En mycket enkel pennhållareen mycket enkel pennhållare med endast några husgeråd
Se Steg
Relaterade Ämnen

Samurai Stand - en enkel pennhållare

I den berömda frasen tillskrivs Voltaire, har vi en försäkran om att "pennan är mäktigare än svärdet". Detta uttalande är i dag ännu kraftfullare, även om färre människor håller vanan att handskrift.EM famosa frase atribuída en Voltaire, temos e...

Lätt pennhållare

Hallå där!Detta är en instructable för en mycket enkel pennhållare.Vänligen njuta!Steg 1: Vad du behöver: För detta projekt behöver du följande:+ Massor av färg pennor.+ En limpistol.+ En tom flaska.+ Standard project grejer som en sax, en markör, et...

SNABB och lätt NOTEBOOK PENNHÅLLARE

detta är min första Instructable, så jag ser fram emot feedback...Jag ville alltid hitta en snabb och enkel pennhållare för min pocket bärbara datorer och dagböcker (de med en ficka inuti bakstycket - som Moleskine, Leuchtturm 1917 eller någon av de...

Pennhållare från en drycker kan

Visa allegence till din favoritdrink genom immortalising en kan som din pennskaft. Här har jag visat hur du sätter en drycker kan till en enkel pennhållare med några enkla verktyg. Jag har använt en begränsad upplaga Irn Bru kan.EDIT:Efter att ha fåt...

Sugru pennhållare

Trött på att alltid förlora din penna på ditt skrivbord? Varför inte göra en enkel pennhållare våra av Sugru?Steg 1: Steg 1Mögel Sugru att om en 2 - 2,5 tums tjock logg.Steg 2: Steg 2Med hjälp av en penna och en bit av vax papper, tryck på pennan til...

Enkla segmenterade pennhållare!

Vill du komma igång i träbearbetning? sedan bygga din egen super enkel pennhållare och förvåna dina vänner och familj med dina träbearbetning färdigheter samtidigt ha ett roligt ställe för att lagra dina pennor och pennor, att hålla skrivbordet rent....

Kasta en pennhållare av vax

Vax är så flexibla kan du någon modell som använder den. Den pennhållare som du ser här är gjord med enkel paraffin vax används i ljustillverkning. Läs vidare för att se hur du kan göra denna vackra söker pennhållare mycket lätt.Steg 1: Utrustning so...

Magnetisk pennhållare

har du någonsin behövde en penna eller penna i din butik och var tvungen att spendera lite tid letar efter en? Jag har, så jag kom upp med idén att se till att jag alltid hade en händig. Det är så enkelt att göra och Åh så händig.LISTA:1 - plast läsk...

Tidningen väva 2 - Rack, rustik korg, pennhållare

här är min 2: a tutorial på tidningen väva. :-).. .here Ii skulle visa dig enkel-, dubbel, och vrida väva.Jag borde ha börjat med penna innehavaren (eller vas.. .if du sticka en sylt flaska inuti!) i den första självstudiekursen... som det är mycket...

PVC pennhållare

här är snabbt, Billigt och användbart, konstnärliga, effektiv (använder mestadels saker du redan har), och ser ganska bra. Det ser typ av som pennhållare i Stålmannens fästning av ensamhet. Det finns ett oändligt antal sätt att göra detta, så uttryck...

Glidande penna/kniv/pennhållare för Cnc eller pennplotter

Hur du ställer in den penna/penna eller kniv i en penna plotter eller cnc maskin så det inte rippa papperet. Detta kallas den skjutbara pen knep, Läs på check ut.Steg 1: Glidande pennhållare för pennplotter eller cnc enhetHej mitt namn är Walter och...

Stiliserade pennhållare

I detta instructable du lära dig att göra en enkel men underbara ser stiliserade pennhållareProjektet gjordes av Abdullah Al-DarSteg 1: kravFör att göra detta projekt behöver du:Blender baskunskaper. Ingen aning vad Blender är? Inga bekymmer, besök w...

Laser skär geometriska pennhållare

Du behöver:Laserskärare1/8" träLimSteg 1: Laser CutSkär ut bitar med hjälp av filen "Geometriska pennhållare" som tillhandahålls. Filerna finns i .svg och .ai.Vi använde den 5: e Gen Hobby Laser för att skära vår fil.Steg 2: montera Monteri...

En billigaste pennhållare

är din pennor alltid ligga runt golvet???Samma här... Så beslöt jag att göra en billig pennhållareHej allaDetta är min 3: e instructable...Jag är inte bra på att tecknaVänligen ignorera den ritning delenDetta är hur vi skall börja...Steg 1: material...

En mycket enkel LED arbetsbänk

Hej alla! Detta är min första instructable, så behaga bli slag om jag har gjort några misstag förfarande/språk. Jag blir glad för några förslag eller korrigering.Jag beslutade att bygga en liten LED arbetsbänk. Det är mycket enkelt och det kräver bar...

Enkla industriella pennhållare

Medan jag var borta på universitetet hade jag många möjligheter att använda mina verktyg. Som ett resultat, fick mina kunskaper ganska rostig. Jag designade detta projekt vara en repetitionskurs av olika slag, att tillåta mig att vant åter till min v...

Mycket enkel robot för nybörjare

Detta instructable visar hur man gör mycket enkel robot. Det kommer att upptäcka hinder och undvika det. Detta är stora projekt för någon som är ny på arduino och vill göra första robot.Varför robot?Eftersom det är bra sätt att lära sig att programme...

Duct Tape Binder pennhållare

detta instructable visar dig hur man gör en pennhållare för din pärm. Detta tar cirka 15-30 minuter för att göra.För detta instructable du behöver inte använda silvertejp. Du kan använda ganska mycket alla typer. Jag hittade bara silvertejp för att f...

K'nex pennhållare

Hej, Välkommen till min andra instructable. Här är en enkel penna/pennhållare.Jag guidar dig genom allt.Kan börja med den "fördelar och nackdelar!"FÖRDELAR:Det håller dina pennor och pennor på ett ställe.NACKDELAR:Den har ingen bottenTja nog pra...