som är speciellt i ditt hjärta för att i stället för att lagra köpte blommor och blomkruka du gör det själv.Steg 1: Få materialFlower PotPaint (ditt val av färger)MålarpenslarGröna GemWire CutterPins med rosa...

Måla Splatter Flower Pot (inspirerad av Jackson Pollock)

Om du minns Jackson Pollocks ikoniska konstverk, bör du nog komma ihåg att han är mest känd för stänk och droppande färg på sina dukar. Tja, nu, beslutat jag att sätta det konstnärliga begreppen på en blomkruka med tillstånd av smori's DROPP blomkruk...

IKEA "hol" förvandlats till en flower pot

Jag använde denna produkt för lagring på balkongen under många år och det fick alla dammas och luftfuktighet. i söndags bestämde jag mig att göra den till en flower potSteg 1: ta bort eroderad delar i den här bilden kan du se botten av möblerna och h...

Mini Flower Pot hänge /Bug Ring.

It´s valnöt säsong igen. Detta innebär Crafty rolig tid. I smycken contest var jag en vinnare av en vacker Dremel Stylus så jag kommer att ha roligt med den. Och efter lite svart valnöt frön jag undrar vad man ska göra med dessa awesome natur frukter...

Flower Pot rökare (förbättrad lock)

det finns redan en hel del instructables ute för Alton Browns lilla bruna ägget rökare, men jag tänkte jag skulle dela min förbättring av lock konstruktion.En av de svåraste delarna av detta rökare är att hitta den föreslagna keramik bit på locket. J...