En USB-laddning Port för en El-cykeldetta instructable visar hur man bygger en USB-laddning-port för en El-cykel. Detta projekt är i grunden en DC till DC-omvandlare som tar ström från det huvudsakliga batteriet av en El-cykel (vanligtvis 24V, 36V och 48V) och omvandlar den ner till 5V behövs för att driva en USB-laddning port.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Att lägga till USB-laddning port till 2009 Volkswagen Jetta 2009

jag ville lägga till USB-laddning funktionalitet till min bil så att batteriet inte skulle rinna när används navigering funktion på det och jag ville också frigöra min 12v power port/cigarett lättare.Jag bestämde mig den snyggaste lösningen var att e...

14 x USB-laddning hub!

jag presenterar för er en 14 x USB-laddning hub!Det kan ladda upp till 14 USB-beroende enheter på en gång och jag kommer att visa dig hur man gör en! Det är inte så svårt att göra och det har visat sig vara en mycket trevlig bygga.Varför gjorde jag d...

Lägga till en USB Power Port till en 10/100 Switch

Jag vill starta några projekt med Arduino och IoT, så de första sakerna jag behöver är en Arduino ombord, en Ethernet-shield och en strömbrytare att ansluta den till nätet. Jag behöver också en strömförsörjning för Arduino styrelsen, och jag tror att...

USB-laddning Station för flera enheter

någonsin haft en situation där1) du kommer hem och alla dina enheter är slut juice?Du måste ladda dem alla men du har bara att många USB-portar på datorn, och du behöver dem frigörs för andra ändamål.2) du har så många kablar som är anslutna till din...

Mini bärbara 5V med USB-A-port

Mini bärbara 5 Volt med USB-A-port är idealisk för Arduino och fler elektroniska projekt som behöver 5 volt för att arbeta. Detta projekt är monterad på en rund PCB på 16mm i diameter med en insats av 9 Volt och produktion av 5V via en USB-A-port.Ste...

Vatten bevis laddning Port

OK!!! Så du byggt denna awsome elektroniska instructible som verkar i svåra förhållanden eller är dränkbara. Det kräver att du ladda enheten när batterierna är urladdade. Det är en smärta att ta isär enheten för att komma till batterier att ladda dem...

I-tankstreck USB power port

jag nyligen beslutat att ägna min gamla iPod nano som min "bil-tunes" enhet och eftersom batteriet börjar bli svagt jag ville säkerställa konsekvent makt för långa resor. Jag köpte 2 USB-adaptrar för cigarettändaruttaget från overstock.com. De ä...

Nattduksbord USB-laddning kraftverk

Detta är en snabb och smutsig instructable för en låda USB laddning station.Detta kan vara i ditt nattduksbord eller bredvid ditt skrivbord eller din lab bänk (eller alla)...Verktyg:-Bågfil-SkruvmejselMaterial:-Förlängning nätsladden-USB-hubb (med en...

USB-laddning box

befästa gamla väggen USB laddare kan spara spaceon wall outlet användning samt flytta USB-enheter till 1 plats att ladda dem snarare än alla andra rum försöka hitta ett availible utlopp att plugga in. USB-laddning rutan gjordes på under 30 minuter me...

USB-laddning riser card

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en riser-kort för din dator som inte tar upp någon värdefull slots eller morts på moderkortet. (de flesta men inte alla fall verkar alow ställen för kort där det finns ingen plats för det)delar...

Liten footprint Arduino Nano med USB-laddning krets (Li-Ion eller LIPO) som kan stänga av sig själv (mjuk spärren power)

När jag började min första Arduino projekt, insåg jag att jag behövde använda ett litet format Arduino så att jag kan bifoga den i min enhet. Att vara ny på Arduino, visste inte jag att alla de utmaningar som jag skulle ha med batteri förvaltning!Eft...

Konvertera ipod touch 4th gen laddning port till kvinnliga 5 stift mikro-USB-port

Denna metod stöderAlla iPod touch 2: a 3: e och 4: e generation 1Också stöder iPhone 2 3 3gs 4 4sStöder också iPad 1 2 3.steg 1 Öppna din iPod eller IPhone noga...Du kan titta på video Tutorials på hur till öppen din Idevice på YoutubeFölj noggrant p...

IPad Dual-USB-laddning kabel

ladda din iPad med 2 USB-portar, dubbelt så snabbt som på en enda USB-port.1. Klipp 2 iPod|iPhone|iPad kablar2. identifiera och kontrollera kablarna som bär makt (om du inte använder Apples medföljande kablarna) - oftast de är röd (+ 5V) och svart (G...

Göm hemliga filer i en fake USB-laddning kabel

Hej alla!I denna kompatibel ska jag visa dig hur du skyddar dina filer genom att maskera en USB pendrive i en gammal USB-laddningskabel. Resultatet kommer se ut som en normal laddningskabel så om du håller den nära andra kablar ingen kommer att tro a...

Snabb och smutsig Multi-USB-laddning Station

trött på med en 600 watts dator bara för att ladda din mobiltelefon? Detta är enkelt och det finns ingen anledning för dig att gå någonstans nära datorn bara för laddning.Steg 1: Vad du behöver: 1. en gamla icke-powered USB 1.1-hubb (som du har någon...

USB-laddning kabel Hack

ta ut en USB-enhet via USB utan behov av dataöverföring.När det gäller min Sansus e280 gör det mig att spela musik som den laddar.Detta omfattar två data leder på någon USB-kabel.Steg 1: Samla objekt Behöver du:MP3-spelare eller anordning av oroAntec...

USB-Power Port

en USB-port nära till hands att dra nytta av några av billigt och bra USB-enheterna som finns där ute. Jag tänkte på detta när jag behövde en läslampa för min säng. Detta är mitt första försök för min sons rum. Jag arbetar på en 2-ports system för mi...

USB-Power Port i din bil

detta instructable kommer jag visa dig hur jag använde en billig USB-strömförsörjning som pluggas in i 12v cigarettändare i bilen och gjorde den till en fabrik som ser USB power slot.Steg 1: målSyftet med min bygga var att underlätta laddning min tel...

Om fastställande av Mac Lilypad USB Serial Port/Driver frågan

Är din Mac mindre än 2 år gammal?Har du nyligen uppgraderat till senaste OS (Yosemite eller något nyare)?Har din Lilypad USBs/MP3s inte längre fungerar?Min tutorial ska show dig hur jag fixade min Lilypad USBs.Felet jag stötte på var relaterat till e...