Enda hjul Cykelkärratrött på klumpiga längs enkelspår stigar med två däck på din släpvagn kämpar för spår? För full av stolthet till plunk ner degen för en affären en? Aldrig igen. Med detta instructable, kommer du vara avundsjuka på leden.

Jag byggde denna trailer att använda på min senaste tur ner C & O Canal Towpath. Leden är 184.5 miles och löper längs (du gissade rätt!) C & O kanalen, från Cumberland, MD, till Washington DC. För det mesta, är leden hårt packad smuts, även om det finns platser där det är marktäckning, krossad sten och även belagda i en fläck eller två. Jag bestämde mig att bygga detta efter att ha gått online och fann att, medan två hjul släpvagnar skulle fungera, singel hjul som rekommenderas. Jag tittade på köpa en, men på ~ $325, jag såg inte för lång.

Det var då jag bestämde mig för jag skulle kunna göra bättre. Jag tror jag gjorde... Vad tycker du?

Jag var inte säker på hur man ska bygga det och tänkte på ett par olika sätt att göra detta. PVC var ansedd, som var koppar rör, men jag slutligen avgöras på elektriska conduit efter att ha sett jag kunde få en 10' längd för $2,50! Jag satte på hårdlödning bitar tillsammans efter perusing conduit kontakterna och förverkliga de förmodligen inte kommer att vara tillräckligt starka. Det enda problemet med hårdlödning var att jag hade ingen aning om hur att gå tillväga. (Visst, jag lärde mig i 8: e klass butik, men det var länge sedan!) Jag gjorde något forskande på nätet och slutligen beslutat att bara gå för det. Till slut jag grunda ute var det inte så svårt (titta på trailern, kan du berätta vilken lederna var lödda tidigt i projektet och som gjordes senast--inlärningskurvan är inte "det brant).

Exklusive verktyg, kan detta göras för mindre än $20. Vad du gör med besparingarna (~ $300) är upp till dig.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Enda hjul Cykelkärra med fjädring.

jag såg på att få en BOB Ibex trailer för dragande alla min trail byggnad och underhåll verktyg ut till lederna eftersom jag är trött av att gå i. Jag tänkte jag skulle ge en chans till att bygga min egen, så här är mitt försök.Jag tror BOB släpen är...

Fyra hjul Cykelkärra med justerbar längd

denna Cykelkärra kan användas för transport av tunga eller mycket långa material. Det kan också användas som handkärra.Efter 2 års användning, hitch, anslutande inlägg och lagren har ändrats vilket gör trailern mycket bättre!En 4 wheel vagn eller slä...

Ett hjul Cykelkärra - jag gjorde det på TechShop

Enda hjul cykel släp är kommersiellt tillgängliga, men kan kosta $500 eller mer. Här sattes ihop för omkring $50 i begagnade delar och några timmars arbete. Jag gjorde det på TechShop, och så kan du!http://www.Techshop.ws/Steg 1: Den grundläggande la...

Ett hjul Cykelkärra från skatedeck

jag behövde en bicycletrailer att ta min skimboards och andra saker till stranden. Jag har alltid gillat designen av en wheelers och eftersom det skulle ta mindre plats i min redan packad till taket skjulet valet gjordes snabbt. Att vara en åkare gjo...

DIY enda hjul cykel Trailer lätt

här är min lätt DIY enda hjul Cykelkärra. Det tog ca 2 timmar av arbete fram till denna punkt där droppa ut benen installerades.Steg 1: Hjulet montering och last området. jag använde gaffeln från små barnens cykel för hjulet församlingen. Jag hittade...

Konverterat 3 hjul vuxen trike till Cykelkärra för billiga!

jag ville re-syfte min pappas gamla 3-hjul Schwinn Meridian. Min mamma köpte den för honom och han likvidation kör in med bilen. Den huvudsakliga anledningen hon köpte den för honom i första hand. Min kvinna och jag har ett par hundar och jag ville h...

Enda hjulförsedda Cykelkärra

detta är en super billiga super lätt enda hjul cykel trailer! Jag byggde det för dragande runt saker på sidan av vägen och plus det var kul att göra. Trailern är gjord av två gamla cyklar av samma storlek och ungefär samma form. Det drag mycket lätt...

Mångsidig "carry-a-bike" last Cykelkärra

Om du är någonting som jag, du inte bara gillar cykling men har valt cykeln som din favorit transportmedel. Du som praktiska lösningar som gör att du kan använda din cykel som ofta som möjligt, att övervinna utmaningar för godstransporter som normalt...

Enkla nr-Weld Cykelkärra

som med alla bra instructables, föddes här en nödvändighet. Jag behövde för att få en massa saker från punkt A till punkt B.Jag är en gatsopare så jag behövde en cykel och trailer till få mig till loppisar, curb varningar, deponier, soptunnor, etc. V...

Shopping Cart Cykelkärra

jag ville ha en Cykelkärra som jag kan lämna i vädret utan ruttnar, och utan svällning vatten för att häcka myggor. Tänkte att en kundvagn skulle göra en bra kropp på släpet. Det finns många kundvagnar runt, men bara ta en som är i god form verkar so...

Gör en Cykelkärra för mindre än $10!

Använder en cykel är ett bra sätt att zip runt stan och springa ärenden, men vissa jobb är lite mer än en cykel ensam kan hantera. Vad sägs om carting runt kannor vatten eller livsmedel? Hur får du elverktyg till en vännerna hus att arbeta med ett pr...

Multi Purpose Cykelkärra

Denna trailer tjänar flera syften som en trailer hitch last fack, cykel rack, mono hjulet enkelspår trailer, två hjul verktyget vagn.Steg 1: Alternativ 1 - last fackDetta är en standard Harbor Freight last bricka. Två av aluminium cross medlemmar har...

Conduit Cykelkärra

bygga en fin Cykelkärra ur en bit av elektriska ledningar och några gamla cykel bitarSteg 1: Vad du behöver Två cykel gafflarhjul för gafflarnaEn bit av 10' stål elektriska ledningar som kan passa (snuggly-ish) över huvudet på cykel gaffeln. 1" condu...

Förvandla din säng till en Cykelkärra

detta är den snabbaste Cykelkärra jag någonsin gjort.Jag gillar det eftersom det är ljus och har gott om plats att surra) en ny madrass) en gammal madrass) armloads munkar att leverera till hungriga clueless harvard-studenter) alla datorer kan du hit...

Bärbar Solar Generator på en Cykelkärra för Burning Man

AKA Solar panel på hjul, aka Post apokalyptiska makt vagnen, aka cykel Dance Party USA, alias jag ska koppla upp en elmotor till denna cykel cuz släpvagnen är så jävla tung från batteriet...Låt mig först börja med att säga detta inte är en plan på hu...

Konvertera ett barns Cykelkärra till en Cargo undertexter.

Efter 7 år av trogen tjänst var våra Cykelkärra till någon nytta längre eftersom våra barn cykla själva. Som vår typ av cykelturer till längre sträckor (flera dagar), behöver vi dock ett bagage släp istället.Istället för att investera i en cargo unde...

All-Terrain Cykelkärra och Dolly

Cargo cyklar blir allt populärare som människor ser för att minska sina koldioxidutsläpp, och få sin utrustning från A till B. En brist av last cykeln är att du har fastnat med en överdimensionerad cykel för dagligt bruk eller om du har två cyklar. E...

Tillfälliga Cykelkärra

i detta instructable, jag ska visa dig hur man gör en tillfällig Cykelkärra en släde, en kick scooter, en bar med aluminium och en massa skrot trä. Och några skruvar och silvertejp.En Cykelkärra är en tvåhjulig vagn att hänga från din cykel, att tran...

Hur man bygger en Cykelkärra

I detta Instructable ska jag visa dig hur man bygger en Cykelkärra för att flytta något runt. Jag använder min för att ta saker till min odlingslott. Jag har också gjort ett fäste att koppla släpet till min elektrisk cykel. Denna trailer ger mer utry...