Enkel & effektiv organisation/ändring: speglar IR ljus från fjärrkontroll till TVkunde jag ha gjort en fullständig instructable för detta men det är ganska lätt att förstå från ett par bilder. Jag har en LCD-TV som jag har ansluten till kabel-TV, min PC, mac laptop och Wii. En bra lösning på min brist på utrymme på skrivbordet var med kardborrband för att fästa min olika fjärrkontroller på sidan av min dokumentskåp/sidobord, men det är inte allt.

Eftersom jag har så många inmatningsenheter hooked på TV: N (och en brist på bild i bild), jag fann mig ofta växlar mellan insatsvaror och därför ständigt behöver TV remote inom räckhåll, antingen på skrivbord rätt framför tvn, eller i närheten någonstans. Detta bildspel visar hur du använder en bit av skinande aluminiumfolie tejp eller speglad Mylar att återspegla den osynlig IR-ljus används av din fjärrkontroll, direkt till TV: N varje gång, samtidigt som dess någonsin-så-härligt läge hängande vid sidan av vad yta du önskar.

Jag har inte längre att röran mitt skrivbordsutrymme med fjärrkontrollen, och jag slipper oroa syftar det på TV. Bandet gör allt arbete! Jag försökte använda minst mängd böjar på min bit tejp för struktur och estetik. Jag tog lite krångliga böjning för att få det konsekvent får signalen, men när det fungerar, pojke fungerar det. Jag också klippa lite sömnad pins kort, lämnat in dem till en punkt, och placerade dem strategiskt i min mest använda knappar, så jag kan navigera genom beröring. Jag hoppas att detta hjälper!

Relaterade Ämnen

DIY: Enkel, effektiv wind turbine rotor

i denna instructalbe jag kommer att Visa u hur man gör en enkel & effektiv wind turbine rotor är här video av det:För fler uppdateringar besök min blogg på: http://engineerlhr.blogspot.com/Steg 1: Val av material Jag använde en 8,5" dia och 3ft....

Snabb Tips #3 - snabb och enkel rörelse aktiverat cykel chef ljus

Min El-cykel ledde huvudet ljus inte hade arbetat sedan jag fick den. Så... vad göra vad göra...?Jag bestämde mig snarare än avfall strålkastare eftersom den ser bra ut på cykeln, tills jag kan fixa det på rätt sätt, jag var tvungen att tillfälligt t...

Skapa en enkel, effektiv att göra-lista med Excel filterfunktionen

Numera är det lätt att hitta "time management" och "multitasking" färdigheter på många jobb inlägg. Vissa faktum är att arbetsgivarna nu att du måste jonglera många olika uppgifter i olika tidsramar att få saker gjorda. Så hur kan vi h...

Enkel installationsguide: Volkswagen LED interiör ljus Kit

Denna installationsguide visar dig hur man byter lager invändiga belysningen i din Volkswagen med en ny LED exakt fit interiör ljus-paketet. Denna LED-paketet är kompatibelt med 2012 + Passat, 2008 + CC, 2009 + Golf eller GTi. Installationen skulle ä...

Enkel elektronik organisation

som många andra elektroniska entusiaster som jag måste ha en konstant tillförsel av material för oss att hålla byggnad, hacking, eller bara leker med elektronik. Men som förmodligen någon av oss har kommit att inse behöver vi en hel del utrymme och l...

Enkel falska pengar detektor - UV-svart ljus lampan <>

i detta inlägg ska jag visa dig hur man gör UV-lampa ( svart ljus ) på mindre än 10 minuter och för mindre än 2 $.Denna inställning kan användas effektivt som en låg kostnad falska pengar detektor.Massor av sedeln har en inbyggd små bitar av material...

Enkel & effektiv Art arbete hängare

visar konstverk är en stapelvara för någon Konstutbildare. Jag har alltid varit störd när jag hänga konst och jag satte hål i barns arbete om sina små hål från staples eller stift. Det gör bara mig galen. Sedan slog tanken mig att använda kläder stif...

Hur man bygger en enkel, effektiv, 16w 12v fluorescerande inverter med AC-utgång.

Denna inverter kommer att driva någon lysrör mellan 8w och 20w men fungerar bäst med 16w rör. Det golvslingor elektroderna och håller dem uppvärmd medan du kör. Denna inverter kan dimmas genom att minska inspänning t.ex en puls bredd modulator med ut...

Enkel effektiv mus Catcher

Varje katt ägare med en entusiastisk jägare vet ljudet - det mew (vanligen i de fåniga timmarna av natten) vilket betyder "Jag har något för dig - och det är en livlig en. Låt oss spela!" Denna enhet gör fånga att små finfina sak som kör löst ru...

Enkel, effektiv och Human råttfälla.

Efter att få en ny och förbättrad katt i hushållet Vi hittade som sa att katten hade en tydlig talang för att fånga levande möss utomhus, bara för att få dem inomhus för övergång. Vi beslutade att vända processen men sprang in i en hake, fånga den du...

En enkel, låg spänning inverter för lysrör upp till 15 watt

tack till Burak Incepinar för att jag dokumentera hans design. Här är hans hemsida om du vill kolla in mer awesome mönster.Detta Instructable hjälper dig köra något fluorescerande ljus av låga spänningar, det har testats för att köra kompakt fluoresc...

Tända hela byggnaden med en ljus och en källa till El bara använder reflektion i fysik

mitt projekt är ganska enkel och så fantastiskt, Tänk dig att du kan tända en byggnad eller även mer använda one light och en källa till el och viktigaste... fysik, jag kommer att berätta hur... detta projekt är ett viktigt sätt att spara el så det ä...

Hur man gör en Arduino baserat natten ljus med IR-fjärrkontroll!

Här är en Instructable som visar dig hur man bygger en Arduino baserade natten ljus meden liten infraröd fjärrkontroll kan du bläddra igenom 10 pre set färger, och en random blekningfärg rutin som loopar för evigt.Detta instructable antar du:Har en A...

Hur till omvänd din utomhus ljus i en solnedgång till soluppgång på tjänsten

Du är trött på att komma ihåg att slå på och stänga din utanför ytterdörren eller sätt enhetslampa varje natt och dag. Genom att installera en liten foto elektrisk växel är smärtan av att komma ihåg gjort för dig. Du har av växeln på en elektronik la...

Brand flyga burk som ansluts till en ljus uttag

Jag har sett en hel del brand flyga burkar på webben och jag älskar ser dem. Lysdioder och mason burkar, de bara går ihop. Jag har tagit antagandet som brand flyger burkar behöver inte vara färgen på brand flugor men bara lysdioder i en burk med viss...

Gör en Cyborg mask

I min första "vänners kompatibla jag visat hur att skulptera en anpassad mask. Jag hade en av bas masker http://www.amazon.co.uk/Adjustable-Black-Elastic-P... kvar och ingen mer spackel att skulptera med.Lyckligtvis hade jag en belastning av gamla da...

En mycket enkel fjärrkontroll blinkande LED-ljus

Tanken på detta Instructable är att visa dig hur man gör en mycket enkel och liten, underhållande, förtrollande, egendomligt blinkande LED-ljus under dekoration av ditt val, det blinkar av någon infraröd fjärrkontroll signal tas emot!Oavsett om det ä...

Dagsljus synlig cykel ljus - främre/bakre Combo - 100 lumen på 2 AA

The Ultimate Combo cykel säkerhet ljus - det är en främre/bakre combo ljus med två 3-Watts högeffekts LED, alla drivs av två uppladdningsbara AA. Inte tyngre än din gamla setup men 10 x ljusare! Allt för bara $20 och du kan återanvända fallet från di...

Lätt & enkel kabel arrangör

Detta Instructable kommer att lära dig hur man skapar en snabb & effektiv kabel arrangör. Använder mestadels vardagsföremål, som i detta fall toalettrullar. Innan du börjar skapa denna kabel arrangör, se till att du har alla nödvändiga objekt / verkt...