En starkare Mini-u cykel hållarehär är min första instructables.

Jag har nyligen köpt en mini-u cykel lås, mycket praktiskt, kompakt, men levereras med en dålig hållare.
Jag beslutade att ersätta denna cykel hållare. Här är resultatet.

Se Steg
Relaterade Ämnen

En annan 0$ cykel flaskhållare, pipe baserat

Du vill inte ge bort surt förvärvade pengar för en cykel flaskhållare och inte överväga andra metoder vara styv, tålig eller multifunktionella nog? (dvs. tråd + svetsning eller coathanger)Då kan min pipa-baserad lösning vara värt en titt.Vad jag gill...

6-pack cykel hållare

Hur många gånger har du slut drycker på BBQ och hittade själv farligt fumlande med ett 6-pack medan Cykling tillbaka från hörnet butiken? Du behöver en 6-Pack cykel hållare! Med 5 dollar och 10 minuter, kan du göra en tålig lätt rem som kommer att bä...

Cykel hållare i bil stammen

Jag ger dig min prototyp av cykel hållare i stammen.Varför inuti?Eftersom;-Det är mycket mer billigare än alla andra innehavare utanför bilen-Det är inte problemet om jag glömde att jag har något på taket:)-Jag gillar inte innehavare de baseras på ba...

Mini SD kort hållare

hålla dina bilder säkert! Gör en mini SD kort hållare som håller ditt SD-kort från damm, faller och andra dåliga saker.Steg 1: Öppna upp en kamera jag öppnade upp en digital kamera som inte fungerade. Vidrör inte kondensatorn. Jag blev chockad av det...

Min motoriserad cykel

Jag beslöt att göra en liten uppskrivning på min motoriserad cykel, som en begäran från många tittare av min tidigare instructable, "hur jag tillbringade $6,79 på Gas i en termin."HistoriaÄr jag den första att bygga sådan maskin på något sätt. J...

Byta LED på en Niterider MiNewt Mini USB-cykel ljus

detta beskriver demonteringen av MiNewt Mini USB-cykel ljuset, uppgradering av den befintliga LED-en SSC P7 LED och återmontering.Delar:1. termiska fett (ungefär £1 för en liten tub från ebay - du behöver inte mycket)2. SSC P4 sändare (om £3 från eba...

Cykel mugghållare för stora drinkar

ett par år tillbaka började jag rida en cykel att pendla till och från arbetet. Jag gillar att dricka stora koks och iced teer så kände jag behovet av en mugghållare som skulle passa min 64oz cup. Ingen av sport flaskhållare jag såg var ens i närhete...

Min enkla STRIIV hållare

ÖversiktMin enkla "Life Hack". Vissa använder aktivitet trackers för den vanliga, spåra mina steg, spåra mina brända kalorier... Jag bär min aktivitet tracker främst för att hjälpa mig att komma ihåg att ta särskilda läkemedel för att förhindra...

Mini Grand Piano telefonhållare

jag gjorde denna lilla grand piano att passa min lg optimal g. Jag har ett piano app och jag trodde det skulle vara häftigt att göra lite piano kropp för min telefon.Steg 1: Kort styrelse Första jag fick var lite kartong.du kommer också att behöva:-e...

Mini Vodka flaskor hållare med lysdioder

Hej alla!I detta instructable jag ska visa dig en hållare som jag gjorde som födelsedagspresent till min bästa vän.Eftersom han älskar och samlar Absolut Vodka köpte jag honom sex mini flaskor av olika smaker. Jag köpte dem på nätet och de kom utan e...

Cykel pakethållare bak

efter söker en kraftig bakre bärare för min cykel, och inte att hitta en, jag tittade i min "skräp låda" för några lämpliga slangen med rätt kurvor. Kunde komma med några stol rör och svetsade det alla tillsammans, som visas i den första bilden....

DIY cykel mobilhållare

Någonsin velat bygga din egen cykel smartphone innehavaren? Här är något du kan prova och det kommer inte kosta för mycket!Steg 1: Vad behöver du?Skaffa en billig mobiltelefon hållare för bilar. Det slag som du helt enkelt placera på din dash med dub...

Cykel batterihållare - 3 x AA

följande instructable visar hur man gör en 3 x AA-batterihållare för montering på en cykelram. För att bygga det behöver du följande:Material:1 våren material1 av plåt 3 1/16 "x 3"1 1/2" PVC bröstvårtan 6" längd2 1/2" PVC gängade...

Knex mini motor cykel/finger cykel

Hej detta är en instructable av min mini knex motorcykel. Det går in i 2 olika cyklar som visas på bilderna.Vänligen prenumerera/följa.Oh och ive fick en bit count/bild av bitar.Steg 1: styret detta är styret, Följ stegen.1) bygga dessa.2) bygga dett...

Hur man gör en mini spray kan behållare

hur man gör en användbar container, idealiska för att lagra pennvässare, gummi, minneskort och annat från en sprayfärg kan alla nummer. .försiktighet l! Detta innebär att skära metall och trycksatt gas, gör det försiktigt om du ge det en chans!Steg 1...

Bambu cykel pakethållare bak

bara ha kul att göra grejer-povSteg 1: Material plocka ut bambu var enkel lokal maskinvara har dem. Jag använder a1/2 tums bambu för trädgårdsskötsel och skär den ner till storlek. Instant självhäftande garn skärande verktyg och eld jag ska förklara...

Min DIY cykel hängande system

Jag bestämde mig att bygga enhet som kommer att utplåna cykeln på taket men också kommer att sättacykeln i hörnet av rummet, så de inte stör i mitten av rummetJag använt produkter som kostar mer än 30 $ och dess ganska billigtDu kan hitta remskivor s...

Bike öl innehavaren

att vara grön och cykling är bra men kan vara irriterande om du har att transportera 12 öl i slutet av fotbollleken. Som en sann sportsman beslöt jag att göra något åt det! Ingen pinsam tjej cykel korg framför min cykel, utan istället en Plexiglas ky...

DIY 0$ Bike Fender

Hej! Det är min 1: a instructable.Varje del och verktyg för detta instructable jag hittat hemma. Det är därför det kosta 0$.Steg 1: Material & verktyg Steg 2: Skär delarnaNär du skär göra delarna platt och lika.Steg 3: Reparera den trasiga infästning...