Enkel 1 tum hög spänning ArcJag är säker på att du hittat informationen längs webben men som bara ger dig en spark lucka 1 cm till 2 cm. Men detta min vän du kommer att ha 1 tum av spark gap. Det kommer att öka spänningen genom att använda din befintliga uppsättningen och bara lägga till en enda komponent.

Vänligen observera detta projekt innebär mycket dödliga högspänning och strömmar som kan orsaka omedelbar död om den används felaktigt. Delning av detta projekt är för utbildning och inget annat. Använda all säkerhetsutrustning. Detta projekt är underkastad tekniskt kunnig person bara.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en enkel hög spänning kondensator (för Tesla spolar)

detta är en handledning om hur man gör en enkel icke polariserade hög spänning kondensator. Finns i en SGTC Tesla Coil cercuit på användning för denna typ av mössa.du behöver:-2 avmarkera overheadprojektor öppenhet-scisors eller exactoknife-aluminium...

Superenkelt rektangel Empire-stil klänning med kontrast bälte och sidan bit

Här är det, en Super-enkel opera-liknande empire stil klänning, gjorda av enbart rektanglar.Jag använde bara matrester för denna så ha överseende se resultatet (och för min inte-så-bra engelska)Jag använde min under bröstet storlek (min BH storlek =...

Lägga till en korsett tillbaka till din klänning (VOW förnyelse upplagan!)

Inte älskar du när du är klä shopping och du hitta den perfekta klänningen!? Jag menar, klänningen som ganska mycket har en Gloria hänger på det och ljus fallande från ovan skrek, "Plocka mig!"Sedan prova du det på, bara för att finna att det är...

Dubbel spänning på enheten ett AA-batteri

en mycket enkel metod att få dubbla utspänning inom loppet av ett enda AA-batteri. Användbart för stärka din enda batteridrivna enhet, t.ex. blixtljus, näsa hår trimer och etc.Steg 1: anledningen Ibland är du inte tillfredsställa med kraften av din e...

Extremt enkel 5V Ultrabright LED-ljus

jag pratade det över med saikoLED team för några månader sedan, och vi insåg att det verkligen finns något där ute för att göra ultra hög ljusstyrka LED arbete som är super billig och har en adekvat passiv kylning lösning. För att ta itu med detta, k...

Mycket enkel office slingshot

detta är en gennerally enkel office slangbella för bränning små projektiler.Steg 1: Av se först till att du har alla dina leveranser. Du behöver:2 häftstift1 gummibanden bas (jag använde Anteckningskort men en liten kork anslagstavla skulle fungera b...

Hur du gör din egen Plasma Cutter...

Kolla in nya video av Plasanator på utube.comhttp://youtu.be/enELHZ7dP2IDetta Ebook är utformad för killar och tjejer som gillar att skapa verktyg och maskiner.Jag hoppas min Ebook ger du hoppas att oavsett hur hårt ett projekt kan tyckas, hålla kopp...

Modulära Robotic Hand & Arm (med Extended Range of Motion) (3D tryckt)

Hej alla! Detta är min prototyp hand och arm protes som jag har designat i flera månader nu. Det är fortfarande lite av ett pågående arbete, och [[eftersom jag slutar upp med college klasser för terminen]] jag ännu inte har haft tid att utveckla alla...

Dörröppningen dockteater

underhållande kids är en sak. Underhållande barnen på ett sätt som väcker fantasin och främjar deras kreativitet är en annan.Det är därför, när min bror bad mig göra en dörröppning dockteater för våra syskonbarn, var jag mer än gärna låna min sömnad...

Enkla styrenheter för DC motorer (inkl PWM) tröghet och bromsning (sim)

Enkla styrenheter ett modulsystem.För det första, jag är inte en kvalificerad elektronisk tekniker. Jag är helt självlärd och helt enkelt forskning och konstruktion kretsar för mina individuella behov.Dessa styrenheter utformades för att driva modell...

Att göra ljus från Magnetism: elektromagnetisk induktion & Bedini maskinen

stora upptäckter görs ibland av flera personer samtidigt. Michael Faraday och Joseph Henry upptäckte principerna om elektromagnetisk induktion samtidigt mycket. Faraday publicerade resultaten av sitt arbete i 1831, innan Henry, och så får kredit. Kon...

PVC praktiken knivar

jag gillar knivar och Airsoft, och att göra saker, så jag satte att alla tillsammans och gjorde några praktiken knivar av PVC. De kan användas för Airsoft eller andra Milsim sport, leka eller utbildning. De är billiga, hållbara, lätta och ganska säke...

400 volt järnväg pistol

för detta instructable kommer jag att förklara hur man gör en enkel järnväg pistol, bränning metall kullager. Delarna är inte dyrt, men im inte säker på hur mycket det alla kom till som jag byggde det på min skola under DT lektioner. Det finns mer kr...

Papper Trebuchet

gå från min ursprungliga papper katapult, detta är en endast något mer komplex modell.Istället för att använda motvikter som senare versioner, bestämde jag mig att använda muskelkraft och göra en dragning trebuchet.Återigen, det är bara ett enda A4-a...

Enkla maglevtåg

En populärvetenskaplig experiment vi får ofta frågan om är magnetiskt svävar tåget. Vi byggde en grundläggande version av detta experiment att belysa några av utmaningarna och lösningar för ett projekt som detta. Naturligtvis, när du räkna ut den gru...

Joule tjuv för mig

Sist gjorde jag det!Jag ville göra denna fina krets så fort jag hört talas om den.Om du inte vet det, är det OK.Läs om det: Joule tjuvHelt enkelt, det är en enkel uppsving omvandlare. DC-spänning intensifiera krets.Jag använde detta instructable som...

Joule tjuv IR brännande Laser

Njuta av men ta hand om dina ögonGå igenom http://en.wikipedia.org/wiki/Laser_safety innan behandlingen och komma till någon bestämning om ämnet.Steg 1: Enkel kopplingsschemat Joule tjuv.Du kan hitta detta diagram vart där över hela internet. Den arb...

Hur man mäter en kondensator eller en induktor med mp3-spelare

Här är en enkel teknik som kan användas för att mäta just kapacitans och induktans av en kondensator och induktor utan dyr utrustning. Mätmetod är bas på balanserad bridge, och kan enkelt byggas från billig motstånd. Denna mätmetod mäta mer än bara k...

Nomad docka möbler.

Trodde det skulle vara intressant att konvertera lifesize möbler till något mindre. De flesta os mätningar aresort av baserad i 1:12 förhållandet mellan lifesize till docka storlek... Fyra av bitar av möbler är min interpretaion av befintliga vuxen m...