En lampa, flera nyanser! (lätt utbytbara)Kan du göra något av kartong! Om du börjar lista dem det inte kommer komma till ett slut. Kartong har blivit ganska populärt i crafting lampskärmar, så jag tänkte jag skulle ge det ett försök. Jag alltid försöker craft enkla saker och göra instruktionerna så enkelt som möjligt. Hur som helst, denna kartong lampskärm är en av lätt, jag är säker! Du kan göra dessa lampskärmar lätt och så många du vill eftersom det finns bara en lampa men flera olika nyanser som är lätt utbytbara. så börja göra något nu!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Springtime morot prydnad (från papper Scraps)

detta är en av de vår/påsk prydnader jag gjorde, att göra det känns mindre som vinter häromkring!Precis som resten av ornament gjorde jag inte säker moroten var storlek på lämpligt sätt medan jag gjorde det, vilket resulterar i min behöva klämma in d...

SciFi tand halsband, aka: röda slätter Rider Lava odjuret tand halsband

Cosplay någon?För dem bekanta med spännande äventyr timme podcast och serier, är detta halsband modellerad efter halsbandet bärs av röda slätter ryttaren från gnistor Nevada berättelsen linje. Hon avbildas som bär den, men inga specifika ursprung omn...

Belysta mosaik LEGO Sprite porträtt

första jag tog du min tutorial på att utarbeta vertikala LEGO mosaik porträtt. Sedan bländade jag du gillar allt med min populära mosaik LEGO lampor. Vad händer när du kombinerar två? Varför, får du en lodrät mosaik porträtt med belysta komponenter:...

Pärlstav Hairgrips

Hej jag är Hazel och jag en maker! Jag lär mig att pärla, och jag gjorde dessa vackra hår grepp med lite hjälp från vänner på min makerspace. Det var första gången som jag någonsin provat beading och de var mycket roligt att göra, så jag tänkte jag s...

Crystal Wash teknik

Detta är en form av "låg nedsänkning" färgning som resulterar i en kraftig tydliga crystalline snygga mönster. Om du inte har teeny hinkar, fungerar det här bäst med en vuxen tee eller större plagg eller bit tyg. I grund och botten behöver vad d...

En Pixlr pumpa Notecard

ett roligt sätt att lära sig några intrikata funktioner i Pixlr. I den här guiden kommer du att införas i lager och några av roliga snabba saker du kan göra med dem!Denna tutorial är för en glad Halloween Notecard men instruktionerna fungerar bra när...

Hur man gör en Brigandine utan att veta hur att sy eller arbete läder: AKA varför skulle du betala $100 på ett Renfair för något du kan göra i en helg för under $30?

Skicklighet level: lättTotala projekttid: 8 timmarMaterial och kostnad: $24 totalt• Saxar• Mätning av band/lång band• Penna• 1 yard tyg: om $12• 1 påse med 1,5 tum mässing fästelement, 60 count: $4• 1 rulle silvertejp: $4• 2 paket D-ring spännen: $2...

16 x 16 ledde matrisen

för vår Game of Life workshop på Ithaka Generator vi byggt en 3 fot av 3 fot LED matrisskärm med halverade ping-pong bollar för ljus diffusion. Vi använde den för att illustrera några av de berömda emergenta strukturerna i Conway's Game of Life samt...

Elektroniska LEGO Super Mario Bros. svamp

Inlämnad för godkännande av Instructables samhället, ge jag dig ett annat elektroniska LEGO projekt med en retro videospel tema!Använda exakt samma principer för design och konstruktion som min Elektroniska Super Mario Starmen, har jag byggt en annan...

Gotye och Kimbra Couples kostym

Denna Gotye och Kimbra par kostym från musikvideon "Någon att jag använde to Know" är den perfekta aktuella kostym för Halloween 2012. Om du inte har hört Gotye låten "någon att jag använde veta" på radion eller sett videon måste du le...

DIY fjäril Installation (bröllop Decor)

Har du en drömmande, eterisk stil bröllop? Så varför inte WOW dina gäster med detta enkla men vackra fjäril Visa???Tänka mig att det hänger över din bröllopstårta, eller din mottagande linje ännu bättre! Detta projekt kostar mindre än 20 dollar att s...

Alice i White Rabbit's House kostym från pappkartonger

jag gjorde denna prisbelönta kostym för Halloween 2012. Det inspirerades av scenen i Alice i Underlandet där Alice äter en cookie som orsakar henne växa så stora, så dyker ur vita kaninens hus.För detta projekt använde jag:-2 kartonger, lite bredare...

Uppdatera solglasögon med smycken

för mina 3 par solglasögon jag använde örhängen för att piffa upp nyanser. Du kan använda bitar från uttalande halsband eller armband. De tekniker jag använder kan tillämpas på fler smycken än bara uttalande örhängen.Hoppas du njuter!-ESteg 1: Idéer...

Ananas Ukulele!

Så hade jag en liten, barn-storlek gitarr sitter runt att jag hade använt som en baryton ukulele. Jag bestämde att det skulle vara ett intressant projekt att förvandla den till en ananas tema ukulele...När jag först startar ett projekt som detta förs...

Mycket hungriga Caterpillar Cupcake kaka

denna cupcake kaka var för min sons andra födelsedag. Vi plocka alltid en välgörenhetsorganisation som matchar temat party och så eftersom vi hade en Eric Carle part, vi samlas in böcker och donerade dem till en Tonårsmorsa grupp. Centrum bit av part...

Måla med Faux teknik

faux tekniken tillämpades på en vägg med en tjock konsistens av gemensamma förening använder en variant av knock-down murslev metod ovan stol järnväg. 2 nyanser av brunt användes. Ett rikt medium brun och en sandig nyans av tan valdes.Steg 1: Applice...

Hobbit dörr (med en vy över fylke)

i detta instructable jag har gjort en Hobbit dörr att hänga på en vägg, det är i själva verket Bilbo's (och Frodo "s) dörr. När den stängs se du insidan av dörren (inom väska slutet). När du öppnar dörren har du en vy från fylke med ett citat från To...

Stämpla ett minnet

mina föräldrar är åldern av de flesta människors morföräldrar (sent 80-tal) och på denna punkt i sina liv, materiella gåvor betyder väldigt lite för dem.De har nedskurna praktiskt taget alla ägodelar, men uppskattar något med anknytning till sin fami...

Att välja, använda och tillämpa kropp färger

en av de frågor jag får frågan från gång till gång, och har sett svar på nätet, men vanligtvis inte kondenseras är: Vad är den bästa typen av kroppen färg/omslag till min kostym?Det beror på några saker:1) hur mycket pengar är du villig att spendera...