En perfekt hund promenadplanera en resa som både du och din hund kommer att njuta.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hund promenader Station - återanvända påsar

Jag har inte en hund, men jag gillar hundar. Jag har vänner med hundar, som jag ibland interagera. Det har även förekommit några hund sitter och/eller hund promenader, som var mer som balar går verkligen eftersom hunden inte var affisch påsen för lyd...

Hund promenader Station - rullade väskor

För några månader sedan, gjorde jag en hund promenader station, som införlivade lagring för plast shopping väskor... ett återanvändning koncept i grunden. Tack vare några av de fantastiska kommentarerna beslöt jag att göra en version som innehåller p...

Koppel Lock: En innovativ hund promenader verktyg

Hej alla!Välkommen till min Instructable detailing Koppel lås, en produkt som jag har utformat i min Senior industriell Design studio kurs vid Appalachian State University. Koppel Lock är en produkt för att en gör hund gå lättare för alla, husdjur oc...

Natt hund promenader ljus.

Hej, detta instructable är om ett problem min flickvän hade när gå hennes hund sent på kvällen på sekundär dåligt upplysta vägar. Så kom jag upp med detta för att hjälpa henne att se vart hon skulle plus att få andra att se henne. Och natten hunden g...

DIY hund Agility A-Frame

med A-Frames strövande från $500 spänn till $ 1 000 eller mer jag tänkte jag skulle spara lite pengar, ha kul och bygga min hund en Agility A-Frame att öva på!På följande sidor ser du att det är faktiskt ganska lätt att göra, och ja, jag är 100% säke...

Filtade håret av hund Coat

varje vinter vi har ett dilemma med vår inomhus Cocker Spaniel: om vi lämnar honom håriga, han är för varmt för inomhus liv och går runt trosorna och dricksvatten oavbrutet. Om vi rakar honom, är han för kallt när han går utanför.Denna vinter jag lös...

Monster:: Hur man gör hund kostym

Har rätt kostym klä för Halloween-fest. Det är lätt att göra den perfekta hund kostym. Följ de här stegen.Steg 1: Levererar:: -långt hår tyg-färg mönster tyg-Filt-kardborrband-tråd-vadd-Återvinn tidningen-sax-stift-måttband-symaskinSteg 2: COSTOME ma...

Ren koppel/Line... ATTN: Hund vandrare och hund entusiaster

Du vet när du är på en vandring med din hund och kanske din hund inte är en 100% utbildade eller pålitlig så du hålla i koppel eller en lång rad på dem medan de gå traipsing genom skogen? Och naturligtvis de få sina koppel alla elaka i leriga strömme...

Hur man gör en händer gratis hund koppel i 15 minuter

För expert bindarna tar det förmodligen mindre än 15 minuter att göra detta koppel.För er som inte har en aning om hopknytning, oroa dig inte! Dessa knutar är verkligen lätt att göra!Om du gillade detta instructable, kolla in min blogg för andra cool...

Trashbag regnrock för hund & ägaren

Har du sett de plast regn poncho du kan köpa? Detta är ett billigt sätt att göra en egen version i minuter! När det regnar, är det synd om regn ponchos är i butik - du måste få det först! Så gör här du att göra en full body rock för dig och ett snygg...

Den bästa knep att lära din hund fördriva tiden vandrande

Steg 1: hundar Hi. Jag är dani, man kan säga att en hund expert. Hundar jag gillar robotar. Tåg (tvättprogram) det väl och han kommer att Maria alla dina kommandon, vanvård honom och din realation med honom inte blir bra, han inte kommer att höra er,...

Härva gratis hund koppel innehavaren

det finns produkter som dessa ut på marknaden. Jag är alldeles för billigt att köpa en och betala frakt. Jag tillbringade ungefär $1,88 totalt att göra detta projektDu behöver:1 ea. spänne typ lg-med hund krage (jag hade redan en)1 ea. stora Carbiner...

Ring bärare hund Illusion kostym

Denna bedårande hund kostym är perfekt hund bröllop klädsel eller bara som en awesome halloween kostym. Min hund, Leo, modelleras det perfekt.Obs: jag specifikt gjorde detta så det skulle vara bekvämare än mycket av andra illusion-typ hund kostymer....

Våren Scarf från gamla t-shirts

här i Dirty South, vi har haft några unseasonably varm väder, men nätterna är fortfarande ganska cool. Det är där emellan då när du vill ha en halsduk, men inte en tung en. Så, efter att ha bara något för kallt på min hund promenad i morse, jag bestä...

Gnome dörren

En vän till mig samordnar ett konstprojekt för installation i Stoughton, MA, som innebär Gnome dörrar (aka Fairy/Feernas dörrar). Du vet... ta med barnen ut på en helg att söka efter dörrar, försöka hitta dem alla, posta dem i Instagram, få lite traf...

Minska din stress i dagens ekonomi

känsla överväldigad och konsumeras med livets problem?När det gäller att betona idag har de flesta en sak gemensamt. Pengar. Det verkar inte någon roll om du gör massor av pengar eller bor lönecheck till lönecheck; alla är stressad över att ha nog av...

Bästa fitness plan någonsin!

Min fitness plan är mycket lätt och (relativt) låg kostnad:1. gå hundar dagligen (hund del är den dyra delen av denna fitness plan)2. Använd en stegräknare för att kontrollera antalet steg (mål av 10000 steg per dag)Steg 1: Nödvändig utrustning: Need...

Hur man gör en by grön

En village green är en rättslig kategori för allmänning i brittisk lag som används för rekreation, gris bete, trä samlande etc. av lokalbefolkningen.En ansökan om att skapa en by grön kan göras om det har använts för: picknick, sport, hund promenader...

Modell din före och efter projektet

Jag såg Mimanne's instructable "lila Ombre Dresser", och var motiverad att använda metoden på en byrå som jag hade hittat på en loppmarknad ($10). Se det här: (lila Ombre Dresser).Det såg ut som ett roligt projekt och gamla dresser behövs återup...