En hund dörr: Två-flik lösningenden gångna våren jag hittade jag behövde installera en hund dörr. Jag skulle vara borta på en kort resa, och även om min granne var villig att komma över till mata min hund, vädret var fortfarande för kallt för henne att hålla sig utanför. En hund dörr som skulle tillåta henne att komma och gå på hennes egna (hon freaks när stänga inne med ingen människa för företag, även för några minuter) verkade rätt svar.

Dock klippa ett hål i ytterdörren (Tja, ett större hål i det här fallet; Jag hade redan en blockerad upp katt dörr det från länge sedan) är en seriös satsning. Det påverkar både säkerheten och väderpåverkan av ditt hus. Standard kommersiella hund dörrar kostar en) och b) medan de är rimliga på att hålla kylan på stilla dagar, de läcka runt kanterna i en hård vind, som vi får en hel del här. Jag hade sett en två-flik design år sedan, och gjorde även en liten en som fungerade okej ur bil golvmattor, så jag bestämde mig att skala som upp, med en billig vinyl mats från stora massor.

Lång historia kort, fann jag att även när förstärkt, mattorna inte höll särskilt länge, även om de fick mig och min hund genom att weekendresa. Jag hade dock redan klippt det stora hålet i dörren, så det kändes synd att inte bygga något som skulle fungera på lång sikt. Jag slog en bit plywood över öppningen till hålla väder ute och gick tillbaka till ritbordet.

Först av allt, teorin. En hund dörr som överlappar (mänskliga) ytterdörren runt kanterna när stängt är potentiellt mer väderbeständig än en som bara fyller öppningen. Enda problemet är att — om du inte har en mycket smart och smidig hund — detta fungerar bara ett sätt. Med två-flik lösningen finns det faktiskt två hund dörrar: (1) större en som överlappar den yttre ytan av din ytterdörr, och som kan skjutas öppna från insidan, och (2) en något mindre som passar inuti den andra och kan skjutas öppet från utsidan. Båda har magnetiska fångster som håller dem på plats när inte i använda.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Champagne Cork Chewbacca

detta är en annan Star Wars corky, röstade av andra användare i min Yoda Instructable. Jag försökte göra detta så exakt som möjligt, men pälsen jag använde var inte perfekt för jobbet, så det inte bli så bra som jag förväntade mig. Anyway, här är hur...

Lätt nr sy Clown Halloween hund kostym

denna kostym är super enkelt och super billigt. Det bör ta ungefär 30 minuter att göra och bör kosta runt $5.Vill du ha mer sällskapsdjur DIY godhet? Kom och besök min blogg!Steg 1: Verktyg & material Du behöver – en bit av craft skum, en pom-pom, nå...

Hur man gör en vävd rep ben hund leksak

min hund älskar rep leksaker. Knutar är en hobby för mig, så det inte bara känns rätt köper dem.. I stället jag beställa mitt eget rep och göra de som är mycket bättre än de du kan få i en butik! Jag gör alla typer av leksaker olika, men i detta inst...

15 minuters DIY hund avfall väska Dispenser

Jag hoppas du njuta av detta Instructable. Om du tycker att det är värdig, snälla rösta på mig.Låt oss skippa skitsnacket. Bokstavligen. Ibland är det frestande att lämna din hund bajs där det faller, speciellt om det är din egen trädgård eller om du...

Awesome hund barnvagn från en begagnad jogging stroller

det finns ett problem. Du som kommer går eller springer med din medelstora till stora hund, men han bara inte kan hålla längre. Om han har fått en tillfällig skada eller en permanent funktionsnedsättning, vill du inte lämna din workout buddy bakom. K...

Dogzooka Robot hund boll launcher

"Pixel", mitt trogna husdjur Schnoodle (Schnauzer/Poodle blanda) är en bunt av energi. Hon älskar att spela fetch och kommer troget kör sina hämtning uppgifter på obestämd tid - om du är villig att skämma bort henne. Hon bär mig!Jag designade oc...

Hund Selfie Attachment

Jag älskar min fyrbenta vänner och älskar ta bilder av/med dem (som inte?!) Tyvärr verkar det varje gång jag få deras uppmärksamhet, de vänder bort när jag knäppa bilden och det förvandlas till ett öra skott eller bara en varm suddig röra! Är du tröt...

Hund matare med lagring för hundmat

detta är en hund matare gjorde jag för två hundar med paletter jag hade i mitt skjul.Det speciella med denna hund feeder är att den översta öppnar att lagra mat och öppnar så att vatten inte är läckte när du öppnar.Materialet jag använt för detta pro...

Små framben hund rullstol

Jag vaknade på söndagsmorgonen förra sommaren till en obekant lilla squeak. Halv vaken jag titta över och märker en ny lite nytt född valp på min frus huvud. Vi ta små bubblor och hennes mamma och sedan placera dem i rutan whelping saknas helt att bu...

Går igång med din hund! Bygga en händer gratis koppel

Hej, uppfylla Ri våra trogna hund som älskar att köra med oss. Ända tills vi hackat ihop händerna fria lösningen hade vi mindre än Stellers kör erfarenhet med henne med en vanlig hund koppel.Vi har några tankar utvecklas detta till en framtida produk...

Hur att hålla hund ute om din gård (eller någon annan)

människans bästa vän; De älskar oss så mycket att de går ut i deras sätt att befrukta våra gräsmattor med de färskaste saker tillgängliga. Du kan inte köpa kvalitet som det på den lokala plantskolan! Jag älskar hundar men få saker är mer frustrerande...

Hund tvätt Station

Ge din hund den uppmärksamhet den förtjänar med en hängiven hund tvätt station! Med några off-the-shelf järnaffär delar och en elegant fixtur av Moen, kan du hålla din hund ren och lägga till en trevlig accent i ditt hem.Jag gjorde detta projekt med...

Hur bli av med loppor på hund (naturligtvis)

När det gäller din sällskapsdjur, kan ingenting leda till mer obehag än loppor. I denna tutorial ska jag lära dig att bli av med loppor på hund. Den teknik som vi använder är säker, 100% naturliga och mycket effektiv. Mängden människor som fortfarand...

Perteliser - hund bajs kompost

Hej världen.ikväll, efter många år, jag var tvungen att gå en hund igen. Jag har haft många hundar under uppväxten. men ända sedan min förra hund, en svart labrador som heter JJ, de senaste 5 åren av mitt liv jag har inte behövt gå en enda hund... vi...

Mjuk alternativ till elizabethian krage för hund

min hund kommer för en operation i slutet av veckan, och hon inte gör bra med "konen av skam" för 2 anledningar:1. hon ser inte väl - konen flaxa runt hennes ansikte skrämmer henne2. hon är kort - standard e-kragen är gjord för hundar med längre...

Origami hund ansikte rutan

detta är en handledning om hur man gör origami hund rutan! Steg för stegSteg 1: Vad du behöver -papper (alla papper du vill)-händer :)Steg 2: Gör din papper kvadrat Måste du gör dina papper kvadrat eller hoppa över detta steg om det ärGör som i bilde...

Liten hund Coat

detta är min första instructable och första icke "sätta fast den" sömnad jobb. Så jag förväntar mig att du kan åtminstone uppnå sömnad som erm "raka" som min.Här hoppas Ollie uppskattar ansträngningenSteg 1: Vad du behöver SaxPinsBand...

Snuggley hund bädd

hur till hålla din lilla hund varm och mysig. En annan fördel är den lätt hand om tvätt och torkning omslaget lätt och snabbt.Steg 1: Samla material Behöver du: symaskin, sax, tråd, rak stift, en standard kudde (används av en person som din hund gill...

Okrossbar hund krage

så vi har en liten Shih Tzu som har ätit genom varje slags krage vi någonsin har fått för honom också som var och en av våra schnauzer kragar. Vi bestämde att det var dags för en förändring! Metall någon? Förmodligen den enklaste, billigaste och bäst...