En mycket billig dörr låsaAsslam u alailkum är första gången jag lägger mitt projekt här. Jag kommer att berätta om att göra en mycket billig dörrlåset
Se Steg
Relaterade Ämnen

360° mycket billiga tidsinställd mount v2.0

här är en uppgradering 360° mycket billiga tidsinställd mount v1.0 härI den här versionen ska jag göra ett fäste att använda min GoPro utan fallet och med tråd kontakten i att göra en längre än batteritiden tidsinställd :)Steg 1: Skaffa några LEGO An...

Lätt och mycket billig iPod stativ och tillbehör innehavaren (fungerar med de flesta iPods)

detta är ett mycket enkelt och billigt sätt att göra (typ av) en iPod stativ och tillbehör innehavaren (hörlurar och rengöringsduk) med endast en gammal musik kassetten fallet.Steg 1: Hitta kassetten fallet jag var om i sängen tittar på min iPod Touc...

Mycket billig cykel Wall Mount

Jag har precis flyttat in i en lägenhet som hade en idealisk plats för att hänga min cykel. Jag monterade gillar något utilitarist/industriell utseendet av vägg cyklar. Jag tror att det kan se ganska snygg och särskilt suites nice enkla cyklar som mi...

En mycket billig ESP8266 WiFi smart bil kontrolleras av telefon baserad på NodeMCU

DoitCar är konstruerat och utvecklat av Shenzhen läkare av intelligens & teknik (SZDOIT), som är den mest kostnadseffektiva. Den allmänt tillämpas inom många områden, sucha som den elektroniska älskaren, studenter, Internet of Things (IoT), mobil dat...

Hur du sätter samman mycket billig 3D-skrivare

3D-utskrifter är bra verktyg, du kan skriva ut nästan allt du behöver. Till exempel min lampa var bruten sedan några veckor men nu jag designar del som jag behövde för att fixa det och det fungerar!Billig skrivare kanske menar för någon dålig skrivar...

20 watt stereo förstärkare-enkelt och mycket billiga

vill lyssna på din favoritmusik högt, men har inte någon kraftfull förstärkare?? vill du ha själv gjort musiksystem??? är du bli uttråkad av otäck och värdelös mono ljud från tv, musikspelare, dvd?? vill ha en själv gjort cool och rikt ljud stereo-fö...

Hur man gör DIY extern Laptop HDD Sata hård Drive USB mycket billiga

Hur till göra DIY extern Laptop HDD Sata Hard Drive USB-mycket billigt och lätt göra det ai ditt hemMaterial som behövs:15 x 120 mm och 2 Flexiglass klart i 4mm thicknes15 mm x 60 mm x 2 Flexiglass klart i 4mm thicknesGlueGun välja band mäktiga Bond...

Hemlagad DIY Vise Vice klämma av aluminiumlegering Griffins mycket billiga

Hemlagad DIY Vise Vice klämma av aluminiumlegering Griffins mycket billigtEtt skruvstäd är en enkel och stabil uppsättning justerbara käftar som innehåller material i position. Det måste kopplas till ett stabilt underlag som en arbetsbänk en klämma ä...

Hur man gör super lätt dubbade armband (inga sew och mycket billig)

denna idé kom till mig sedan mycket lång tid. När jag var i årskurs 7, hade jag denna besatthet armband. Jag gjorde denna mycket punk stil en ur en gammal bälte och rester av facbic. Nyligen återupptäckte jag glädjen i DIY punk saker.Här är hur jag g...

Behöver en mycket billig power supply eller vägg vårta men kan inte hitta rätt spänning?

Någonsin haft ett behov av en ersättare eller projektet nätaggregat som du bara kan inte hitta någonstans eller kostar sätt för mycket?Detta instructable kommer att lära dig att ta skräp vägg vårtor från secondhandbutiker och hacka kretsen för att ge...

Hur man gör en lodrät vindkraftgenerator (mycket billig)

i detta Instructable kommer du lära dig hur man gör en aerogenerator, med enkla material, och inte mycket närkampsspel. Så låt oss gå och börja!Steg 1: Skär rörenI det här steget behöver du 2 5 cm diameter PVC-rör. Du kommer att skära dem, för att gö...

Nästan professionella VR goggles - mycket billiga (mindre än 10$)

För några månader sedan jag var ute efter några modeller att skriva ut VR glasögon (opendive och liknande) eftersom kartong inte är bra nog för mig. Jag ville bara ha något mer "professionella" och billigt. Ingen av modellerna jag hitta tillfred...

DIY Mini PCB Press Drill hemlagad borrning mycket billiga

DIY Mini PCB Press Drill hemlagad borrning mycket billigt med 2 st Aluminium profil 40 mm x 80 mm x 300 mm1 st aluminiumlegering 70 mm x 150 x 12 mm göra hål 40 mm1 st 25 mm linjär kullager Motion uthärda CNC1 st SHF25 storlek 25mm linjär järnväg ska...

Mycket billiga DIY Kinetic titta rullmaskinen

efter att ha köpt min andra Seiko Kinetic titta, jag behövde ett sätt att ta ut det utan skakar skiten ur det eller spendera $100 plus för upprullare. Efter att ha sett andra göra rullar, gjorde jag en ännu billigare och mycket, mycket lättare. Titta...

Mycket billiga trä slipning maskinen från en vinkelslip

jag gör föremål från återvunnet pall trä. Huvudproblemet är återvunnet trä är mycket grov och ibland smutsiga. Jag har inte råd en trumma sander eller en hyvel planhyvel men hade en döende vinkelslip som klåda att bli något bättre. Jag bestämde mig a...

Mycket billig Delta 3D skrivare (ca 150€)

Ett år eller så, jag började intresserade om 3D-skrivare. Då började jag leta efter information om detta, hur de arbetar, hur de är gjorda...När jag var beredd, jag började köpa bitar för att göra min egen 3D-skrivare, det ska vara en delta typ, efte...

Hur man gör en mycket billig hemmagjord pop filter

detta är ett mycket snabbt och enkelt sätt att göra en hemmagjord popfilter för att spela in sång."Pop filter och pop shield är en anti pop brusfilter skydd för mikrofoner, som normalt används i en inspelningsstudio. Det tjänar till att minska poppar...

Mycket billig DIY whiteboard!

Detta är verkligen inte en instructable, dess mer av en promenad genom sätta i enkla ord. Så jag var att få trött av Rita scheman på anteckningsboken papper då skrota dem efter en mindre misstag så jag sökte på Whiteboard online och priserna blåste i...

Hemgjord trä metall svarv mycket billiga

Hemgjord Mini svarv Chuck trä metall axel dubbdockan DIY Router spindel hur man gör borren CNC-maskinDIY trä Mini svarv metall axel hemlagad dubbdockan med Motor borr mycket billigt och lätt:Delar och verktyg:Wood MDF 200 mm x 650 x 20 mm2st SCS10UU...