En trollstav för Harry Potter - MagicStrax före jul min dotter gick till en vänner födelsedagsfest och frågade om jag skulle göra en trollstav som vännen är en Harry Potter fan och skulle älska att ha en.

Jag gick och gjorde en två bit trollstav från stranden och mahogny.

Staven var ganska enkel (vände stem och lite mönster till handtaget). Sedan dess har jag beslutat att göra en noggrannare - allt material (förutom lim) återanvänds. Se vad du tycker och lämna kommentarer/förslag

Tack

Se Steg
Relaterade Ämnen

Trollstav från harry potter

Detta görs av rullade upp papper och raderna är bara torr varmlim som är målade, och det finns också lim i den ihoprullad papper för sturdeness.hope du gillade!:)...

Penna till Wand! Harry Potter

Hej, och Välkommen! Detta är min Instructable på hur du kan skapa en trollstav från "Harry Potter". Nedan där visas bilder av den fullständiga produkten. Du behöver:En pennaTidningenLimTejpBrun markör eller färgSteg 1: Textur pennaFå din penna o...

Dumbledores trollspö (från Harry Potter)

igår fick jag en bandslip, jag har velat ha en i evigheter men hade inte råd en, ändå lång historia kort jag har en nu, som det visade sig jag behövde en eftersom jag började en bygga av trä (jag vet rätt!) men det är för en annan instructable när de...

A verkligen magiska Harry Potter trollstav för Lumos och avslöja dina hemligheter charm

till min instructable för den '''Awesome Harry Potter trollstav ''', här är en mer teknisk version. Fortfarande lika vacker att titta på (mer så om du har övat på den enklare versionen) och ännu en faktiskt utför magic (om än vetenskap driven magic)....

Gör en awesome Harry Potter trollstav från ett ark av papper och lim pistol lim

nu när Harry Potter feber är över oss igen, jag trodde du skulle vilja prova på att göra några riktigt fina Harry Potter trollstavar. Detta är sådan en enkel men effektiv instructable. Med ett pappersark, lite lim och lite färg, och ca 40 minuter att...

DIY-Harry Potter trollstav

Hello fellow Harry Potter fans! Detta är en rolig och mycket lätt DIY som alla kan göra. Det bara tar ca 30 minuter och är en mycket underhållande.(Yngre barn ha en förälder övervaka du med Hot-lim pistol, för jag har bränts flera gånger. DET ÄR MYCK...

4 väg till göra en Harry Potter trollstav

det finns gott om awesome sätt att göra en ganska trevlig sett harry potter trollstav. Men i denna tutorial jag visar dig 4 av de mest populära metoderna för att göra din egen trollstav!Steg 1: Varmt lim Trollspöet Är en av de enklaste sätten att gör...

REALISTISKA Harry Potter trollstav - på 10 minuter

jag är att sätta på en show i September med en monter som Harry Potter och är redo för fullt på kostym med en Harry Potter trollstav i min hand. Här är anvisningar för detta lätt och realistiska trollstav gjord från en sparsamhet butik pluggen och li...

Magic ätbara Harry Potter trollstavar

samtidigt surfa på nätet, jag hittade en hel del trollstavar, liknar de som används i Harry Potter-filmerna. Jag ville göra ätbara sådana som kunde göra något "magiskt", men även om de jag hittade kallades "magic" deras enda funktion v...

Hpprojectss fantastiska Harry Potter trollstav

Ja, kanske du har gjort en Harry Potter trollstav från vissa andra Instructable. Tja, det kommer att se mycket bättre än vad jag är utstationering! Så om du vill ha en trollstav som ser bättre ut, leta någon annanstans. Inte att säga att dessa trolls...

Harry Potter trollstav Stand

Min man och jag tog min son till Universal Studios till Wizarding World of Harry Potter. Han hade en fantastisk tid och köpte 4 wizarding trollstavar. Han förstod inte varför de inte säljer en trollstav stå som i deras visning så vi beslutade att gör...

Eldklot skytte Harry Potter trollstav

Yo.Någonsin ville ha en cool harry potter tema trollstav som skjuter fireballs??? Tja, jag slår vad du gör nu och tur för dig dess otroligt roligt att använda och enkel att göra.Låter komma igångSteg 1: GIF-bilder coz gifs är cool = 3Steg 2: VideoMed...

Harry Potter trollstav - Cub Scout hantverk projekt

vår Cub distriktets Summer Camp har vanligtvis ett tema att verksamheten (eller "baser", som vi kallar dem).När vi valde "Harry Potter" som tema, tog jag chansen till att göra trollstavar som bas.Det finns naturligtvis många andra utmä...

Hur man gör en Harry Potter trollstav effekt med ljus

vad gjorde jag?-I detta instructable jag kommer att visa dig hur du skapar en Harry Potter stil wand stråle. Om du inte förstår något eller om jag missat vissa detaljer, behaga låta mig veta.Hur kunde jag göra det?Material som behövs:-2 ficklampor el...

Hur man gör en Harry Potter trollstav (lätt)

så som några av er kanske vet, jag är ett stort Harry Potter fan. Jag hade nyligen gick till Universal Studios öarna äventyr och det var fantastiskt! Det är värt varenda cent du betalar! Fast det var fantastisk, stavar var mycket dyra (ca 40 spänn!)....

Harry Potter trollstav

material:Färg (för brun- och svart-andra fungerar också)TrädgrenVatten / sjunkaLjusare (valfritt)Tålamod (valfritt)Limpistol (valfritt)Eller regelbunden lim (valfritt)Steg 1: Plocka och städa Så plocka bort någon svamp eller tillgång gren och köras u...

Harry Potter trollstav med en Dragon Heartstring kärna

en dag när jag läste en Harry Potter bok, jag fick idén att göra en replika trollstav av trä. Jag sökte på nätet, men ingen av dem som jag hittade hade någon slags "Kärnar ur" i dem. Så jag bestämde mig för att bara börja bygga och se vad som hä...

Gör din egen Custom Harry Potter trollstav

Harry Potter är en bra serie, och det har varit min favorit länge nu. Jag har alltid velat ha min egen trollstav, men de är lite dyr. Jag bestämde mig att spela med en pinne och kniv, och grunda ute hur till gör min egen trollstav. Jag hoppas du njut...

Hur man gör en Harry Potter trollstav

nu, jag är säker på att vi alla kan intyga att hur dyrt det är att köpa wand repliker från Harry Potter världen, eller även online. Också, ingen av dessa trollstavar är unika, och därför kan aldrig riktigt gå ditt trollspö. Den bästa lösningen på båd...