En Super lätt Arcade maskin från 1 ark av Plywoodhar du ville att din egen arcade maskin, men aldrig trodde du hade tid, färdigheter, verktyg eller pengar att göra en elegant skåp?

Här är lösningen!

Jag har designat en extremt lätt att bygga, prisvärd och elegant skåp. Nu kan du bygga en alltför. Med denna hem arkad maskin, kan du spela arkad och hem konsolspel med en sann arkad känsla.

Vad gör detta skåp så speciell?

  • Lätt träbearbetning: Det finns inga kurvor eller särskild nedskärningar att göra, varje cut är ett rakt snitt och lite mätning behövs. Den enda makt verktyg som behövs är en såg, en borr och en slipmaskin.
  • Extremt prisvärd: Den hela skåp kostar mig mindre än $100 att bygga! Jag har en gammal bärbar dator som jag satte i att jag inte räknar i kostnad, men detta är billigare än en liten bartop skåp!
  • Lätt att göra: Jag byggde detta i två helger, och jag skulle långsamt!
  • Eleganta: De flesta Viewlix stil skåp är ytterst komplicerat och dyrt att bygga. Vanligtvis har mellan $1000-$1500 detta skåp allt som är bra med en viewlix. Slående vinklar, design för sittande lek, slimmad profil. Det är en prisvärd öga gripet.

Skåpet jag kommer att visa dig här är en mini skåp, perfekt för barn eller som en sitta ner skåp för vuxna. De flesta av skåpet är bygga från ett ark 2' av 4' av 1/2" ark av plywood. Du kan följa instruktionerna och bygga en full storlek skåp istället genom att fördubbla alla dimensioner. Du skulle använda en enda 4' av 8' av 3/4" ark av plywood istället.

Så följa med om du slutligen vill göra dig hem arkad maskin verklighet!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Bartop Arcade Supreme - Ultimate Arcade maskin

Denna maskin tog mig en vecka att bygga från scratch. Det utformades och byggdes för min 3 åriga tvillingar.Inuti är en Dell Optiplex 760 dual core 2,8 GHz med 2GB RAM, 80GB HDD, 17-tums Dell Ultra-skarp LCD-skärm, två (2) till synes oförstörbar äkta...

4 spelare bärbar Arcade maskin

Jag växte upp spelar TV-spel och älskade särskilt Bomberman serien. Enligt min mening är det bland de bästa multiplayer spel som någonsin gjorts. Jag trodde det skulle vara kul att göra en bärbar 4 spelare Bomberman tema arcade skåp, som skulle vara...

Mini JAMMA Arcade maskin

Eftertraktade Neo Geo MVS maskinen är en bästa arcade skåp som någonsin gjorts. De flesta spel entusiaster skulle hoppa på chansen att äga ett original maskin. Men den gående priser en faktiska 4-slot maskin kan vara skrämmande, för att inte nämna de...

Retro arcade maskin

med idén om återvinning en gammal dator som jag hade hemma, jag bestämde mig att bygga en mini arcade maskin, tack till emulatorn MAME, vi kan spela till tusentals gamla spel vi spelade som barn. Om du längtar tillbaka till gamla spel, vill du ha den...

LEGO Arcade maskin

Steg 1: delar För skärmen i detta du behöver 2 1 x 2 plattor som inte är i bilden.Åh glömde jag den lilla tegelsten!Steg 2: Arcade Machine ljus Ta dessa 3 tegelstenar och sätta ihop dem som i bilden.Steg 3: Arcade Machine knappar Igen ta dessa 3 tege...

Raspberry Pi drivs Bar-topp Arcade maskin

Jag bläddrade Instructables när jag kom över rbates4 och hans Raspberry Pi drivs arcade maskin.Jag tänkte Hej jag har en extra DVI-bildskärm, en X-arcadeStick och en önskan att mixtra med Raspberry Pi mikrodator. Jag kommer att behöva bygga en arkad...

Plywood Arcade maskin

Detta Instructable är för en arkad maskin Skåp gjord av ett ark och annat skrot virke liggandes. Inspirationen kom från dessa andra Instructables:Dessa andra Instructables saknades några detaljer och vi hoppas att fylla i de saknade monteringsanvisni...

Super Nintendo (SNES) arkad maskin

Super Nintendo. En källa för vissa stora titlar och klassiker som Donkey Kong Country, Super Mario World, Super Metroid och något annat "Super". Ett bra sätt att ha alla dessa klassiker återupplevde och lägga till ny användning gör en arkad mask...

Arcade maskin

för senaste par månader, några vänner och jag har "renovering" en arkad maskin. Vi beslutade att installera en dator inom kabinettet och kör en emulator för att spela klassiska arkadspel med real arcade knappar och joysticks. Jag kommer att ha e...

Mini Pi-Powered Arcade maskin

'Instructarcade' är en self-made bartop mini arcade med kontroller för en spelare. Med hjälp av Raspberry Pi och det är officiella touch-skärm, massor av användningsområden är möjligt.Det är främst utformat för att spela retro arkadspel (MAME), men o...

Hemgjorda Arcade maskin

detta är min gamla arkad maskin som jag gjort från grunden, av mig själv. Jag gjorde designen, spikade jag ihop, jag satte på TV: N i och jag satte den plug n' spela spel i den. Det är en fem-vägs switch som gör det möjligt att byta från spel till sp...

Gör en bättre ser Arcade maskin på en Budget

råd om att bygga hemlagad arkader är ganska lätt att hitta, jag kommer att fokusera på hur du gör din ser bra ut. Så kanske detta är mer, "Hur till hålla din Arcade skåp av Crapmame." Eller typ av en "Martha Stewart ger råd på arkadmaskiner...

Gamla skolan arcade maskin

Här är min mycket enkla och mycket lätt bygga av en oförglömlig del av historia (tidigare... de gör saker annorlunda det..!)Steg 1: Först skär...Så, först, allt jag använde ganska mycket gjordes med massor av gamla skit hittade i mitt garage.Jag hitt...

Kartong spelbara Donkey Kong Arcade maskin

Komma hit och lyssna på hur man gör på dessaSteg 1: Du behöver några kartongDu kan använda papp eller träSteg 2: Du behöver också en Nintendo Entertainment systemviktigt du behöver konsolen för att göra allt dettaSteg 3: Du vill ha en NES-spelet kall...

Arcade maskin: Galaga

Här kan du göra din egen Galaga maskin... med ett gäng av hushållsapparater och trä objekt! Ha det så kul!Steg 1: Vad du behöverMaterial:-1 laptop skärmen storlek i den-1 hummingbird kretskort (med LED-lampor och Tricolor LED-lampor)-1 MakeyMakey kre...

Bubble Bobble Bartop Arcade maskin

För ca 14 år sedan, efter avslutad universitet och efter att ha varit besatt spelar MAME emulerade spel jag upptäckt magiskt i en SuperGun och att jag kunde egna faktiska arkad styrelser. Detta resulterade i mig att hitta en guide på internet och byg...

NaCade - den nakna Raspberry Pi Arcade maskin

som inte gillar gaming? Efter att ha vuxit upp spela arkadmaskiner, som barn kunde du bara drömma om att äga en. Nu med framsteg inom teknik är gaming tillgänglig för alla. Visst är det gott konsoler och handhållna enheter även smartphones att välja...

Min arcade maskin av blå awesomeness

Tja, vad kan jag säga. Dess en arkad maskin: D det inte har ännu gjort, men det är att komma dit. och när det är gjort illa nog göra en instructable på det (om det finns något intresse i det). : )just nu det enda som återstår är: en flasköppnare, mar...

LEGO iPhone stå arcade maskin

Steg 1: insidan detta är insidan, allt jag gjorde var gör en 9 x 11 kvadrat med färgen jag ville ha för lagret.Steg 2: sidan detta är den sidan jag såg en pixlized bild av ryu från street fighter och sätta det på där.Steg 3: toppen här är det utan to...