En Raspberry Pi 2 laptop!Detta är en steg för steg guide om hur man gör en Raspberry Pi laptop själv!
Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY Raspberry Pi 2 Laptop

I denna artikel, kommer att DIY Raspberry Pi Laptop projekt få höra. Jag behövde en billig minidator med hög rörlighet men sedan bestämde jag mig att göra min egen och jag börjar detta projekt. De flesta delar (räkna Raspberry pi 2 och dess några av...

Hur du ansluter raspberry pi till bärbar dator skärm

Anledningen till varför jag kom med detta Svårbemästrade är att: en dag mig tillsammans med mina vänner kämpar för att arbeta på raspberry pi, eftersom vi inte hade någon HDMI/AV skärmar. Därför, jag kom upp med den här guiden så att andra som också...

IPhone Garage dörröppnare (uppdaterad!)

UPDATED!Bytte jag till ett 12 volts relä, lagt till en projekt låda och uppgraderade auto reläet bort receptet. Joy.Hej.Jag skäms lite över denna hacka, eftersom den använder mestadels befintlig teknik, men jag skall lägga upp den ändå för alla ära o...

Ansluter din Raspberry Pi till en Linux Laptop

Jag har varit involverad Raspberry Pi (RasPi) nu i över fyra månader och fann mig själv med fem datorer i min arbetsplats och behövs för att minska deras fotspår och bildskärmar på min arbetsbänk/skrivbord. När jag läste en artikel om hur du ansluter...

Netbook Laptop bygga för $ 160 - Raspberry Pi drivs.

Hej alla! Jag är 13 och jag blev inspirerad av online-projekt och sval dator bygger att se om jag kunde bygga en bärbar dator. Detta kanske inte är den största läraren någonsin, men denna laptop har 512 mb ram, en 1ghz processor, med wifi, omkring 4...

Raspberry pi Laptop

I detta instructable kommer jag att Visa u hur jag byggde min hallon laptop och därefter du lära dig att bygga din egen. Jag hoppas du gillar detta instructable.PS Om du gillade detta instructable Glöm inte att rösta på mig i tävlingen raspberry pi.L...

Den ultimata Raspberry Pi Laptop!

Jag har söker och titta runt varius raspberry pi bärbara datorer under ganska lång tid nu, nästan 1 år! Och jag ville göra min egen! Så här är det! Jag hoppas ni gillar det!OK kan börja!Denna raspberry pi laptop är gjord av aluminium ark. Du behöver...

LapBerry Pi - en Raspberry Pi Laptop

Raspberry Pi. Allas favorit SBC (enkel bräde computern). 1gig RAM och en 900mHz CPU packas i ett kreditkort storlek dator. Det är en bas för hundratals olika projekt och idag jag ska visa dig hur man förvandla den till en awesome lilla laptop! Detta...

Raspberry Pi bärbara Laptop

Hej killar! Detta är ett riktigt snabba och enkla projekt med ett bra resultat. Den bärbara Pi Laptop är ett kostnadseffektivt alternativ till en vanlig bärbar dator, det är bra för att utveckla programvara samtidigt på språng, det är lätt att bygga...

Raspberry Pi Laptop DIY

När den släpptes, tog raspberry pi världen med storm. Tanken att en $35 full fullfjädrat stationär dator i fickan som kan du programmera, ändra och i princip uppfyller alla tekniska behov ditt hjärta önskar, var i en mening, sinne blåser. Tyvärr en a...

Frankenputer! (Raspberry Pi Laptop)

Jag har varit i Raspberry Pi för en hel medan nu och jag har alltid hankered efter att göra en anständig bärbar dator av en RPi, men efter att ha försökt bygga en använda en Motorola Atrix lapdock eller med den RPi pekskärm, som var mycket lyckad, ja...

Lätt Raspberry Pi baserad skärmsläckare/bildspel för utställningar/butik Front

På utställningar vill du ofta Visa upp ditt arbete i hopp om att locka potentiella kunder. Den här också arbeten för Fönstren av butiker att marknadsföra produkter som säljs inom. De flesta kommer helt enkelt skapa en stor fast bild affisch till stor...

1970-talet raspberry Pi Amazon AlexaPhone

Detta är en av 1970-talet-style trimphone som jag har konverterat för att hysa en Raspberry Pi kör Amazons Alexa röstsökningstjänsten.För att använda det du bara lyfta luren, tala din fråga, hänga upp och alexas svar levereras via en inbyggd högtalar...

En Raspberry Pi Project Maker Station

Ett projekt Maker Station bestående av två Raspberry Pi: s i anpassade fall. Med en distinkt 80-tals känsla.Följande är en allmän beskrivning av projektet bygga och de problem som uppstått samtidigt bygga.Steg 1: Projektet ConceptEn projekt Maker Sta...

Allt-i-ett raspberry Pi komma igång med

Raspberry Pi, en av de mest geniala uppfinningen för beslutsfattare och hackare. Innan vi börjar i de praktiska och tråkiga detaljerna för att få det setup, vi först måste fundera över frågan att vad Raspberry Pi faktiskt är?Raspberry Pi är en linux-...

En illustrerad introduktion till Raspberry Pi

Raspberry Pi var ursprungligen avsedd att vara ett verktyg för hands-on lärande om hur datorer fungerar. Det är också ett verktyg som kan användas för att göra alla typer av kreativa programmering projekt. Pi är att vara tillgänglig, och har jag gjor...

Bästa USB WiFi-Adapter och Setup för Raspberry Pi

Få de flesta bandbredd från ditt wifi-kort. Jag skrev detta instructable eftersom jag köpte en RT5370 USB WiFi Adapter som var reklamen som överensstämmande med 802.11n, men kämpade för att köra på 1Mbps.Bild: iperf3 resultat med mikrovågsugn kör (rö...

Bygga en Raspberry Pi PC för mindre än $140

Skapa en Raspberry Pi-baserad PC med acceptabla prestanda till ett lågt pris.Min son lär junior high och high school vetenskap. Hans science lab har 6 genomskinlig blå iMAC-datorer. Enligt Wikipedia levererade Apple iMac G3s mellan 1998 och 2003. iMa...

Bygga en Raspberry Pi SUPER väderstation

Låt oss inse det, vi människor prata om vädret en hel ⛅️. Den genomsnittliga person talar om vädret fyra gånger om dagen, i genomsnitt 8 minuter och 21 sekunder. Göra matten och som uppgår till totalt 10 månader av ditt liv som du kommer att spendera...