En nybörjares Guide till papper skäraHär är en enkel guide för att komma igång att göra papper nedskärningar.

Jag har gjort dem i flera år nu och har upptäckt att de är ett riktigt bra sätt att göra en vacker kort, särskilt när tiden är mot dig. Jag gör detta varje gång en födelsedag eller semester kommer runt eftersom om designen hamnar lite diffust, spets-liknande delikatess av papper stannar någon från omsorg. (Och du kan komma undan med att inte dra din egen design *)

I denna tutorial jag kommer gå igenom grunderna tillsammans med några tips och tricks för att göra det så mycket lättare.

* Inom upphovsrättslagar

Se Steg
Relaterade Ämnen

Nybörjare guide till installera och konfigurera Octoprint på en Raspberry pi för 3D utskrift

Om du har läst någon av mina andra instructables, mest namnkunniga komplett nybörjare steg för steg, 3D-skrivare med alla delar listor, vet du att jag kommer ihåg min egen frustration på ofullständiga instruktioner och guider även efter jag äntligen...

En nybörjares guide till Arduino

Efter några år av experimentera med Arduino, beslutade jag att det är dags att dela den kunskapen har jag fått. Så jag här går, en guide till Arduino, med nakna grunderna för nybörjare och lite mer avancerade förklaringar för personer som är något me...

En nybörjare Guide till 35mm Film fotografering

Hej alla! Jag har nyligen verkligen kommit in film fotografering efter min far gav mig sin gamla Pentax K1000. Jag är relativt ny på film fotografering köpa har lärt mig en hel del hittills.Målet med detta Instructable är att ge en detaljerad, lätt a...

Nybörjare Guide till fotografi

detta instructable är för nybörjare, och tar dig genom 1) lätt saker att fotografera2) utveckla bilder för att vara anständig (oroa dig inte det är mycket lätt jag lärde min stora mormor att göra det)Steg 1: utrustning Om du har en trevlig kamera med...

En nybörjares Guide till Photoshop

jag gjorde denna guide till Photoshop med hjälp av programmet sig på min hem laptop. Det har varit ett projekt som jag har velat ta itu med eftersom jag har hittat liknande guider inte har inkluderat några av viktig information.Jag har gjort digital...

En nybörjare Guide till Raw-filer och Raw-bearbetning

En av de första sakerna jag lärt mig om i fotografi var om en filtyp som kallas en Raw-fil. Ofta när någon börjar i fotografi, inser han eller hon inte potentialen i Raw-filer. Först såg jag inte användning för raw-filer, de tycktes erbjuda något som...

En nybörjares Guide till Stirlingmotorer

Förra året var jag en IB elev i MYP programmet. I slutet av året hade vi att göra ett forskningsprojekt om något som intresserar oss. Göra lite forskning på internet, kom jag över något som kallas en Stirlingmotor."Så, vad i helsike är en Stirlingmot...

En nybörjares Guide till XSplit programföretag och Streaming på Twitch.tv (Windows 10)

IntroduktionLive Streaming är en växande bransch där alla och envar kan dela deras spelupplevelse med världen. Om du bara titta på andra spela och prata med din favorit serpentiner i chatten, eller live streaming själv, Twitch.tv skapar en enorm, sam...

En nybörjares guide till Kolrosing, av en nybörjare.

* Detta är mitt inträde till tävlingen "Trä". Om du gillar vad jag har gjort här rösta! Tack! *Så du är nästan färdig med din woodworking projekt, har kanske du gjort några skedar, en trevlig låda, en vacker skärbräda eller några otherreally coo...

Nybörjare Guide till fiberoptik

Fiberoptik! Fiberoptik! Jag är visserligen lite besatt med fiberoptik, och av goda skäl. De är en slitstark, mångsidig och relativt enkelt sätt att lägga till vackra ljuseffekter till något du gör. Titta bara på några av de underbara projekt kan du s...

En nybörjare guide till setup ESP8266 med Arduino Mega 2560 eller Uno

För produkter med öppen källkod för att lyckas eller anta en masse "skaparna" / "DIY-na" / "dev" / "etc"; en aktuell och korrekt dokumentation eller snabbstart-guide som skall krävas. Användarens inlägg i diskussion...

En komplett nybörjare guide till airsoft

denna guide är inte som andra instructables, denna guide innehåller allt du behöver veta för att gå ut och ha lite kul. Nu, tack vare några tips kommenterade denna sida, jag kommer att lägga till lite nya grejer... Kolla upp det!Steg 1: Komma igång A...

Nybörjare Guide till Airsoft

så du vill starta airsoft det är en rolig sport för att ta upp jag tycker det är ett steg från sittande runt att få fett spelar TV-spel. Men innan du går ut och köpa en hel kostym av redskap och toppmodellen airsoft vapen du behöver ställa dig själv...

Nybörjares Guide till att köpa Airsoft Field Gear

Så du har köpt din AEG, men din blå jeans har inte tillräckligt fickor för att hålla alla dessa extra tidningar. Det är dags att köpa några nya redskap.Problemet med att köpa nya redskap är att jag kan inte berätta exakt vad du ska köpa.Chanserna är...

Nybörjare guide till Morel svamp

Det är en helgdag som finns i såväl landsbygden söder som Mellanvästern som bara känns igen av lokalbefolkningen: svamp säsong. Det finns en uppsjö av svamp som växer under hela året, det finns bara en svamp som gör det en nödvändighet för hårt arbet...

En nybörjare Guide till spela gitarr Del1

Hej alla! Jag kommer idag att vad man ska packa i ditt gitarr fall.Steg 1: #1. Strängar En bra uppsättning strängar är lifesavers du behöver dem!Steg 2: #1. Tuner Det är uppenbart vad du gör med detta. : DSteg 3: #3. Plockar och Capo Dessa kommer i h...

Nybörjarens guide till ESP8266 och tweeting med ESP8266

Jag lärde mig om Arduino 2 år sedan. Så började jag spela runt med enkla saker som lysdioder, knappar, motorer etc. Då tänkte jag skulle inte det vara häftigt att ansluta för att göra saker som visar dagens väder, aktiekurser, träna timings på en LCD...

Airsoft: En nybörjare guide baserat på personlig erfarenhet.

Detta är min första instructable, så vänligen komma ihåg. Jag har sett ett par andra airsoft guider på instructables, men jag vill min att vara mycket mer omfattande och närmar sig hobby från ett perspektiv som tar hänsyn till de flesta av de farhågo...

Bygga en DIY Quadcopter: en nybörjare Guide

Detta är ett riktigt kort klipp på min quadcopter svävar upp och ner och rörelse i sidled. Jag försökte hålla höjden så minimal som möjligt eftersom jag är inne i mitt vardagsrum, men som ni kan se, även med som det flyger upp till huvudet (ca 6 fot)...