Enkel billig mugg gåvadetta är en bra billig present som skulle vara bra som värdinna gåva eller för människorna på kontoret.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Enkel billig snabb Paracord lagring!

Om du är någonting som jag är du trött på gräva genom oavsett behållare du hålla din paracord i, bara för att komma ut känsla som Clark W. Griswold med sin julbelysning.Jag har försökt många saker inklusive de tjusiga lilla "munkar".Här är mitt...

PET-första hjälpen set - enkel, billig och effektiv

För några år sedan på en av de kallare nätterna i januari min fästman "och jag hittade en liten förlorade valp längs vägen. Efter att ha sökt högt och lågt för hans ägare utan lycka beslutat vi att ta honom som vår egen. Sedan dess har han varit en s...

Enkel billig båt handtag, ombordstigning steg eller grepphandtag

de senaste åren har jag byggt sju mouseboats http://groups.yahoo.com/group/mouseboats/. Jag har provat olika idéer för handtag för att bära båtarna av och knyt en rosett linje till, i linje med deras billigt bygga de flesta har fått en enkel skärm dr...

Snabb, enkel, billig Äggdekoration till våren!

Påsk är en underbar tid att använda ägg i din Utsmyckning system, men vad om resten av våren? Jag har gjort denna billiga, enkla, snabba, Äggdekoration som jag använder att dekorera från påsk fram till den första dagen i sommar! Du kan ha allt du beh...

Enkel, billig regn fat bygga

med kommunalt vatten för att hålla din trädgård och eller landskapsplanering ordentligt släckt är i bästa fall ineffektiv. Vädret är oförutsägbart; så många människor har vänt sig till moderna bekvämligheter som en enkel och lättillgänglig lösning. M...

Enkel, billig MP3 Player Solar laddare

se till att kolla in min blogg!Detta är en riktigt enkel handledning om hur man gör en solar laddare för din MP3-spelare. Detta fungerar inte med en iPod touch (iPod ignorerar det, det är inte en apple-produkt), men bör fungera med mest generiska spe...

Enkel, billig tofu tryck!!!

jag älskar tofu, men jag hatar tid och röra av att trycka på vattnet ute. Liksom många av mina instructibles, har jag sett många tofu pressar, men trodde inte de var värt priset. Kommersiellt gjort tofu pressar börja på $20 på den lägre delen och $50...

Lätt makro fotografering fältet Studio (en enkel, billig, effektiv inställning för träffa dina grannar stil skott)

Denna oförstörbara tjänar till att lära människor hur man gör en billig (under $15USD) setup för att uppfylla dina grannar-stil fotografier av naturen. (Det förutsätts att du redan har en kamera, stativ med avtagbart och externa flash.)Steg 1: Samla...

Enkel, billig, kompakt, öppen källkod extruder. 3D-skrivare för ATOM

med bara tre enkla steg kan du göra din egen nya extruder.Vi försöker göra våra tutorials enkel och lätt, så om du hittat någon information var missade Vänligen informera oss.Du kan kontakta oss på vår facebook-sidawww.facebook.com/Atom3d.egypthitta...

En enkel, billig riktig gitarr till Rock Band Pro Mod grejen

Ja, lång titel. Hur som helst, jag arbetar mot ett enkelt, kostnadseffektivt sätt att använda din riktiga gitarr för Rock Band Pro! Toppen! Jag ska visa dig hur jag ska göra det i detta instructable.Så, utan vidare...Steg 1: material Så här är vad du...

Enkel billig krona gjutning vägghylla

Min fru var på en stor online återförsäljare häromdagen och hittade en vägghylla från listen. De ville mer än $40 för en 2 fot hylla. Så jag bestämde mig att Visa folk hur man gör en för en fjärdedel av priset och det skulle vara en fot längre. De fl...

Enkel, billig GoPro Dome Housing

En Dome Housing för en GoPro gör det möjligt att fokusera både över och under vattnet för att fånga coola bilder och video. Detta Instructable visar dig hur du skapar ett hölje för under $5.Steg 1: material -Stor plastdunk-Välvd plast Dessert lock-Go...

Enkel (billig) handavtryck present till mor-och farföräldrar eller föräldrar!

detta är en stor gåva några farförälder eller förälder skulle älska att ha! dess super snabbt, super enkelt och super billigt! också en bra sista minuten-julklapp!Steg 1: samla material de material du behöver är:en ugnvanlig vit plattor ($1 @ dollar...

Göra en enkel, billig kajak stå under 15 minuter

Jag vet inte om dig, men jag har prissatt kajak står på ett antal olika webbplatser. Jag gillade inte vad jag såg. Några av dessa leverantörer vill kostnad hundratals dollar för en lätt, bärbar, hopfällbart stativ. Varför betala så mycket när du kan...

Enkel billig LED-lampor att bära

detta projekt visar hur man gör några enkla lampor med hjälp av en LED, två knapp/klocka batterier, maskeringstejp och ett bindemedel klipp. Light Emitting dioder (LED) är användbara på grund av sin låga strömförbrukning, hållbarhet och låg värme.De...

Snabb enkel billig telefon Dock + passiv högtalare + tillbehör arrangör gamla Skrivbordskalender med

Hi! Här är en Instructable som visar hur jag gjorde en telefon dock med hjälp av en gammal stationär kalender jag hade liggande. De är gjorda av tjock kartong och robust nog.Denna inställning kommer...1. hus telefonen & orientera det på en bekväm vin...

Hur man gör en enkel, billig, icke-explosiva airsoft claymore med husgeråd!

Detta är en rolig sak att spela spratt på vänner med eller att spela airsoft med! Jag är ganska mycket en lömsk person med en airsoft pistol och en ghillie kostym och att hålla mig från att få bakhåll jag tänkte "vad om en claymore!". Jag ville...

Enkel, billig, galvanisering

jag alltid har några saker på min lista över uppgifter. Jag äntligen nått mitt Electroplating en och gjorde lite forskning. Jag fann att, inte bara tar det en massa pengar, det är också ganska frätande. Så hittade jag en bättre och enklare sätt med h...

Enkel billig penna/pen armborst

okej!!! för det andra instructable. Yay! OK, detta instructable kommer att berätta hur du gör din egen armborst gjord av enkla supplies.it kan skjuta pennor, markörer, pennor och även pinnar.Steg 1: så du måste få dessa saker: plast klädhängare (som...