En Vintage koppar fotoEn av min bästa väns födelsedag närmade sig... Mitt gäng vilja inte gåva honom en köpt artikel från arkivet. Vi ville gåva honom något häftigt som kunde vara skapad av våra egna händer och ser ut som en vintage för evigt. Så kom vi upp med detta. Vi etsade hans ansikte på ett tryckt kretskort.

Den enda anledningen för att kalla detta foto som ett vintage är att denna gåva kan pågå i generationer om höll på som paradnummer.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör Brödkniv hantera

Jag har haft denna Brödkniv för ca 20 år och har fortfarande en vass kniv.Trähandtag började ruttna ett tag sedan (till vänster i diskhon för många gånger) så var det dags att göra en ny handtag.Jag använde en överbliven bit av laminerat pine styrels...

Koppar gäst bok & Foto album

Jag ville ha min bröllop gästbok vara häftigt. Som sådan tillbringade jag månader crafting varje sida individuellt.När jag var färdig min bok utbuktningen i sömmarna. Jag behövde för att binda om det, och jag ville att det är speciella.Steg 1: verkty...

Vintage tandborste Timer

mitt senaste besök till tandläkaren övertygat mig om att jag verkligen bör borsta tänderna minst två minuter. Jag bestämde mig att bygga en speciell tandborste timer: det skulle upptäcka när en borste tas, mäta två minuter och meddela när tiden är sl...

Återuppliva ett varumärke - Burger kock - del 2 - Vintage Cup

om du har följt tillsammans med denna serie, kanske du har märkt att inte vi i ordning. Det finns en metod till vansinne. I detta Instructable bygger vi ett papper kopp.Observera att jag omsorgsfullt återskapat allt du ser här från början inklusive a...

Epilog Laser etsade klocka med foto

så min fru insisterar på att ha en klocka i varje rum, och alltid klagar över att det inte finns tillräckligt med bilder av hennes och vår son runt. Så jag tänkte, vad bättre gåva för henne då en klocka med ett foto av hennes och vår son på det?I til...

Designa en Vintage inspirerande affisch

En omättad bild med lite vit text är en super trendig look just nu. Och med goda skäl. Designen är enkel och elegant. Släng i en inspirerande fras och har du en stor affisch lägga till lite motivation eller pick-me-up på ditt kontor.Lyckligtvis, Krea...

Foto-emulsion screentryck

ibland du behöver ditt meddelande ut snabbt och billigt. Hur skriver du ut massor av t-shirts och patchar snabbt? Här är hur jag gjorde det.Detta Instructable täcker standard foto-emulsion skärmen utskriftsprocessen, vilket är bra för att skriva ut t...

Bygga en prop vintage baseball shin guard

Hej allaya! Vi ombads att göra ett par prop "vintage" benskydd för en dokumentär historia av baseball. I doc inte ser du faktiskt rekvisita vi gjort - de ska filtreras genom post vfx kornig texturer och sånt - och så vi kunde ha gått lite enklar...

Anpassade markerade läder inslaget ljussabel (ett nytt foto)

UM, ja... Lite sent här, men jag har gjort detta prop för Star Wars Ep. VII premiären.Jag skulle vilja säga att, när att göra detta fästet kändes som faktiska padawan bygga sin första ljussabel. Jag var försökande till göra den så personlig som jag k...

Hur: Vintage Pin upp smink

Hej Hej!Här är den fulla tutorialen inklusive alla steg och en berättarröst att förklara hela processen.Om du inte tycker om att läsa, eller vilja stödja mig du kan klicka på videon och låta en like/comment eller även prenumerera (som skulle vara häf...

Enkla vintage bild burkar!

jag gjorde en enkel bild burk som åldrar din Svartvitt foto med olja ger det en cool vintage look. Detta ser bra ut på en hylla som en tjusig ersättning för en bildram. Bra sätt att fånga dina minnen i en annorlunda stil! Super enkelt och billigt att...

Flygplan HDR foto bearbetning

Digital fotografering har öppnat många nya tekniker till massorna. En av de mest imponerande är HDR fotografering. HDR eller High Dynamic Range-bilder, använder digital bearbetning för att kombinera flera bilder på olika exponeringar. Kamerasensorer...

Rör foto stomme

en steampunk fotoram gjorda av kopparrör, armbågar, T: s och mässing kontakter.Eftersom jag bor i Europa och all hårdvara är i cm/mm jag använda inte den "tum" standarden, men detta projekt kan göras i olika koppar och passande storlekar (så län...

"Vintage" bröllop gästbok

I detta instructable jag ska visa dig hur man gör en enkla och ursprungliga gästbok för ett bröllop, med en vintage-stil.På den, dina gäster får lämna sina lyckönskningar, skrivet på den stora dagen, och du kommer att kunna lagra dem på ett dekorativ...

Steampunk hyttventil foto bakgrund

YuKonstruct och Yukon komisk kultur samhälle uppmanas att göra dekorationer för 2016 Yukon surdeg Rendezvous Steampunk Ball här under februari. Eftersom temat för Rendezvous var "Världen runt" beslutat vi att gå med en steampunk resor tema för a...

Vintage frimärke glasunderlägg

Nu är släpps ut din stämpel på heminredning en verklig minne, speciellt med dessa lätt glasunderlägg!Steg 1: Vad du behöverFör att göra dessa färgglada varumärken, behöver du...keramiska plattorbilder av vintage frimärkensax och / eller tandning aktr...

Ombrovision: vintage tv förvandlats till regnväder larm

En lunchrummet i mitt kvarter har en trädgård som är ganska trevligt. Men när det regnar alla går inuti, och sedan när regnduschen är över, alla börjar frågar om det är OK igen för att gå sitta ute igen. Folk som kör lunchrummet tänkte det skulle var...

Vintage Pipe lampa med Touch kontroll Dimmer

Välkommen till en annan Instructable jag hoppas du njuta av det och ge det ett försök.Jag ville köpa mig själv en sänglampa och jagade hög och låg men eftersom jag är så otroligt kräsen jag kunde inte hitta en jag gillade, så jag gjorde en själv. Jag...

Replika Vintage motorcykel

jag har varit vill bygga något unikt för en tid, något jag kunde ta till "Visa oss ya hjul" bil Visa och vet att ingen har se en av dessa innan. Bara problem inte till mycket utrymme i garaget och gamla och unika = $. Jag gjorde en hel del forsk...