En hemgjord Router tabell
Jag fann mig själv i behov av en router tabell ett tag tillbaka och i stället använda pengarna för denna typ av en tid affär jag gjorde en.
Routern jag använde var en gammal hantverkare av min far och jag köpte en router tabell adapter plat för hantverkare routrar för runt $10 (USD) ett följt instruktionerna för borrning skruvhålen och centrering routern. Jag emellertid försänkt behållande skruv huvuden in i plattan så att arbetsytan var flush.
För tabellen hade jag en gammal topp från några små dresser liggande väntar brände och helt enkelt skära ett hål i mitten något mindre än den adapterplatta yttre kanten och större än routerns diameter. Sedan spårade jag adapterplattan över nyligen klippa hålet, ange routerns djup tjockleken av plattan, och routered en kanin för plattan att sitta spola med bordsytan.
För bordsben jag enkel stödd styrelsen över några såg hästar och låta routern hänger från adapterplattan. Ett par C klämmor och en bit skrot trä arbetade som ett staket och det fungerade mycket bra för mitt projekt och när jag var klar trä gick tillbaka in i burn högen...

Som alltid kommentarer och tankar är välkomna och uppskattade, tack för att titta.

Relaterade Ämnen

Lägga till en router tabell med dammsamlare din tabell såg

Detta Instructable visar hur jag ändrade min bärbara tabell såg att ersätta tabellen rätt förlängning med ett gångjärn router bord. Den svängbara tabelldesignen ger enkel åtkomst till ändra routern bitar och justera bitdjup. Avsnittet router är också...

Nästan fritt Router tabell

Varje woodworker bör ha en router tabell eftersom de otaliga operationer med routern både enklare och säkrare. Tyvärr är kommersiella router tabellerna ofta dyra och ganska medioker kvalitet. I detta "vänners kompatibla jag visa upp tabellen router s...

Bänk-monterad Router tabell

be någon gäng träarbetare som är deras viktigaste fasta elverktyg och du får många svar. Men be om tre, och de kommer alltid att innehålla tabellen router.Under senare år har har routertillverkare börjat erbjuda routrar med höjd justeringar som kan n...

Hopfällbar, Instoppbart Router tabell

Eftersom jag verkar expanderande min butik så långt i lilla rummet gör att bestämde jag mig en router tabell. Problemet är att jag inte har utrymme att ställa routern ställning. Jag behöver en router tabell som kommer att få ur min väg när jag inte b...

Enkla pop ut router tabell

Routern är rätt efter tabellen såg det viktigaste verktyget i workshop. Störta router erbjuder gott om olika sätt att ändra trä till önskad form. Samma sak uppochner bifogas en tabell vidgar möjligheterna ännu fler.Följ mig som jag visa dig hur jag b...

Router tabell

Gör en billig router tabell som lagras enkelt.Steg 1: ytaAnvända MDF och krita ombord för ytan.Steg 2: Bottenplatta Köpa eller göra en router Stödplatta. Placera den på arbete yta och skruv trä runt sin omkrets. Krossa ut insidan av trä omkretsen.Ste...

Router Tabell Hack

Detta är inte en sann Instructable, men snarare en idé som du kan anpassa till dina behov.Jag brukade ha en router tabell, men var tvungen att bli av med det på grund av utrymmesbegränsningar. Några veckor sedan, jag verkligen behövde en router tabel...

Sumtonian Dremel Router och Dremel Router tabell

Sumtonian Dremel Router och Dremel Router tabell själva bilden är full av förklaringar som illustration. Bild illustration gör nästan alla Beskrivning krävs för byggandet av denna mycket användbara Router utgångspunkt för dremel.Fastställande av dett...

Enkel Router tabell från regenererats skrivbord

I min hemstad här i Nebraska varje vår har vi en stad bred rena upp. Alla i staden kan lägga nästan vad som helst de vill på trottoaren, eller dra det till dumpa dig själv och inte behöva betala avgiften. I staden de ta dumprar och lastare traktorer...

Regenererade-låda Router tabell

Hej alla!Så gick jag hem en dag när jag hittade en gammal kasserad låda i ett fält nära mitt hus. Jag var bara tvungen att ta en titt på det att veta exakt vad jag ville göra. Har nyligen köpt min egen störta routern, jag tänkte att det inte skulle v...

Att göra en plexiglas plastlåda - med hjälp av luta Router tabell

att göra en plexiglas ruta med en vippande router tabell jag byggt....

Störta Router tabell fina höjd justera

Detta instructable visar ett enkelt sätt att höja och sänka en djupdykning router inuti en router tabell.Jag fann det svårt att ange höjd i min router tabellen på grund av motståndet av våren. När den släpps, förlänga steget router våren till maximum...

Router tabell staket för Mafell Erika bord såg

Jag byggde en router tabell som är kopplad till min Mafell Erika tabell såg. I detta instructable jag ska täcka hur jag byggt stängslet för min router tabell. Eftersom tabellen router är integrerade i tabell sågen, kan router stängslet monteras till...

Router tabell för en Mafell Erika bord såg

Im mitt senaste projekt, byggde jag en förlängning tabell för min Mafell Erika tabell såg. I detta projekt ska jag göra denna förlängning bordet till en router tabell. Detta sätt jag kan spara utrymme för en extra router-tabell i min verkstad och anv...

Anpassade Router tabell

Som en del av bygga natten här förra helgen för vår lokala makerspace (den kanin hål) beslutades de behövs en router tabell. Jag var bekant med begreppet, så jag passade på att bygga en, med vissa maker designelement.Steg 1: Design idéFörsta steget v...

Enkel Router tabell

Här är en guide om hur man gör en enkel router tabell!Du behöver:-två IKEA-skåp hyllor-3 längder av CLS-2 skruv skär-1 bil jack-en hink belastning av skruvar!!Detta är bara min andra instructable, men jag tror jag har gjort bättre än min första!Steg...

Router tabell Coping släde

En coping släde är en vital Jigg för en router tabell om du ska göra saker som skåpdörrar eller windows där du använder en matchande par av fräsar för att göra plagierade lederna. Plagierade lederna är både snygg och stark ger mycket lim yta att arbe...

Dremel router tabell

Att göra denna dremel router tabell du behöveren tunn bit av hårt material, trä, eller jag använt en gammal plast skärbrädaen routerkakel sågsvärd för en dremel (mycket billigare än full router bifogad fil)skruvarnaDet är detSteg 1: Koppla fräsenför...

Router tabell släde - inklusive en spiral från torget lager

Få ut mer av din router tabell med hjälp av denna släde. Ett staket och en mitre mätare ger dig en hel del alternativ, men det finns värde att ha ett annat alternativ. Jag förväntar mig att hitta en hel del applikationer för detta under loppet av min...