Energi öka frukt & mutter MuffinsFörst infördes dessa muffins till mig av min hustrus mormor, som gillade dem eftersom de inte har extra socker, men hade en hel del energi och smak från frukt fyllningen. Genom att lägga till nötter och kli till dem hade hon en frisk muffin som ger en snabb energikick när det behövs mest.

Jag har bifogat en PDF av receptet - Observera att det är för 1 dussin, men i bilderna jag har tredubblats det för att göra 3 dussin.

Du kan använda vanlig bakning verktyg - bara en kniv, skärbräda, enda skål, blanda sked, mätning koppar och skedar, och en muffin tenn, plus en pott för användning på stovetop. Jag gillar att göra dessa i min monter mixer som skär ner kraftigt på den blandande tid och ansträngning.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Espresso banan mutter Muffins

Muffins är som cupcakes du kan äta till frukost. Banan mutter muffins är bra, men med en skvätt kaffe, de är ännu bättre. Dessa muffins är enkla att göra, och onekligen yummy. Med inslag av espresso är detta en höjdare att vakna till på morgonen.Dett...

Frukt & mutter bröd diabetiker recept * brukade baka socker substitut gör detta för min diabetes familj medlemmar *

detta är en bra grundläggande bröd recept att du kan ersätta många olika sorters frukter och nötter.I min instructable jag använde russin och mandel men denna grundläggande bröd kan hålla någon frukt eller nötter för att förstora.Några andra bra Fruk...

Frukt Muffins

Frukt muffins i Airfryer är perfekta för festliga årstiderna. Lägga till ditt val av frukt i muffins och njut av dessa friska låg fett frukost muffin recept.IngredienserParle-G kex / Oreo Bscuits – 1 pack mjölk-1 kopp bakpulver – ½ tsk kanel för matl...

Ananas / banan / Sunflower Seed Cupcakes

bor i New Orleans kan vara mycket intressant när det gäller mat val.På grund av senaste tidens kraftiga vindar från orkanen Issac blåstes många bananträd innan deras frukt hade en chans att fullt mogna. En snabb biltur runt kvarteret producerat flera...

Torkad banan chips

bor i New Orleans kan vara mycket intressant när det gäller mat val.På grund av senaste tidens kraftiga vindar från orkanen Issac blåstes många bananträd innan deras frukt hade en chans att fullt mogna. En snabb biltur runt kvarteret producerat flera...

Grön banan pommes frites

bor i New Orleans kan vara mycket intressant när det gäller mat val.På grund av senaste tidens kraftiga vindar från orkanen Issac blåstes många bananträd innan deras frukt hade en chans att fullt mogna. En snabb biltur runt kvarteret producerat flera...

Den alla hjärtans dag <>

denna alla hjärtans dag blir aldrig gammal eftersom den ändras varje gång jag gör det! Detta är ett enkelt projekt du kan göra för din pojkvän, gubbe, barn, häcklaren även dina barn kan göra det för sina sötnosar! Här är stegen för att göra en söta V...

Mums, superenkel, kanderade pekannötter!!!

Pekannötter är en av mina favorit nötter. Kokta eller helt raw, jag tycker de är fantastiskt. Så, ett par år tillbaka, när min svärmor erbjöd sig att lära mig hur man gör rostade pekannötter, hoppade jag på chansen.Det var snabbt, lätt, och oh min va...

Grundrecept för övernattning havregryn

Övernattning havremjöl är den perfekta frukosten. Om du har aldrig hört talas om övernattning havregryn innan, jag vet vad du tänker: varm havremjöl är trevligt och skönt, men kall havregrynsgröt?!Oroa dig inte - det är precis vad jag tänkte första g...

Forntida egyptiska honung, mutter & frukt Pi(e)

detta Instructable ger dig ursprunget till både paj & Pi i forntida Egypten och med hjälp av några "artistic license" föra dem tillbaka tillsammans i slutet genom en berättelse av en kockar paj. De 4 första steg berätta historien och det sis...

Hälsosamma frukt och mutter mellanmål bollar

Dessa hälsosamma frukt och mutter mellanmål bollar gör ett perfekt mellanmål när som helst.De är i huvudsak datum, tranbär, körsbär, mandel och valnötter och leverera näringen av frukten och protein och fiber av nötter.De är också väldigt lätt och en...

FYRKANTIGA frukt energi: PROJECT LOTUS INSTRUCTABLES

Detta är ett gammalt Arkiv med en instructables jag skapat. Att se hur våra företag gör nu att gå tillwww.squarefruitenergy.comMitt födelsedatum: 12/02/1989Hej Instructables mitt namn är Chico Weber och jag är grundare av torget frukt. Jag började to...

Frukt och grönsaker Muffins (glutenfri)

dessa är goda muffins som är fyllda med näringsrik frukt och grönsaker! I själva verket är ungefär halva volymen av varje muffin ren frukt och grönsaker puré. Min 3-åring åt två omedelbart... som är en 1/4 kopp servering av bra kost.Ingredienser:2 st...

Energi barer / mutter barer

jag har alltid några mutter barer med mig. De är utmärkta som bränsle efter en lång dag eller efter träning. Alla ingredienser är naturliga, inga tillsatser som inte är vanligt i naturen.Steg 1: ingredienserIngredienser:50 datum350 gram mandlar100 gr...

Vegan Flaxy, fruktig, och nötaktig massa kakor (och Muffins)

jag har varit mer juice, men hatar att slösa så underbar massa, så jag började spela runt med bakning i saker. Dessa behandlar inte är super söt, men de är smaskiga, healthy-ish, vegan, tät, näring, och fiber-ific!Detta är också en mycket mångsidig r...

Protein/energi barer (T-rex's "grå kuber")

inspirerad av denna serie: http://www.qwantz.com/index.php?comic=2259 (notera alt-texten), ett hektiskt liv och vissa internet-forskning på hemgjord energi-barer, dessa barer är avsedda att hålla dig igång tills du slutligen kommer att sitta ner för...

Låg fett, socker fri banan och Blueberry Muffins

En majoritet av folket anser idag att göra skrämmande steget att ändra sina matvanor för att vara friskare till stor av en förändring av livsstil. Det verkar finnas intrycket att hälsosam kost äter oattraktiv livsmedel, fab kostvanor och befästa alla...

Rostat havre & mutter musli recept

sedan jag började äta ren har jag kämpat att hitta en lämplig frukostflingor. Stormarknad märken är extremt hög i snabbkoppling kolhydrater, de flesta har lagt socker, salt och tillsatser.Så tittade jag in i att göra min egen spannmål "Wag docka lätt...

Blåbär citron muffins med honung buttercream

Jag har alltid varit ett stort fan av cupcake-långt innan de blev hip och dyrt (jag menar verkligen, jag har sett några av dessa fancy shmancy cupcake platser hawk sina varor för $4.00 en cupcake. $4.00 människor! För kaka som passar i din handflata!...