Enkel billig båt handtag, ombordstigning steg eller grepphandtagde senaste åren har jag byggt sju mouseboats http://groups.yahoo.com/group/mouseboats/. Jag har provat olika idéer för handtag för att bära båtarna av och knyt en rosett linje till, i linje med deras billigt bygga de flesta har fått en enkel skärm dra handtaget.
På en båt satte jag verklig stainless marine båt knapar, detta visade sig vara en dålig idé som de tenderade att fånga på min kläder eller flytväst när jag åter ta sig ombord båten från vattnet. Jag gillar att simma eller snorkla bogsering båten runt och fastnar på cleat var svårt att hantera eftersom det krävs mycket mer energi att få misslyckades och i båten. Ifall jag faller utan att förvänta sig det, vill jag inte något vilket gör det svårt att komma tillbaka ombord.
Det andra problemet var faktiskt usng handtagen att bära båtarna. Jag byggde båtarna för mina barn att ha roligt och lära sig segling, paddling, bad, camping och utforska. Spänningen i att vara ansvarig för din egen båt är lika stor som den första tiden en unge är på en cykel utan stödhjul. Men varje gång vi flyttade båtarna klagade mina barn att de var för tungt att flytta med bara en hand.
Mest av allt jag inte gillar att använda någon form av fästelement i mina båtar, "klammer, skruv och spik orsaka läckor, röta och katastrof" tror jag alla min båt lederna är helt Förenade med marin epoxy, och på min Teardrop trailer varje led är limmad med bästa konstruktion limmet. Metall fästelement också införa en stress punkt i det trä, Marina epoxy och glasfiber bandet eller en chine log och constructon lim är både starkare än trä, men stress är spridd över den hela längden av gemensamt. Att skärmen pull dörrhandtag i båtar krävs hålen i båten skrovet, potentiella läcka punkter som skulle orsaka röta, delaminering, och så småningom förstöra båten.
Samtidigt bygga tre möss http://www.facebook.com/media/set/?set=a.648343971848054.1073741842.613242395358212&type=1 och http://www.facebook.com/media/set/?set=a.641218375893947.1073741841.613242395358212&type=3 för ett album av planer kan du bygga från https://www.facebook.com/media/set/?set=a.775841035765013.1073741848.613242395358212&type=1&l=45a0ba6aa3
i våras var jag försöker komma med en bättre handtag design, titta på en bit av PEX slangar, jag kom upp med idén.
Tack vare framsteg inom epoxi dessa handtag kan också läggas till glasfiber och plast båtar, gratis bok från Gougeon Brothers (West system) http://www.epoxyworks.com/ identifierar och förklarar vilka epoxi att hålla fast vid vad och vilka metoder ger bästa tillbehöret.
På mitt barn båtar slutade jag upp att sätta tre handtag på varje ände, två för sina händer och en i mitten för en bärgningsbil/slips av repet. På båtarna för hustrun och jag fungerar I, ett handtag i varje ände bra som båda båtarna är mycket lätta, för tyngre båtar två handtag skulle vara bättre. En annan idé för denna typ av handtag vore för åter ta sig ombord steg/hand håller för större segel eller motorbåt, se bara slangar slingorna stor och tillräckligt länge för att sätta din fot i.
Alla delar av denna I'ble är billiga, i mitt fall var fria, kvar från min på går båt projekt och rester från min VVS-projekt. Bandet är från en gammal rem som låsning mechanisim fick rostig. Eftersom jag höll på att bygga båtar med stygn och lim-metoden ändå har jag gott om marine två delar epoxi. Jag började med MAS epoxi och slutade med billigare grejer från duckworks http://www.duckworksbbs.com/SearchResults.asp?Cat=2069 båda fungerar bra.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Enkel billig snabb Paracord lagring!

Om du är någonting som jag är du trött på gräva genom oavsett behållare du hålla din paracord i, bara för att komma ut känsla som Clark W. Griswold med sin julbelysning.Jag har försökt många saker inklusive de tjusiga lilla "munkar".Här är mitt...

Enkel (billig) handavtryck present till mor-och farföräldrar eller föräldrar!

detta är en stor gåva några farförälder eller förälder skulle älska att ha! dess super snabbt, super enkelt och super billigt! också en bra sista minuten-julklapp!Steg 1: samla material de material du behöver är:en ugnvanlig vit plattor ($1 @ dollar...

PET-första hjälpen set - enkel, billig och effektiv

För några år sedan på en av de kallare nätterna i januari min fästman "och jag hittade en liten förlorade valp längs vägen. Efter att ha sökt högt och lågt för hans ägare utan lycka beslutat vi att ta honom som vår egen. Sedan dess har han varit en s...

Enkel billig mugg gåva

detta är en bra billig present som skulle vara bra som värdinna gåva eller för människorna på kontoret.Steg 1: Gatther leveranser alla dessa objekt (utom kahlua) jag köpte på den lokala dollar treen!-en jul tema mugg-låda med varm choklad (enskilda f...

Lätt makro fotografering fältet Studio (en enkel, billig, effektiv inställning för träffa dina grannar stil skott)

Denna oförstörbara tjänar till att lära människor hur man gör en billig (under $15USD) setup för att uppfylla dina grannar-stil fotografier av naturen. (Det förutsätts att du redan har en kamera, stativ med avtagbart och externa flash.)Steg 1: Samla...

Snabb, enkel, billig Äggdekoration till våren!

Påsk är en underbar tid att använda ägg i din Utsmyckning system, men vad om resten av våren? Jag har gjort denna billiga, enkla, snabba, Äggdekoration som jag använder att dekorera från påsk fram till den första dagen i sommar! Du kan ha allt du beh...

Enkel, billig regn fat bygga

med kommunalt vatten för att hålla din trädgård och eller landskapsplanering ordentligt släckt är i bästa fall ineffektiv. Vädret är oförutsägbart; så många människor har vänt sig till moderna bekvämligheter som en enkel och lättillgänglig lösning. M...

Enkel, billig MP3 Player Solar laddare

se till att kolla in min blogg!Detta är en riktigt enkel handledning om hur man gör en solar laddare för din MP3-spelare. Detta fungerar inte med en iPod touch (iPod ignorerar det, det är inte en apple-produkt), men bör fungera med mest generiska spe...

Billiga makroobjektiv för din mobiltelefon eller surfplatta

det har varit många olika Instructables om detta ämne och ingen hittills har varit samma som vad jag har gjort under de senaste fyra åren, så jag tänkte att jag skulle släppa maker gemenskapen på min hemlighet.Med tillverkarens vana att förvärva och...

För båt stegen, det enkla sättet att bil topp någon båt, kanot, stege eller virke

jag har en 17 fot Coleman kanot, väger in på nästan 90 kg, inte det enklaste att vända, axel och mark på taket på min minibuss med ut bistånd. medan jag har gjort en annan enhet att göra lastning kanoten lätt, det stör med last transportören i receiv...

En enkel, billig riktig gitarr till Rock Band Pro Mod grejen

Ja, lång titel. Hur som helst, jag arbetar mot ett enkelt, kostnadseffektivt sätt att använda din riktiga gitarr för Rock Band Pro! Toppen! Jag ska visa dig hur jag ska göra det i detta instructable.Så, utan vidare...Steg 1: material Så här är vad du...

En enkel, ovadderade Native-stil baby påse (eller sele)

mitt tack till Jan Andrea för inspiration och vägledning om hur man gör detta. Jag hade några frågor efter hennes anvisningar, så jag bestämde mig att skriva vad jag gjorde här (med mina ändringar). Mina förhoppningar är att min kamp inte kommer att...

Enkel billig krona gjutning vägghylla

Min fru var på en stor online återförsäljare häromdagen och hittade en vägghylla från listen. De ville mer än $40 för en 2 fot hylla. Så jag bestämde mig att Visa folk hur man gör en för en fjärdedel av priset och det skulle vara en fot längre. De fl...

Mini Jakobs stege eller hög spänning klättra Arc

jag såg en annan klättring arc projekt här och tänkte: Hej, varför inte göra en liten en!Steg 1: Transformatorn Först du vill hitta dig själv en bra neon skylt transformator. Det kan vara allt från 6kv till 20kv. Något under 6kv och gnistan kommer in...

Göra en enkel, billig kajak stå under 15 minuter

Jag vet inte om dig, men jag har prissatt kajak står på ett antal olika webbplatser. Jag gillade inte vad jag såg. Några av dessa leverantörer vill kostnad hundratals dollar för en lätt, bärbar, hopfällbart stativ. Varför betala så mycket när du kan...

En cookie-tin banjo i 14 steg eller mindre

detta är hur jag gjorde en cookie-tin banjo... lära av mina misstag!Steg 1: Steg 1 Hitta några trä och annat skräp.I mitt fall, en container dök upp medan campus remodeling en byggnad - goodies ahoy.Leta efter några trä det är iallafall 1,75" 20"...

Enkel billig LED-lampor att bära

detta projekt visar hur man gör några enkla lampor med hjälp av en LED, två knapp/klocka batterier, maskeringstejp och ett bindemedel klipp. Light Emitting dioder (LED) är användbara på grund av sin låga strömförbrukning, hållbarhet och låg värme.De...

Enkel, billig tofu tryck!!!

jag älskar tofu, men jag hatar tid och röra av att trycka på vattnet ute. Liksom många av mina instructibles, har jag sett många tofu pressar, men trodde inte de var värt priset. Kommersiellt gjort tofu pressar börja på $20 på den lägre delen och $50...

Snabb enkel billig telefon Dock + passiv högtalare + tillbehör arrangör gamla Skrivbordskalender med

Hi! Här är en Instructable som visar hur jag gjorde en telefon dock med hjälp av en gammal stationär kalender jag hade liggande. De är gjorda av tjock kartong och robust nog.Denna inställning kommer...1. hus telefonen & orientera det på en bekväm vin...