En friskare toalett hemmaI denna historia lär du dig något du aldrig har hört förut. Det handlar om de mycket grundläggande kroppsfunktioner vi utöva varje dag - äta och eliminering. Äta - ok, du är mycket noga med vad du äter. Du läser böcker, titta på TV-program på hälsosam kost, äta ekologisk eller vegetarisk. Men vad sägs om eliminering? Jag vet vad du säger - det finns inget att prata om, det är en enkel kropp process. Och, förmodligen, som de flesta människor, du känner unconfortable talar om den. Tja, Tänk om jag berätta att du gjort det fel början? Tror inte mig? Tja, ta dig tid att läsa detta och ni förstår vad jag menar. Och snälla, innan du börjar behandlingen, anser att det kan vara sant. Jag själv helade en liv lång förstoppning och hemmoroids bara genom att byta till rätt squat eliminering position naturen designade oss för. Jag var så upphetsad att jag startat en webbplats tillägnad utbilda folk om fördelarna med naturliga huk för eliminering. Tro det eller ej, genom åren har jag haft många återkopplingar från människor som återhämtat sig från "obotliga" Crohns sjukdom, hemmoroids och andra toalett med krämpor efter att de följt mitt råd och bytte till squat toalett hemma.

Så detta är vad jag kommer att dela med dig nu. Jag kommer att visa dig hur du kan konvertera din också.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Ta bort en toalett; Hemma Improvment

när din toalett är föråldrad eller din uppdatera ditt badrum, byta ut toaletten kan vara enormt hinder för gör det själv hem improver. Denna särskilda badrum är i desperat behov av en uppdatering.Steg 1: Du behöver...De verktyg du behöver...-crescent...

Hur man bakar egna potatischips

potatis chips på din lokala livsmedelsbutik eller närbutik kan vara relativt dyrt och har sätt mer fett och kalorier än man kanske vill konsumera. Varför inte göra din egen friskare potatischips hemma på ett bättre värde? I bara några enkla steg, kom...

Eloxering metall hemma (The LJS metod)

i min gratis (pah, fri) gången jag göra för metallbearbetning. Jag gör ibland Mini svärd, andra gånger smycken. Jag gör ibland saker som jag inte ens vet vad med dem att göra.Men oavsett, de är alla silver och glänsande.Ser som min senaste smycken my...

Hantera din katts första natten hemma!

Det finns många saker att tänka på när du tar din katt hem för det är första natten hemma! Hur gör jag toalett träna den? Vad ska jag mata den? Där bör det sova?Jag vet vad du tänker! I denna guide kommer jag berätta hur att hantera toalett-utbildnin...

Inomhus hund toalett

som en massa människor med hundar hemma, jag har ett jobb som tar mig hemifrån och min hund för en ganska lång tid varje arbetsdag. Jag hade "spjällådan tränad" min hund att "hålla" medan jag var borta, men det fanns dagar som jag skul...

Over-The-toalett trä hylla

Är du trött på de fula, tunn hyllorna balansera över din toalett i ditt badrum? Jo har vi en lösning för dig! Här är en enkel, klassisk trä hylla för hängande över din toalett i ditt badrum. Det är ett billigt och enkelt projekt som vem som helst kan...

Ölglas torrt toalett

Frihet är ett subjektivt begrepp. För det är det att kunna flytta utan att begära tillstånd från A till B. För andra är det att ha möjligheten att tala utan rädsla och för vissa är det bara inte levande bakom galler.För mig är det känslan av ringa al...

Friskare-för-dig Peanut Butter Cups (& vin karameller!)

När jag var men en unge jag tillhörde Kanadas flicka guider och under ett av möten, vi lärde oss hur man gör jordnötssmör koppar. Det var ungefär 25 år sedan, men vad jag minns är att det var riktigt enkelt. Blanda florsocker med jordnötssmör för fyl...

DIY Reno nya kakel golv + hur man ändrar en toalett

The Story (varför detta hör hemma i maker mammor contest). Min Nana (pappas mamma) stödde hans göra saker medan han växte upp, mycket som han har stött min endevours. Så när Nana ringde oss för att fråga om vi kunde kakel hennes badrum och uppgradera...

Hemgjord innan-du-gå toalett Spray

Det var en hård verklighet att möta när jag flyttade in med Nikki 5 år sedan men den hårda verkligheten i livet är att alla "poos". Även damerna. Ju längre du är med någon, desto mer mysteriet försvinner. Som sagt, om det är något vi inte ville...

AMAISINGLY enkel väg till skärmen skriva ut hemma

här är en video som visar på ett mycket enkelt sätt jag skärm utskrift hemma i ett litet område i mitt hem. Jag använder denna metod för att skapa produkter jag säljer online. Och nu kan du också! Om du vill ta reda på mer om vad dessa kan göra för d...

Gör det själv torrtoalett del 2. Ta din platser Vänligen! Seches toaletter. Fabricacion de sanitario seco

hur att göra och passar en torrtoalett interior.using regenererade obehandlade pall trä och två PVC hinkar (99 centimes). Hela systemet inklusive komposthögen, kostar stuga och platser mindre än 10 euro/dollar i material.Public Domain musikaliska län...

Justera en toalett tank fyllning nivå.

Ah toalettstolen. Hur mycket tid det går, bra, skit. Ofta en toalettanken fyller inte fullt eller svämmar över. Riktigt frustrerande det är. Här är en mycket enkel och välkänd teknik för att åtgärda detta.Steg 1: Ta bort locket tank. Behöva föra spak...

Fastställande en läckande toalett ansvarsfrihet.

i ett år nu ansvarsfrihet från min toalett har varit läcker därför upptagningsområde behållaren du se. Hur grov! Dags att sortera denna röra ut.Steg 1: Slang klämma. Med en stor diameter slang klämma och en 8mm uttag drivrutin jag åkte till jobbet!St...

Hacka en toalett för fritt vatten - inspirerad version.

Detta Instructable är en steg för steg beskrivning av processen att lägga en diskho ovan en toalett som medger användning av rena vattnet innan det går i skålen och tillbaka till toaletten cisternen.Jag blev inspirerad av posten på den här webbplatse...

Hur man fixar en läckande toalett skål

Finns det något värre än en läckande toalett skål?USCH!!!Tyvärr har detta skett för oss.Låt mig säga detta..... .never någonsin dubbla upp vax ringen.Dagens handledning visar hur man fixar en läckande WC-skål för mindre än $9.Jag lovar det är enkelt...

Hemma automatiseringar dyka upp TV-lyft skåpet under tre timmar

hur man bygger ett hem automatiseringar dyka upp TV-lyft skåpet med en off-the-shelf dresser lådor och en off-the-shelf dyka upp TV-hiss Kit från Firgelli automatiseringar http://www.FirgelliAuto.com/.Du kan lätt spendera tusentals dollar på en speci...

Hur du brygger Delicious och billigt öl hemma i 9 enkla steg

det finns ingen flaska öl som smakar lika bra som den som du har gjort själv. Ölbryggning är en rolig och givande hobby som vem som helst kan göra! Så vad väntar du? Här är hur att brygga eget öl hemma.För att få ställa, behöver du några grundläggand...

"Lätt tomma" kompostering toalett projekt: Del 1 - marken Works

Ända sedan uppfinningen av spola toaletten 1596, har den mänskliga rasen varit vårdslöst slösa en enormt viktig resurs och förorenar våra hav med samma. Nu, äntligen, tekniken är tillgänglig för var och en av oss att kompostera vår avföring och få de...