En hylla med en bokÄr du kör slut på utrymme i ditt hus? Är monterad vägghylla är för dyrt? Tja varför inte göra din egen hylla med en bok.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Lightbox inspirerad bild hylla med batteri drivs LED'S

Att göra digitala fotocollage har inspirerat mig att göra awesome gåvor för att visa bilder: papper klinker mosaik lådor, vintage bilder på trä, folie tejp "prägling, tyg konst, cool speldosa & Plexiglas projekt är några gåva idéer att överväga a...

Flytande hylla med ljus, powesockets och glashållare

Detta är flytande hylla med belysning, eluttag och glashållare.Steg 1: Övre hylla Steg 2: Hylla konsolen Steg 3: Nedre hyllan...

Regenererade Barnwood hylla med skans

Jag är glada att dela detta hur-till med dig för en enkel hylla med monterade lampa. Jag ville en fritt flytande night stand och inspirerades av en design som jag såg på Pinterest. Med tanke på att jag brukar oftast använda återvunnet trä, anpassa id...

Göra en igelkott med en bok

för dina barn, föreslår jag dig att göra en igelkott med en bok, blad av gräs och blommor.Min dotter gör det en jag vill visa hans DIY igelkott.För varje sida i boken fällbara dem som bilder.Efter vika alla sidor du kan limma ögonen.Och för den sista...

Donkey Kong hylla med Perler pärlor

Hej, alla! Välkommen till min andra instructable! (Jag är fortfarande ung, så vänligen inte vara oförskämd) Idag ska jag visa dig hur man gör en Donkey Kong tema hylla med Perler pärlor.Mamma säger: "vi gör inte hela hyllan med Perler pärlor, bara an...

Flytande hylla med hemliga fack (jag gjorde det på TechShop!)

Denna hylla inspirerades av "brist" hyllan kan du köpa på Ikea. Jag har många av dem och gillar verkligen hur minimal de är, men eftersom de är i grunden en låda hänger på väggen jag inte gillade förloradt av "inre rum". Så för att lös...

LED hylla med Traffic Light

detta är våra LED upplyst hylla med ett trafikljus, som drivs också av några lysdioder. På baksidan av hyllan använde vi några enkla RGB LED-stripes. Hela belysningen kan styras med DMX eller ArtNet. (Också av Android app eller node.js)Allt är anslut...

Upphöjd skrivbord hylla med multi-färgade ledde

Detta är en upphöjd skrivbord hylla gjorde jag eftersom den gamla var ful och jag behövde mer utrymme för alla mina hobby saker. Så jag beslöt att göra en kylare ny upp ledde skrivbord hylla med multi färgade fläckar och lådor. Lysdioder är från adaf...

Fastställande trasiga kylskåp hylla med SUGRU.

Fastställande trasiga kylskåp hylla med SUGRU.Kairo Hackerspace ALLEXS bygga natt.Steg 1: justering Se till att de två delarna är justerade genom att sätta något tungt över hyllan.Steg 2: Suguring den första delen. Sätta sugru på rak linje delar som...

Små badrum hylla med krokar.

jag gör ett trevligt litet projekt för ett badrum hylla med krokar....

Rustik hylla med hammare huvud Krokar (pall trä)

Video länk nedan, för vissa skäl video länken ovan fungerar inte på mobilen. Jag är ny på instructables så jag kanske gör något fel.https://www.youtube.com/watch?v=dy52882bYP0I den här videon göra jag en rustik hylla med hammer heads för kläder kroka...

Flytande hylla med skjutbara hängande arrangör

Snabb introduktion:Jag hittade denna sida förra veckan samtidigt försöker lista ut hur man bygger en Jakobs stege utan electrocuting själv eller bränna mitt hus ner. 3 timmar senare, efter att hoppa från Instructable att Instructable jag insåg hur in...

Hur man monterar en hylla med trä hylla parentes

alla behöver en enda hylla någonstans i deras hem. Jag kommer att visa dig hur man monterar en hylla mätning 3/4 "X 10" X 36 ". För att stödja hyllan, använder jag två körsbär konkav 8 hyllkonsoller från Tyler Morris träbearbetning. En hyll...

En hylla med 1 skruv

En enkel hylla för en workshopSteg 1: MaterialDu behöver en lång bräda för rygg och korta brädor för hyllanMarkera position för de korta brädorna där allt du villSteg 2: Gör din första snittetHöjden av sågbladet är 1/4 av bredden på lång styrelsenSte...

: Tio gröna Wee små hyllor hylla med ölflaskor

en hylla tillverkad av hittade virke och används ölflaskor. Denna hylla är utformade för att sitta på en köksbänk eller skrivbord, eller byggs upp från golvet. Det är ett kompakt system som enkelt monteras, anpassad och demonteras - perfekt för de so...

Bygga natten med Sugru: bok Protector

En enkel Sugru hacka för att skydda dina böcker från inverkan skador.Material:-1 förpackning med Sugru själv ställa gummi-bokSteg 1: Förbered ditt materialÖppna förpackningen av Sugru och riva Sugru i två lika delarSteg 2: Bilda ditt materialMed båda...

Fixa en hylla med Sugru

du inte bara hatar det? Du har förlorat en av dessa plast thingies som håller upp din hyllor. Visst, du kan köpa en (om du kan hitta dem!) Du kan även 3D utskrift en. Men varför gå till allt det besväret? Surgu ger en snabb och enkel fix. Läs hur!Ste...

Fastställande en hylla med Sugru

jag har förlorat två små service av en bokhylla, så kunde jag inte använda den.När jag får några Sugru för en bygga natt på min lokala hackerspace (LHC - http://lhc.net.br), beslutade jag att prova den för att fixa min hylla.Jag har förlorat två av d...

Tetris-stil hylla med sinkans fogar

i detta instructable jag ska visa dig hur man gör tunga tetris stil hyllor av trä.Steg 1: Vad du behöverSåg för raka snitt.träbaserade skivorträlimSink-skärande jiggrouter med Sink-bitarsfyrkantiga klämmorpapper och penna :-)Bestämma storleken.De fle...