En minimalistisk paracord halsbandHej knotiga människor,

Har du läst min presenterade författare intervju nyligen? Om du har, kanske du har läst om min besatthet för ostoppbara tänkande och observation. Så nu har jag en fråga till dig.

Du knyta dina skosnören? Tja är jag säker på att vi alla gör. Men har du märkt något intressant om den första knuten du binda? Nej? Det kallas överhandsknop eller enkel Knut, och de flesta knyta det varje dag. Jag skulle inte ha märkt det, men jag gjorde eftersom jag hade jobbat mycket med knutar dessa dagar.

Tanken på detta halsband är inspirerad av enkel knut. Någon kan knyta den, även om inte har du någonsin arbetat med knutar, detta är knuten kan du börja med. Det är otroligt enkelt.

Projektet planerades aldrig av mig, det kom bara till mig ca 2 timmar tillbaka och jag beslöt att ge det en chans.

Jag kallar det en minimalistisk halsband på grund av dess enkelhet och elegans i design.

Kan göra en.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Finns det enklare sätt att göra en paracord halsband eller armband?

Ett svar på denna fråga... UM, duh!Detta Svårbemästrade visar dig ett enklare sätt att göra en paracord Halsband/armband som använder mindre paracord och tar du bara fem minuter att göra.I en överlevnad situationen, kan du använda de extra paracord d...

Paracord halsband

detta är ett halsband jag gjort från 550 paracord. Jag hade sett några halsband som människor gjort men alla falsade till stor eller inte praktiskt. Jag ville ha något liknande en Phiten. Så jag sökte på internet efter en väva och kom upp med 4 Stran...

Paracord halsband innehavaren

Steg 1: Du behöver... Paracord eller andra starka repKarbinhakeTändareSaxSteg 2: rep Skära din paracord till den längd du vill och lägga till 2 inches. 2 inches blir Knut kopplingsförbehåll. Bränner ändarna bör du vara säker!Steg 3: Knyt en Loop Knut...

Paracord halsband-fyra Strand runda fläta

Steg 1: material •Paracord (2 färger)•Lighter•S-biner (spänne)•Knife/sax•Bandet åtgärd (ej avbildad)Steg 2: mätningar•2 stubinlängderna, båda i samma storlekHitta storleken på halsbandet du vill, min är 19". Med denna mätning, multiplicera med 4.5, s...

Att göra Paracord och tråd halsband

Hej bra medborgare av instructables,Phewww... min tävling fick just. Vad en fantastisk 20 dagar laddad med awesome inspiration. Så för att belöna mig själv med lite kreativa tid, jag tog tag i mina paracord matrester och experimenterade med vissa kon...

4 del runda fläta halsband

Denna tutorial ska show dig hur man gör ett paracord halsband.Du behöver:Paracord repSaxTändareSmå tängerHalsband av plast ClipsLeathermanJag gjorde ett halsband för en åtta år gammal, det kommer att bli ca 21" lång (6.7" diameter). En vuxen sku...

Hur man gör glöden i den mörka paracord Logoband

Hej alla, detta är instruktionerna på hur till göra en glöd i mörka duct tape paracord Logoband. Du kan använda denna samma teknik för att göra glöden i de mörka paracord halsband. Här är en länk till denlåter bli att göraSteg 1: Här är listan över l...

Paracord överlevnad Dogtag halsband: Eld/Signal

alla försöker göra en lätt, liten survival kit. Vissa människor gör dem i form av halsband. Även om ca 90% av tiden, detta betyder bara hängande bildar allt ditt kit av ett enda hårstrå paracord. Detta ser ut udda, bära omkring på alla dessa konstiga...

Beachwear halsband med örhängen med paracord

Hej vänner,Sedan min första paracord projekt tills nu, har jag blivit mycket mycket knotiga... Lol. Jag menar det, jag har försökt och experimentera med knutar mycket, särskilt de dekorativa som. Jag vill tacka JD av fusionknots.com för hans fantasti...

Paracord överlevnad halsband

Paracord överlevnad halsband? Vad är de?Du har förmodligen hört av paracord överlevnad armband. De håller paracord på din person, men ingenting annat. Nu finns det ett sätt att hålla sladden och några överlevnad verktyg på din person utan fyllning di...

Paracord Vape halsband (Cobra Knot)

jag ville beställa ett halsband-typ sak för min vape. men spenderar $3 på en cheep tråkig nylon sög... så jag använde några paracord...Jag har ett Ego - T batteri och en CE4 clearomizer. En mycket grundläggande $10 Vape. Jag använder Fantasia vätska...

Paracord hjärta halsband

för detta "vänners kompatibla jag kommer att visa dig hur man gör ett hjärta halsband för någon du skulle vilja ge en fin present till alla hjärtans dag eller en födelsedag eller vad du kan tänka dig. Jag hoppas verkligen att du tycker om, om du seda...

Paracord Phiten halsband

Phitens har blivit populära i sportvärlden. För dåligt de är över $20. I denna svårlösta jag vägg visar dig hur man gör en av paracord för under $2. Har du tillräckligt rep kvar för att göra ett armband också.Steg 1: material 1. 16 ft. paracord-Du be...

Paracord monkeys fist halsband

Monkeys fist halsband gjorda med paracord.Steg 1: Förnödenheter som behövs: Du behöver ca 5 fot cord, marmor, sax och en tändare.Steg 2: Att göra det ¥ Tgärderna tills du kommer till steg 3 sedan släppa en marmor i mitten. Sedan börja dra åt det, in...

Lätt Paracord 3-Color halsband

dag ska jag visa dig hur man gör en lätt paracord 3-color halsband.Steg 1: leveranser Behöver du 3 stycken 3 fot paracord pincett ett klipp av något slag en lättare en Sharpie markör och några sax.Steg 2: Göra kroppen halsband Dra ut inre kärna och d...

Dubbel-perfekt vispad Paracord personal Hand-grepp

piska är det traditionella sättet av bindande i slutet av ett rep att förhindra nötning. Syntetiska linor kan smältas, men naturfibrer behöver piska, och smältande är fult.Piska kan också användas för att skapa handtag på promenadkäppar.Detta är min...

Paracord Cross (Square fläta)

jag har sett en instructable för detta innan, men nu jag skränande finna den. Så jag bestämde mig att göra en annan. Detta är första gången jag har försökt att göra en, och jag är nöjd med mig själv. Jag har titta på "Hur man gör en Paracord Cross (h...

Bättre sätt att säkring paracord strands

Detta instructable är främst för att visa en annan metod att fixera två paracord strandar tillsammans för att göra armband, berlocker, eller vad har du. Den ursprungliga metoden bara smälter i ändarna av binder med rep och sätta dem ihop snabbt att b...

Hur man gör en dödlig instrument Rune halsband med sladd

Vill du vara en Shadowhunter?! Vi ska nu kan du ha din egen rune halsband! Det kan även vara funktionell för att hjälpa dig hänga dessa demoner för gott!Inte bara med paracord ser coolt, men det kan hjälpa i en överlevnad situationen!Var noga med att...