En Oh-så-Original plånbok silvertejpom det görs rätt, kan visa sig vara mycket presentabel, och snyggt.

Dragen omfatta;
--full täckning av räkningar
--en mycket tunn profil
--behåller rakhet
--klart ärm för ID
--flera kortplatser.

Se Steg
Relaterade Ämnen

10 enkla steg för att göra en plånbok silvertejp

Följ dessa tio steg för att skapa en plånbok silvertejp.Läs varje steg helt innan du börjar.Steg 1: Samla material1. Xacto kniv (eller liknande verktyg)2. sax3. linjalen4. sharpie eller penna5. silvertejp6. 3 x 5 notecard7. kartongSteg 2: Komma igång...

Daft Punk (plånbok silvertejp)

Hi! Detta är min allra första instructable, och jag tror detta är den första Daft Punk plånbok silvertejp som någonsin gjorts? Vänligen kommentera och rätta mig om I´m fel....

Anpassade för hållbara och funktionella plånbok silvertejp

hur man gör en elegant men ändå funktionella gubbe/plånbok silvertejp som kommer att pågå tills du blir uttråkad av det eftersom min 5 år gammal och har inte brutit ännu och inte visar några tecken på att ge upp.Detta Instructable hjälper dig göra di...

Lätt plånbok silvertejp

så jag vet att det finns redan ett gäng av dessa men här är min plånbok lätt silvertejp. Jag gjorde detta för min tonåring sommaren läsprogram på mitt bibliotek.Du behöverDuck tape, alla färger (jag använder tre olika färger för att Visa delar lättar...

Hur du utformar din plånbok silvertejp

okej. Jag gjorde en annan instructable om "hur man gör en plånbok silvertejp" (du borde kolla upp) och i detta instructable jag sa att jag ska göra en annan instructable på hur man utformar det. Så här är det! Hoppas du gillar.Steg 1: Design Des...

Hur man gör en plånbok silvertejp

Hey guys! I detta Visa instructable ill dig hur man gör en plånbok silvertejp. Det är ett roligt och lätt hantverk jag säker på att du kommer att älska! Och allt du ganska mycket behöver är lite silvertejp och inspiration. Så får din silvertejp redo...

Hur man gör en hög kvalitet plånbok silvertejp!

Hej! Detta instructable visar dig hur man gör högkvalitativa plånbok silvertejp! Vi kommer att göra plånboken är en tri-fold. Jag kommer att visa dig hur man gör ett par olika saker att anpassa din plånbok också! Så tack för läsning och jag hoppas de...

Hur man gör en enkel plånbok silvertejp

detta är bara en enkel plånbok, bra för nybörjare och folk som eventuellt har problem med en mer avancerad en. Här är bara en enkel Sedelklämman och fyra kreditkort fickor, med en valfri design. Tänk på att detta är också min första instructable (Yay...

Hur man gör en plånbok silvertejp med dolda fickor och en Zelda logotyp

Triforce mönster kan hittas här: http://thatsps.com/triforce_wallet/pattern.pdfProdukter behöver du:En linjalExacto knivKlara bandSaxoch ett kort för att få fickorna rättDu börjar med 8 remsor av bandet minst 7 inches lång varje. De behöver inte vara...

Göra en plånbok silvertejp

dåliga nyheter: din läder plånbok just rippat och du behöver något att hålla dina pengar och kreditkort. Lösning: snabb och enkel duct tape plånbok! Detta Instructable visar ett enkelt steg för steg sätt att göra en plånbok silvertejp. Beräknad tid:...

NES plånbok silvertejp!

Jag gjorde en plånbok silvertejp som ser ut som en NES-kontrollant.Jag har instruktioner om hur man gör det här... bara kopiera och klistra in länken i Aktivitetsfältet grejen....

Hög kvalitet plånbok silvertejp (med check ficka!)

jag upptäckte de Duct Tape plånböcker här på Instructables.com och besluta att göra min egen design. Om du vill ha en hög kvalitet plånbok, Överväg i Läs detta instructable. Jag har taked många bilder som hjälper dig att prova det! Men förlåt möjligt...

Hur man gör en resa plånbok silvertejp

piska rulle eller ark av kanalen tejp och förvandla det till något nyttigt som en plånbok silvertejp. En plånbok silvertejp är ett praktiskt tillbehör till har om konventionella plånböcker är alldeles för tråkigt. En plånbok silvertejp kan vara ett r...

Hur man gör en Camo, dubbla plånbok silvertejp med kort fickor

denna video kommer att visa dig hur man gör en DIY kamouflage plånbok silvertejp som är dubbla med kort fickor med robust Gorilla varumärke silvertejp....

Hur man gör en förändring ficka precis på din plånbok silvertejp

Hi ~ alla detta är min 2: a instructables och jag hoppas ni gillar det och förstå varje steg.Steg 1: De saker du behöver 1. Just din favorit färg band (jag använde svart) men det hasto inte vara bara tejp kan det vara några andra band eller det komme...

Hur man gör en plånbok silvertejp med massor av utrymme

jag kommer att lära dig hur man gör en plånbok silvertejp med massor av utrymme för kontanter och kreditkort.Steg 1: Samla material Tejp eller Gorrilla band (jag använde gorrilla band. Det är mer hållbara, men det är extra kladdig!)Kreditkort innehav...

Super Tri-fold plånbok silvertejp

göra en hög kvalitet plånbok silvertejp på mindre än 10 minuter!Detta är min andra design för min duct tape plånbok serien.Där alla kan göras på under 10 minuter.Detta är ganska lätt att göra men fortfarande i mycket hög kvalitet.Och din inte begräns...

Enkel plånbok silvertejp

denna video visar en av de enklaste sätten att göra en kvalitet kompakt plånbok silvertejphttp://youtu.be/Y0kZ7nMlCYc...

Vinyl plånbok (plånbok silvertejp redux)

jag var för billigt att gå och köpa några bra tejp och insåg att jag kunde göra en plånbok silvertejp från min skylt vinyl scraps, och jag har långt fler färgalternativ.Steg 1: material jag är en signmaker i So. Oregon och som ett resultat har många...