En presentation av smycken skapelserBeaded Flower Ring - RAW är ett av de enklaste stygn att lära. När två nålar används, det är ofta kallas cross-vävning (eftersom trådarna passera i motsatt riktning genom pärlorna) och används den grundläggande stygn för japansk stil pärlarbete.

Pärlstav paraply Ring - detta är en elegant och vacker ring baserat på konceptet med ett paraply! Jag använde gnistrande kristaller och utsäde pärlor för att göra denna ring.

Choo Choo tåg kedja Maile armband Tutorial - baserat på variation från Europeiska 1 av 4 teknik. ou kan mixa och matcha med olika material och färger av hoppa ringar samt pärlor för att komma med många vackra varianter.

Bird Nest kedja armband - kedjan väven vet också som Byzantine Chain. En form av varje block ser ut som fågelbo särskilt om du lägger till några pärlor runt den.

Flyga kan vara ganska också! -Medan jag skapade i farten, antar jag att jag kan göra det till en skalbagge, bläckfisk eller enkelt en taklampa som är dekorerade med vackra spiraler.

Jag hoppas du finner min design vackra ♥ jag har skapat en handledning för dem som jag har tagit i min 5: e månaden lektion planera. Läs mer...

Relaterade Ämnen

Modifierat Smörkniv

Hej instructables idag jag presentera min senaste skapelse. Det är en fem cent sparsamhet butik Smörkniv som har moddat till en zombie mördarmaskin. Detta tog mig cirka fem minuter att göra med vissa metall snips och betong. Så, först, jag tog min me...

Papper Origami femsidig presentkartong

Lär dig hur man gör ett papper origami femsidig gåva rutan instruktioner.Detta är en liten låda med ca 3cm bredd och höjd 2cm. Du kan sätta liten present eller smycken inuti :)Vad behöver du:-En utskriftspapper (A4 eller Letter)Varaktighet: 8 minuter...

Lätt lådor och kuber

många av mina projekt här är saker jag gör med mina elever som bildlärare. En av mina favorit hantverk att visa mina elever är att göra en låda utan ett mönster från ett ark papper. Detta kommer att visa dig min enkel metod.Varning 1: Detta fungerar...

Vampyr kapsling kistor - hur man gör

Detta är ett Halloween projekt för häckande kistor. De är som ryska häckande Dolls, endast kistan-formade.För mitt tema plockade jag berömda filmen vampyrer.Steg 1: material Material som behövs:uppsättning 3 papper mache häckande kistor från Michaels...

Hamrade tråd träd halsband

Jag älskar att använda naturen och träd särskilt, på mina smycken skapelser. Här är instruktioner för att göra en tråd förpackade träd på en hand smidda ram. Du lär dig tekniker, du kan kan tillämpa dem på armband, örhängen och även ringar.Steg 1: St...

Fancy halsband Visa

lära sig att göra en fancy halsband Visa för att visa upp dina smycken skapelser vid hantverk mässor, leverantör mässor, eller hemma.Steg 1: Mallen Skriva ut mallen på en 8,5 x 11 pappersark. Skär och spåra det på tunna skåp grade plywood, papp eller...

Mini Flower Pot hänge /Bug Ring.

It´s valnöt säsong igen. Detta innebär Crafty rolig tid. I smycken contest var jag en vinnare av en vacker Dremel Stylus så jag kommer att ha roligt med den. Och efter lite svart valnöt frön jag undrar vad man ska göra med dessa awesome natur frukter...

HVCSR 35-1 "Hög hastighet Combat Sniper Rifle"

Jag kan stolt presentera min senaste skapelse:HVCSR 35-1 "Hög hastighet Combat Sniper Rifle" efter otaliga timmar av planering och knorra, det är komplett och klar för användning.alla slags kommentarer tillåts förutsatt att det är konstruktivt....

Ribbon broderad duk smycken/suvenir plastlåda (A perfekt handgjorda present)

alla älskar presenter på jul, och speciellt handgjorda. De är verkligen beundrad av de flesta människor att visa sina starka känslor och känslor till andra. I detta instructable jag delar mönstret av en av mina bästa handgjorda gåvor som definitivt k...

Pärlmix Spider dekoration / smycken

Creepy crawly och söt. Att se dessa spindlar, blev jag kär. Jag brukar låtsas vara en pro smycken maker eller en entomolog. men famla i blindo jag ha roligt att göra 'em. Detta förvandlats till ett beroende för ett tag och dessa critters var överallt...

Hur du skapar laserskurna smycken för under $4, med hjälp av fri programvara

i detta Instructable kommer jag visa dig hur man gör några unika smycken för mindre än $4 med hjälp av fri programvara och en Ponoko laserskärare.Och hur du säljer den för $14 med en gratis e-handel online lagra (ingen signup avgift, ingen objekt not...

Smycken Box Build av WoodSkills

En kort inblick i hantverk av en White Mountain Design smyckeskrin... presenteras av WoodSkillsVarje låda, fack och fack avdelare är individuellt utrustade att rymma smycken box totalmått. Nedersta lådan glider längs rälsen på vardera sidan om luckan...

DIY hjärta rosor present | Hantverk för att ge

Hej du!Detta är en så rolig och härlig present att göra för mindre gåvor att ge på alla hjärtans dag, årsdagar, Bröllopspresenter eller något annat tillfälle kanske du tror att detta kommer att vara bra för! Bara vara kreativ i att välja presenter so...

DIY flickor smycken: Hur man gör strumpan Flower Tiara

Att göra DIY flickor smycken är så mycket roligare! Nu för tiden stil kvoten av någon klänning du bär kan tas upp ett pinnhål, om du Lär dig hur man gör en söt och vacker strumpa blomma Tiara. att göra denna lätt DIY hantverk hemma är ett häftigt sät...

Quilling smycken och nyckelringar

Vissa gånger när jag inte kan gå ut från hemmet i - regniga dagar. vintrar då jag gillar att bo hemma och försöker göra hantverk och elektronik. Men en tid när strömmen är borta när jag gillar att göra hantverk. En av mina favorit hantverk är Quillin...

Lilliput smycken

Du kanske är bekant med historien om Gullivers resor:Gullivers resa tar honom till en ö lite människor kallas Lilliput där han upplever flera äventyr. Till exempel när han spolas upp på stranden av Lilliput han fångas upp av invånarna under sömnen, d...

Foto Light Studio för små reflekterande föremål såsom smycken :) Billigt, bärbara, återvunnet material, och bäst av allt, det fungerar verkligen!

Fem år efter att lära sig hur man gör fina silver och brons smycken, öppna min egen etsy shop, köpa en Paragon smycken ugn, alla verktyg, en OTT ljus och en Canon Rebel, jag var äntligen redo att investera i en ljuslåda att korrekt fotografera de ref...

Present till familj (lätt) hantverk projekt

glad mors dag instructavillians! Detta instructable visar dig hur man gör en snabb och enkel present till dina nära och kära!Jag kommer att be om ursäkt i förväg, mitt sparade exempel fastnade i min arkivskåp och har sett bättre dagar!Detta projekt ä...

Skum skapelser: Guldmakrill

Hej igen och tack för att du besöker min Instructables!Om du inte har redan Följ mig och lämna en kommentar. Om du har, tack!Och igen snälla... Snälla... Snälla.. Vänligen rösta för detta i tävlingar.OK det här är min 4: e skum skapelse jag har gjort...