En virkad hyllning till Dr Teeth och elektriska förödelsedetta är en virkad hyllning till Dr Teeth och elektriska förödelse från Mupparna. Det är 100% garn och fiberfill. Inga sladdar, tyg, lim, nåt sånt. Det tog för många timmar att räkna. Jag gjorde det som jag gick, med bilder som referenser. Ledsen jag inte skriva ner mönstret. Jag behöver fortfarande göra en gitarr för floyd, och jag vill göra djur, men jag behöver ta en paus ett tag.
Detta går bara för att visa du kan virka stort sett allt. Hoppas du gillar dem.
Relaterade Ämnen

Hyllning till Square Box

Josef Albers är en av mina favorit konstnärer. Jag bestämde mig att anpassa en MDF-låda med en "Hyllning till Square" tema, som en gåva till min fru.Steg 1: Steg 1 jag började med en MDF-låda. Här kostade mig $7.Steg 2: Steg 2 Min box kommer med...

En Guide till RC grunderna och var du ska börja (bygga ditt första RC-plan)

Bygga RC flygplan är massor av kul, men räkna ut var du ska börja är tuff. Målet med denna Instructible är att komma igång i hobby och förvandla dig till en framgångsrik hobby. När du väljer elektronik för ditt nya scratch byggt rc plan finns det mån...

Kom igång med Analog.IO och elektriska Imp

Analog.IO är en ny webbplats för att dela dataströmmar från internet för saker anslutna enheter. Analog.IO kan du Visa dina data via en webbläsare, var du än är i världen. Du styr data som ritas genom en inbäddad enhet. Analog.IO är community driven...

Hyllning till Duchamps cykelhjul - en dual-mode ledde lampan (DC hub generator eller AC plugin)

efter 100 år av Marcel Duchamps mest berömda "färdiga" skapandet, cykel hjul lampa och generator.Detta är en dual-mode led lampa för att koppla i en AC LED-lampa eller spinna själv för att driva DC lysdioder (med batteribackup.) Välja det gröna...

Fattiga-Mans Smart-Grid - Blackout skydd av UPS och elektrisk motorcykel

för ett tag sedan, Billigt batteriladdaren jag använde till min elektrisk motorcykel gick på fritz. Jag bestämde mig att få kreativ för att se om det fanns ett sätt att inte bara få en bra laddare gratis, men också öka nyttan av min personliga elbil....

Lägga till ljudeffekter med motorcykeln elektriska

lägga till något ljud du vill din elektrisk motorcykel med vissa bärbara högtalare och en MP3-spelare!Steg 1: Ladda ner MP3s Hämta några roliga ljudeffekter från internet, använda en ljudeffekter CD eller gå ut och spela in din egen.Bara få några lju...

Projektet 1.1: Introduktion till Digital teknik och FPGA styrelser

Detta är först i en rad projekt med Digilent material som skapats för EE214 vid Washington State University. Dock beslöt vi att vi ville göra dem mer tillgängligt för allmänheten, så jag skapar dem här. För mer Digilents pedagogiska material, se Lär...

Hur att bandet en Leaf fläkt motor till en cykel och gå snabbt

detta var ett av de projekt jag inte kunde få ur huvudet. Jag hade sett, på internet och i person, små 2-taktsmotor drivs skotrar som blir allt populärare. Naturligtvis ville jag en, men jag är inte typen som bara skulle köpa en kommersiellt tillgäng...

Protetiska helmask - del 2 tillämpa mask och färga

Hej alla,Syftet med detta instructable är att ge dig en inblick i hur färg och tillbehör en grundläggande en bit latex helmask.Det finns många olika tekniker att färga masker och protetik med ett stort utbud av flexibla färg och airbrushing, men de k...

En nybörjare Guide till Raw-filer och Raw-bearbetning

En av de första sakerna jag lärt mig om i fotografi var om en filtyp som kallas en Raw-fil. Ofta när någon börjar i fotografi, inser han eller hon inte potentialen i Raw-filer. Först såg jag inte användning för raw-filer, de tycktes erbjuda något som...

Bilen slips ner ankare, det enkla sättet att knyta något till biltaket snabbt och säkert

tillbaka när jag körde först, min ' 76 Buick hade solid stål stötfångare som också fungerat ganska bra som murbräckor. du kunde remmen eller knyta något av dem och även bult trailer hitch direkt till dem utan någon oro för styrka.Idag har båda mina b...

Hur man överför iPhone-kontakter till PC/Mac och återställa tillbaka till din enhet

du någonsin undrar hur att överföra eller säkerhetskopiera iPhone kontakter till din PC/Mac och återställa dem tillbaka till din enhet?IPhone är inte riktigt som andra smarta telefoner. Även om det är del av anledningen till varför så många individer...

Hur du ansluter ett elektronisk balans eller skala till en PC och Läs vikt värden direkt till Excel

de flesta elektroniska vågar och laboratorium saldon har en RS232-kabel (seriell) eller en USB port men inga instruktioner finns normalt för att visa dig hur man korrekt ansluta den till din PC eller hur att indatavärden vikt direkt i program som Exc...

Hur du lägger till anpassad ikon och långt namn till din CD/DVD eller USB blixt driva

Hej, i denna tutorial ska jag visa dig "Hur att lägga till anpassad ikon och långt namn till din CD/DVD eller USB blixt driva" för absoluta nybörjare.Saker du behöver:-1. en CD/DVD eller USB-2. en fungerande dator med valfri textredigerare (ante...

Börjar Photoshop - att lägga till naturliga kontrast och färg till ögon

vi vill att alla våra ögon ser så levande som de kan i bilder, men ibland kameran bara inte kan fånga alla detaljer i det mänskliga ögat. Väl är här hur du kan få reda på Detaljer via photoshop och lite. :)Det finns många metoder att göra detta, och...

Snabb Digital termometer med billiga USB till TTL omvandlare och DS18B20 - utan Arduino eller Raspberry Pi

I min tidigare instructable jag gav en introduktion till Digital termometer med DS18B20 och ESP8266 nodemcu ombord med SPI OLED-skärm och programmering använder Arduino IDE. Det krävs kunskaper i programmering, grundläggande elektronik och krävs lite...

Förvandla en T-shirt till en topp och kjol Outfit

Vända en T-shirt till en topp och kjol Outfit - mer bloopers är ett klick bort lära sig att göra en t-shirt till en topp och kjol outfit...

Pokeball örhängen: En super effektiva present till vänner och familj!

En födelsedag för en vän till mig kommer upp snart, så jag bestämde att jag skulle ge henne något speciellt. Eftersom hon älskar att samla örhängen, var det enda logiska för mig att göra att ge henne ett unikt par örhängen som hon inte kunde få någon...

Förvandla din Windows XP eller Vista till en mac och Linux

detta Instructable visar dig hur du sätter din windows-dator till en mac och pc, samt kör Linux.-Jag rekommenderar att du har minst 2 GB RAM- och över 10GB utrymme på hårddisken (om du vill linux)Vista eller XP rekommenderas - jag gör detta på vista...