Enkel, enkel och billig DIY stegräknare med ArduinoJag lånade en accelerometer 4 månader tillbaka från en vän men jag insåg det är aldrig satts in i dess bästa användning. Så varför inte göra något bra av den. Jag har redan https://play.google.com/store/apps/details?id=com.noom.walk installerat i telefonen, men problemet med dessa apps är de konsumerar för mycket batteri och fungerar inte när sätta in i sömn (nästan alla mobiler har dessa frågor). Så jag bestämde mig att göra min egen stegräknare.

Klicka på omröstning (i övre högra hörnet). En andra version med MATLAB kommer snart.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Enkel och billig DIY interaktiva bakgrundsbelysning.

Detta instructable visar dig hur man gör en enkel och billig atmosfär bakgrund belysningssystem för din dator!Detta enkla system kan användas med programvaran AtmoWin, eller använder AtmoLight plugin i VLC (mediaspelare) , ansluter den till datorn me...

En enkel och billig DIY raden efter robot

Om någon vill börja bygga robotar, denna robot är för dem, det är lätt att göra, ingen kunskap om programmering krävs, bara lite elektronik kunskap är tillräcklig för att avsluta denna robot.Viktiga ingredienser:1 x chassi2 x IR-sensorer1 x caster wh...

Hur man bygger en snabb, enkel och billig loudspeakerbox med stuprör material

Hej allaDetta är en mycket kort och universal instructable att bygga en enkel och billig loudspeakerbox. Det fungerar med ett enkelt trick och är snabbt gjort i tre steg.Jag behöver sådana boxar för min nästa steampunk instructable arbetar med två ga...

En enkel och billig brandman bil siren.

Kretsen jag beskriver här en enkel och billig sirener av brandbilar. Kretsen är baserad på bara 2 kvarter: en oscillator (långsam) och en annan oscillator (som är snabbare). Låsa bilderna.Denna krets använder endast 14 komponenter, alla lätt förvärv...

Enkel och billig Studio Desk

detta är min första instructable, och jag är inte engelska så förlåt mig för min dålig engelsk. Jag har gjort en post/producent studio desk i min säng. Så låt oss börja.Steg 1: Rengör, rengöra och städa jag gjorde min studio i mitt mezzy bed rum. Så...

Stor kran handtag... Enkel och billig...

Är du i en knipa och behöver peka på stora hål men hittade digha inte en kran handtag stor nog för jobbet och kan integaranterar att få en fin ny som ska endast användas en gång ellertvå gånger om året... Tja är här en enkel och billig handtag som ko...

Enkel och billig swing

Detta är den instructable av gungan som jag var tvungen att designa för en tilldelning. Detta är bara manuell att göra protype av det.Steg 1: material Du behöver följande:-Planka (mått 50cm på 20cm på 17mm)-Kvast (min. storlek diameter 2cm Max storle...

Hemmagjord enkel och billig projektor

enkel och billig projektor gjorda av papper och förstoring glas....

Automatisk hem övervakningssystem genom att använda arduino (enkel och billig)

Målet med mitt projekt är att uppnå automatisk hem övervakningssystem utan manuell inblandning. I allmänhet andra övervakningssystem är det nödvändigt att power ON TV och kamera mottagare varje gång. Och det måste också alla användardata till vyn som...

Enkel och billig luft kylare med datorfläktar

Denna luftkylare är ett billigt och enkelt sätt att hålla ett rum svalt utan att slösa en hel del makt. Användbart för dessa sommardagar, bygga bara behöver två datorfläktar (fall fläktar) och en ice reservoar. Kylningen sker genom en serie av två da...

Super enkel och billig Arduino stötfångaren robot med 28BYJ-48 steppers

I den här videon kommer jag visa dig hur man bygger din första arduino robot, eller någon i den ordning såklart, men om du inte har gjort en robot innan då denna robot är ett bra ställe att börja, det är verkligen enkelt att förstå codewise (endast 3...

En enkel och billig ost Press

ost är en fantastisk alkemi som förvandlar mjölk i ett överflöd av olika texturer och smaker. I farstun för mig var ricotta, ett lätt och förlåtande ost att göra utan fancy utrustning eller förnödenheter som behövs. Mozzarella kom nästa, också mycket...

DIY din egen stegräknare med Seeed Xadow produkter

Hallå där.I detta instructable jag skulle vilja presentera min egen stegräknare. Jag avslutar det inom fyra dagar, den är enkel men ändå rolig.För att uppnå Stegräknaren, använder jag 3-axeln Digital Accelerometer modul att få acceleration värdet av...

Enkel och billig aceton utjämning

Detta är en instructable att göra aceton utjämning av 3d utskrifter på ett enkelt sätt som fungerar och är relativt billig och enkel utan värme och att kunna bedöma hur dess gått så långt.Jag har tidigare provat att sätta ut ovan en pool av aceton oc...

GlowChips - en enkel och billig LED lampa enhet

Har du alltid velat att lysa upp ditt skrivbord på en futuristiska/minimalistisk sätt?Frukta inte mer, som lösningen är äntligen här!GlowChips!Denna lampa enhet kan enkelt göras av nästan vem som helst. Idén är otroligt enkel och det är mycket lätt a...

Stor, enkel och billig slang reparation för trädgården och på andra håll

Jag har en stor trädgård med massor av slangar, och en stor gräsklippare att alltför ofta träffar slangarna som sedan kräver reparation. Jag har mycket erfarenhet med olika metoder (vanligen i form av olika kontakter och klämmor) för reparation. Gans...

Bygga en grundläggande MIDI-Controller del 1 - lätt 3 effekter Pot (Potentiometer) Arduino Uno MIDI-Controller (Serial-USB)... Snabb, enkel och billig!

Hej alla,Jag är relativt ny på Arduino och så har kämpat mitt sätt att göra min egen MIDI-controllers. Det finns en enorm mängd information runt om men jag kunde inte hitta en enkel handledning för sådan en enkel enhet; så här går.Min ursprungliga av...

Enkel, enkel och billig trådlös presentatör

Under presentationer, jag undvika att vara stationärt och gillar i allmänhet att gå runt för att öka samspelet mellan mig och publiken. Jag är dock ständigt konfronteras med bördan av att behöva gå tillbaka till den bärbara datorn, för att ändra en b...

Enkel och billig Laser harpa

Hej maker vänner!I detta instructable vi kommer att berätta hur man gör en billig laser harpa med Arduino.Detta projekt var för "Kreativa elektronik", en Beng elektronik Engineering 4: e året modul på universitetar av Málaga, skola av telekommun...