En söt väska från gamla kläderdenna handledning visar hur man gör en väska (med en personlighet) med hjälp av tyg bitar av gamla kläder och andra tyger. Projektet är mycket lätt att göra men tar tid och kräver mycket sömnad med en symaskin.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Lunchbox sadel väska från gamla överdragskläder

jag älskar min gamla matlåda. Som min överdragskläder som gamla vänner. Mitt problem är min matlåda inte kommer bära min kaffekopp utan en blöt PB & J av lunch. Kan komma igång...Steg 1: delar och tillbehör Verktyg ans leveranser:saxnålgängaöverblivn...

Frans motorhuven från gamla kläder

material:Gamla kläderNål och tråd/sömnad maskinSaxSkrädderi krita (valfritt)Börja med att mäta storleken på ditt huvud. Får bredden och höjden på din önskan, lämna en tum för sömnad.Om du har ett skrädderi krita, markera kanterna där du ska skära den...

30 minuters återvunnet-papper gamla-underkläder Notebook (sak-A-Day: dag 20)

vid 10:30 i natt gick det upp på mig att jag hade ännu inte Sak-A-Dayed och behövde något snabbt. Frenetiskt började jag dra lådor öppna och kasta skräp på mitt skrivbord. Jag hittade ett par par sargade underkläder som jag aldrig brytt sig om att ka...

[redigera] BÄLTE batteri innehavaren från gamla läder plånbok

Hi det!Först och främst vill jag säga detta är min första Instructable, så ursäkta kanske mig om något inte klart! Hur som helst om du har någon fråga tveka inte att fråga!På med handledning nu!Jag håller min fotoutrustning i en (inte så) små thig-på...

Reupholster centrum armstöd med gamla kläder

jag köpte en Volvo s80 som behövde några kosmetiska arbete. Att vara mig ville jag göra de flesta själv. Jag gjorde lite i taget, men konsolen center var den ett fult att jag inte hade fått att. Dess verkligen en enkel fix, men närmsta tygaffär för m...

Väska från gamla Pj

Steg 1: Vad du behöver Några gamla pjVissa trådEn nålSträng eller ull för en virkad kedjaKnappar (valfritt)Steg 2: undrar Att hitta storlek för du väska, det är inte en specifik storlek så ju större desto bättre säger jagSteg 3: Lookin bra Hitta andr...

Hur man syr en läderväska från gamla auto klädsel

detta instructable kommer att guida dig genom stegen för insamling av material som behövs och sy en väska (nästan) helt ut gamla auto klädsel. Eftersom du förmodligen inte kommer att ha beskriver samma lädret jag hade denna guide mer av den allmänna...

Vattentät Extra tålig shoppingväska gjord ut gamla cykel innerslangar

gamla cykel innerslangar är en rolig och slitstarkt material som kan användas för att skapa massor av coola objekt när du vet hur man arbetar med detta material. Detta exempel visar hur du gör en enkel och stilren väska.För detta projekt använde jag...

Tält Pole väska från gamla Jeans

Nyligen blev jag tillfrågad att göra en ny väska för tältpinnar. Den gamla tält Polen tillbaka var rippade och hade ett hål i botten. Totalt sett gick det inte att hålla tältstänger faller ur. Så jag grävde igenom min skrot bin att hitta något som ka...

Att göra väska från gamla basket

min basket boll har några hål på den. Det är typ av avfall att bara kasta bort. Så väljer jag att göra en väska av det!...

Yoga matta väska från gamla byxor

här är ett enkelt sätt att använda en gammal, rippade par byxor för att göra en Gympapåse för din yogamatta.Kolla detta projekt på göra: projekt!Material:1 par oönskade byxorgängaLeveranser:Symaskinsaxflera rak stift1 säkerhetsnålBeräknad tidsåtgång:...

Vin flaska väska från gamla skjorta ärm

När du reser med en flaska vin är det värsta som någonsin hända för en hel flaska vin att bryta. Det är varför människor som skyddar deras vin flaskor med vin ärmar. Det gör vinflaskor lättare att resa med och mindre benägna att bryta i transit. Vin...

Fodrad väst från gamla kläder

i år ville jag köpa min man några flanell skjortor och västar eftersom, som ni kan se från dessa bilder, hans blir tunn och slitna.Han är en mycket lång, tunn och det är svårt att hitta kläder i hans storlek. I flera veckor sökte jag både lokalt och...

Återanvända garn från gamla kläder

För min första instructable, jag kommer att visa ett trick som aldrig blir för gammal. Återanvända garn är lätt, och du har bara att sacrifise din gamla ful tröja. Det gör du med en syl eller en vass kniv. Och tålamod...Steg 1: Tror om saker När du v...

Kvinnans handväska gjord av laserskurna läder med telefonladdare och LED-ljus

Denna väska var utformade och gjorda för min fru. Det är en fin läder handväska för kvinnor och skapade med en Epilog Laser i min favorit Hackerspacelab i Wien.Det har följande funktioner:Alla handgjordaIntegrerad iPhone laddareIntegrerade LED-belysn...

Hur att renovera gamla läder kuter eller göra en från scratch

Detta instructable är om att uppgradera din gamla läderbälte och göra ditt eget bälte från en bit av läder.Så med inte mer att säga gå till nästa steg och få vad du och få göra :-)Steg 1: Vad du behöverförsta saker först måste följande.1: ett bälte m...

Återvinn gamla kläder: Tur vit ribbad tankar in nya färgglada toppar

denna tutorial ska show dig hur lätt det är att återvinna kläder!Här tar vi en förpackning med män är räfflade linnen och färga dem.De visa sig så söt och är perfekta för sommaren.Steg 1: Vad du behöver - En förpackning med män linnen eller en gammal...

Adventure skolväska: från en läder kappa

Hej alla, jag skulle vilja dela denna stora lilla projekt som jag designade. Jag hoppas att ni gillar det också. För detta projekt jag använde en gammal skinnjacka som jag kunde köpa för knappt några pengar, du kan nog hitta en på en GoodWill, kan du...

Enkel väska för laptop, sportkläder, andra

Detta är en handbok om hur man gör effektiva tillbaka påsen för naturbaserad rekreation och stan gångavstånd.Steg 1: Vad du behöver1) bit av tyg 24,5 Х 34 tum.2) bit sladd, eller, fläta eller menyfliksområdet 218 tum. Lång3) symaskin eller nål och tr...