En kretsloppsodling Setup för ditt akvariumjag ville bygga en billig och enkel kretsloppsodling system att placera i mitt befintliga 10 gallon akvarium. Alla delar köptes från den närmaste Home Depot förutom pumpen som kom från Amazon. Hela installationen kostar mindre än $40 och tog ca 3 timmar för att sätta ihop. En sak jag gillar med denna inställning är att det skulle fungera med någon storlek tank - bara börja med större blomkrukor eller hinkar. Tack för att titta!
Relaterade Ämnen

Hur man gör ett wifi system som styr ditt akvarium belysning & uppvärmning?

Vad gör det?Ett system som sätter på / av ditt akvarium automatiskt enligt en schemaläggning eller manuellt med en tryckknapp eller en internet-begäran.Ett system som övervakar vattentemperaturen och skickar e-post och varningar i fallet av under ell...

Gör din egna små skalas pelare för ditt akvarium!

Hej alla!Låt oss få i Roman Style!Idag skulle vi göra vissa pelare som skulle vara en inredning för våra akvarium!Några enkla och lätta att få material som hade kostar under $3 för mig!Dessa ser bra i ditt akvarium och din kunde även göra en full sce...

Gör din egen grus vakuum för ditt akvarium

en mycket händig akvarium utrustning är ett grus vac. De är användbara för att få skräp ur grus på botten av din tank. Men de kan vara dyrt, så jag ska visa dig hur man gör en grus vac för en mycket liten summa!Vad du behöver:-Vissa plaströr, inte ti...

Använd en penna för att öka bubblor i ditt akvarium!

Om du har ett akvarium, är det sannolikt du kanske också äger ett akvarium pump för förbättring av motion och avkoppling i din tank. De flesta akvarium pumpar säljs har två utgångar så att två olika dekorationer kan användas i tanken på samma gång. J...

Dekorativa Tunnel-home för fisk i ditt akvarium

jag ville ha min fisk att ha kul... så jag bestämde mig att lysa upp tanken miljön med några pärlor som min mamma gav mig ett tag tillbaka. Fisken kan nu sova i det... simma genom det... och spendera en massa tid gräva arround det för grub :)Steg 1:...

Hur du väljer rätt fisk för ditt akvarium

välja och välja rätt fisk som kunde leva tillsammans i harmoni i en gemenskapen akvarium är ibland en komplicerad process eftersom det finns många saker att tänka på och det i grunden handlar några grundläggande forskning och arbete.Instructable här...

Ställa in ditt första saltvatten akvarium

detta är en steg för steg guide för hur du ställer in ditt första akvarium. Denna information baseras på mina erfarenheter att inrätta min 2 tankar och de problem och hur jag behandlat dem. Alla tak orden är de du behöver sätta på inköpslistan. efter...

Fönsterkarmen kretsloppsodling System

Jag ville ha nya husdjur, men jag gillar att ha att göra en hel del ta hand om dem fungerar inte. Jag gillar också växer saker. Unionen av två var ett system för kretsloppsodling. Problemet... Jag bor i New York City. Och, för att parafrasera Anden i...

IKEA hylla förvandlats till en inomhus kretsloppsodling System

Det är November och temperaturen sjunker under noll (Celsius) redan, jag behöver flytta fisk från min balkong kretsloppsodling system (som införs här) inomhus.I stället för att sätta dem i ett vanligt akvarium med ett standardfilter, jag bestämde mig...

Kretsloppsodling det billiga enkla sättet!

vänligen bära med mig eftersom detta är min första någonsin instructible. i detta instructible jag kommer att visa dig hur man gör en 20 min kretsloppsodling setup med bara återvunnet material. det första steget är att samla ditt material i åtanke at...

Barrel kretsloppsodling System för liten balkong

Medan det finns en hel del ibles och hur-TOS på bygga ett ett fat kretsloppsodling-system, beslutat att skriva ytterligare en av följande anledning: medan alla guider som jag hittade var en stor källa till inspiration och fick mig hooked på begreppet...

Kretsloppsodling (växande växter med fisk bajs)

jag har varit fascinerad av Hydroponics i år. När det kom äntligen tid att spela med en, fick jag reda på kretsloppsodling - ett slags symbiotiskt förhållande mellan växter och fisk. Fisken utgör föda för växterna, och växterna rent vatten för fisken...

Barrelponics - att komma igång med kretsloppsodling

kretsloppsodling är kombinationen av vattenbruk (höja vattenlevande djur) och hydroponics (odling av växter i vatten och utan jord). Det är enkelt nog; du mata fiskarna, fiskfoder växter (med sitt avfall), och växterna Rengör vattnet. Så varför skull...

Lätt kretsloppsodling från "mestadels" åter utlovat material

okej folk - jag vill ha den. Min första Instructable var en tid sedan och det var inte mycket så jag tänkte för mig själv, "Hur kan jag verkligen ta något värde till gemenskapen" och detta är vad jag kom med. Min son (15) och jag byggde detta öv...

Akvarium vatten förändringar med din kapseln Filter.

Känslan trött föränderliga vatten i ditt akvarium? Too mycket vatten och röra? Too många hinkar? Ryggsmärtor? Tid förlust? Död fisk? Direkt sätta tap vatten tillbaka med klor/kloramin eftersom du är uttråkad?Jag har en möjlig lösning: göra använda av...

Akvarium guide

Hej och Välkommen till min instructable. I denna korta men mycket informativ guide kommer du förhoppningsvis att få en tydlig förståelse för hur att starta och underhålla ett akvarium. Om du vill skapa en vacker akvarium som de i bilderna ovan (eller...

LED akvarium belysning

detta är en lysdiod baserad akvarium ljus. Den består av ett ark med plexiglas med hål borrade i det att rymma lysdioder nedåt in i tanken. Kretsarna är ovanför plexi och kommer att vara vattentät med silikon/varm lim senare. Nätaggregatet kan vara n...

Floden akvarium med egen konkreta 3D bakgrund

Detta är en kombination projekt, både "floden tank" setup och konkreta bakgrunden kan genomföras individuellt eller tillsammans i något akvarium i alla storlekar.Var du ska börja?... Vad sägs om en gjort upp FAQ...Vad är en "floden tank&quo...

Billig lokalt baserade saltvatten akvarium

Det finns många vackra sätt att göra saltvatten tankar. Vi har nästan alla sett enastående reef uppställningar. Vad jag beskriver är en mycket lägre kostnad och lägre underhåll setup för akvarister som har tillgång till havet lokalt och är intressera...