En speciell gåvajag gör ett pussel för min mamma detta jul.

Allt du behöver göra är att rita något och ta den till office max och de kommer göra det till ett 250 fred pussel för $25.00.

Just FYI ritningen inte görs!

Relaterade Ämnen

Lyser upp blomma Crown pannband för sommar musik festivaler, bröllop, speciella tillfällen

Lys upp natten med en vacker blommig LED pannband!Perfekt för bröllop, musikfestivaler, proms, kostymer och speciella tillfällen!Kit med allt du behöver för att göra egna ljus upp pannband finns nu tillgängliga i arkivet Wearables Workshop ! Redo att...

Använda din speciella vin Glass som en vacker belysning fixtur

när vi flyttade in i vårt nya hem, vi köpte en flaska vin. Inte tänka på det, jag kastade det ut... Otrolig mannen i mitt liv insåg att det var en speciell något vi kanske vill hålla och beslutat att inte bara spara det från papperskorgen, men gjorde...

Krumkaker utan speciell utrustning

Krumkaker (/ ˈkruːmkɑːkə /) är en läcker norska behandla som min familj har gjort vid vissa speciella tillfällen under hela min barndom. Jag har fina minnen av att bränna mina fingrar i köket medan rullande kottar, racing mina syskon; äta dem fyllda...

Speciell alla hjärtans present gjorde med MAX7219 Dot Matrix modul

som maker eller elektroniska hobby, vi brukade göra eller skapa present till V-Day.Vi använde vår MAX7219 Dot Matrix modul och gjorde denna speciella gåva för alla er.Större byggnad portionr av elektroniska DIY Kit:1. 22pcs av MAX7219 Dot Matrix kit...

Ta reda på kvaliteten på trä Pellets utan att använda speciella verktyg

Oavsett du ska köpa träpellets för din pelletskaminer eller du är fast beslutna att köpa en pellet fabriken för att göra träpellets själv, det är i huvudsak viktigt för dig att veta hur man berättar en god kvalitet träpelletar från ett dåligt. Med pr...

Extra speciell fancy ansiktskräm för eksem

jag har gjort fuktkräm för ett par år nu. Inte bara kan jag spara en massa pengar, men det är roligt att komma med recept skräddarsydd för min familj. Min man lider av kronisk atopisk dermatit--eksem-- och jag har provat många många recept för att hå...

Göra en speciell klädhängare

min fru har en av dessa galgar kvar. En vän berättade det kallas en draperi hängare. Detta senaste söndag jag var tvungen att använda den för att hålla upp den nedre tredjedelen av min prästerskapet klänning så jag kunde transportera det till en kyrk...

NES controller mod: speciella Attack knappen

jag har spelat en massa gamla NES spel och jag har märkt att en hel del spel använder en kombination av knappar för att göra den speciell attacken. Det började bli irriterande i dessa hög intensitet stunder och det bara inte skulle fungera för mig. J...

Göra en speciell Valentine gåva

för den speciellt någon, en handgjord present är så imponerande och det är lätt att göra med hemgjord basmaterial. Med detta instructable, du kommer att kunna ge gåvor till dessa speciella människor (eller någon) i ditt liv.Steg 1: Gör rutan för din...

Gör kameran "Speciella ögonblick" ännu mer "Special"

Den "Speciella ögonblick" eller helt enkelt "Dollar Store" kameran är en hyllning till kinesiska kapitalism, amerikansk konsumism och formsprutning teknik. Det verkligen lärt mig värdet av en dollar... eller värdet av $1.13 med skatt.O...

Speciella Spaghetti

detta är en maträtt som jag tänkt ut ett tag tillbaka, min fru har förbättrat, och som jag vill dela. Det är en rejäl, närande måltid i en stekpanna, och som ni kan se från tidsstämplar i bilden nedan, det tar väldigt lite tid att göra (speciellt om...

Super speciell bananer

bananer är en fantastisk källa för kalium och andra vitaminer, men de är inte allas favorit lunch behandla. Måttsättning skinn (utan markörer eller pennor!) och magiskt före skivning dem innan du packar ihop dem vid sidan av jordnötssmör och gelé säk...

Pho-nominella hus speciella Pho!

jag först försökte pho för några år sedan på en lokal vietnamesiska restaurang och trodde att det hade bästa buljongen jag någonsin hade ätit. Jag var fast besluten att se om jag kunde göra det hemma. Jag försökte flera olika recept på nätet, men ing...

SPECIELLA SUMO brottning

Sumo (相撲, sumō?) är en konkurrenskraftig kontakt sport där två brottare (rikishi) försök att tvinga en annan av en cirkulär ring (dohyo) eller att vidröra marken med något annat än sulorna av fötterna. Sporten har sitt ursprung i Japan, det enda land...

Göra yoghurt utan speciell utrustning

Hemgjord yoghurt är både godare och billigare än köpta yoghurt, plus att det är extremt enkelt att göra; Du måste bara ha tålamod. Också behöver du inte någon speciell utrustning att göra yoghurt. Allt du behöver är en kokkärl, en (värme-safe) icke-m...

Öppna din dörr med en speciell knock med Arduino, Android-telefon och 1Sheeld

Nu du inte kommer att använda nyckeln längre, med detta enkla projekt du och varje medlem i din familj kan öppna dörren utan nyckel och även du kommer inte att gå varje gång till dörren för att öppna den, kan du öppna den från någon plats, allt du vi...

Ost Dip gjord av olivolja för Nachos| Chips| Snacks-Republikens dag speciell hälsosam mat

DIPDu kommer inte tro detta, jag har gjort ett dopp som har ingen ost men smaken är exakt av en ost dip. Denna dopp är gjord av hunk grekisk yoghurt och speciella kryddor. Prova och dela dina erfarenheter med mig.Som! Kommentar! Prenumerera! till min...

Glädja din kära på några speciella dag med gåvor och hämmar

Det är uppenbart att gåva intar en viktig plats i vårt sociala liv. Det bygger våra relationer med andra människor mycket nära. Vi allmänt utbyte och ge gåva vid vissa tillfällen och händelser som födelsedag, bröllop, jubileum etc. Valet av gåva är e...

Pärlstav rosor för din speciella någon

Har du någonsin hört något om beadweaving? Eller, kanske, har du redan provat de alternativ som erbjuds av tekniken? Oavsett din beadweaving erfarenhet, kommer du verkligen gillar tanken jag kommer att erbjuda dig i detta Instructable. Låter oss prov...

Hur man gör en iso att säkerhetskopiera en wii spel utan en speciell DVD-enhet.

Saker du behöver1. en wii2. en USB-enhet större då ditt spel3. ett sd-kort för Home brew kanal/USB-laddare4. en datorSteg 1: Kanalen hem brygga Först ut måste du ha hem brygga kanal installeras om du inte gör detta är en bra guide...http://www.youtub...