Enkel hem gjorde PCB layout med "eagle programvara"(UPPDATERAD: 09/07/2015) Överraskning för tittare som jag har tjänat pro medlemskap för att jag fick promo koder & erbjudanden från dessa webbplatser (adafruit, lion brand garner, lumi, pijuice, pisupply, brainybits). Någon som vill köpa något från dessa platser Klicka här där jag har skrivit alla promo koden som jag tjänat. Och rösta på mig.

Hai killar designa din PCB hemma är varit en hobby för många av oss.

Idag syftet kommer

att visa hur man design PCB layout för projektet elektronik. Jag använde eagle 7.3 programvara för att utveckla layouter.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Bygga en SMD PCB Stencil och ram med Eagle programvara

det finns flera artiklar att diskutera DIY stenciler, men jag kunde inte hitta någon som täcks med schablon med en ram. Jag gör massor av PCB som är 5x5cm eller mindre. Eftersom de är så små, är det trevligt att göra flera på en gång. Kommersiella in...

PCB skapelse med Eagle för nybörjare

Eagle är en av flera PCB layoutprogram som du kan få gratis (andra program inkludera KiCad och DipTrace). Den fria versionen av Eagle är något begränsad i vad den kan göra, DipTrace lite mer. KiCad är öppen, och därmed är helt gratis.Jag använder örn...

Utveckla en schematisk och mönsterkortslayout i EAGLE programvara

Hai killar.Nedan visas åtgärderna för att utveckla en schematisk och utveckla dess PCB layout i EAGLE programvara.Steg 1: Utveckla ett nytt projekt Gå till Arkiv > Ny > projekt. Ge den ett namn. Här har jag givna namnet på projektet som blinkar led....

Hemmet gjorde PCB

Läs mer om detta hem gjorde PCB guide på. Första steg förbereda filerna SCH och PCB.Steg 1: Steg 2 i hemgjorda pcb Förbereda koppar PCB och skriv ut PCB layoutSteg 2: Steg 3 i hemgjorda pcb Skriva ut PCB layout på ett blankt papperSteg 3: Steg 4 Reng...

Att lägga till egen grafik till örn PCB layouter

detta instructable syftar till hur du kan lägga till egen grafik i en PCB med EAGLE Layout Editor. Du kanske vill lägga till en logotyp eller din webbadress till en elektronik PCB som du har skapat. Jag fick reda på att processen att lägga till bilde...

Toner överföra metod och klistermärke metod av PCB tillverkning tillsammans med EAGLE handledning

"ett tryckt kretskort eller PCB, används mekaniskt stöd och elektriskt ansluta elektroniska komponenter med ledande vägar, spår eller signal spår etsade från koppar täcker laminerat på ett icke-ledande substrat." är definitionen som anges i Wiki...

PCB-design och isolering fräsning endast med fri programvara

I detta Instructable kommer jag visa dig hur att designa och tillverka din egen PCB, enbart med hjälp av fri programvara som körs på Windows samt på en Mac.Saker du behöver:dator med internet-anslutningCNC mill/router, desto mer exakt bättre45° / 20°...

Indiska Mehendi Art: Dekorera dina händer med naturliga hem gjorde Henna klistra in

Mehendi, även känd som Henna, är dekoration på händer, fot och naglar genom att tillämpa en pasta gjord med blad av Henna träd (botaniska namn: Lawsonia inermis).Men det finns färdiga pastor tillgängliga på marknaden, några av dem är uppblandat med k...

PCB Design i EAGLE

Som jag nämnde i min tidigare Instructable (närhet avkänning lysdioder), konstruerade jag kretsen så småningom flytta till ett mönsterkort (PCB). Detta Instructable är en steg för steg guide till PCB layout för nybörjare. Det följer den design som ja...

Att välja PCB Layout Software

när du är klar med design och prototyper av projektet och du vill göra en PCB, du behöver använda någon form av PCB layout programvara. Medan det finns en uppsjö av kommersiella produkter (de flesta av dem dyra - mycket dyr), det finns relativt få so...

DIY: Gör din egen PCB borr med billigt material...

Hej alla.. .im studentfrån Bangalore.. .inte skiljer sig från någon. men jag har viss mängd vurm i elektronik... Detta är min första instruera kan... alltför grundläggande.. .men jag gillade min idé till att börja med i elektronik.. .basically huvudt...

Hem gjorde BFO metalldetektor

jag läste ett par göra det själv metal detector skriva ups i webben samt en i sidan Instructables som ser ut exakt som en på en sida. Så jag bestämde mig att göra min egen också. Men jag består mest av den när jag gick för att information på webben v...

Hur konvertera och mal din PCB layout på din CNC

detta är en liten handledning visar hur man ska hantera de problem att konvertera din PCB scheman till G-kod för att kunna mala det.Används programvara.DipTrace: http://www.diptrace.com/CopperCAM: http://www.galaad.net/coppercam-eng.htmlMach 3: http:...

Ghetto hem gjorde vin

om du råkar ha vinrankor i din trädgård så kan du göra Ghetto hem gjorde vin precis som vi gjorde!Detta gjordes i East Side of Providence där många bakgårdar är fyllda med vinrankor. Människor definitivt göra sitt eget vin där, och några hus har även...

Fantastisk dubbel dubbelsidig PCB hemma med fotoresist metod

som en hobby jag alltid vill ha min pcb på ett professionellt sätt med 10thou till tracetracen avstånd, dubbel sida och fel fri spår. Naturligtvis var det "nästan " omöjligt att göra denna typ av PCB använder toner överföringsmetoder hemma.Jag h...

Hem gjorde BFO metalldetektor tillägg

Detta är min första Instructable, och är inte en komplett anvisningar. Detta är avsett att vara ett tillägg till Joeldudes mycket bra Instructable, hem gjorde BFO metalldetektor.Lite bakgrund om denna typ av metalldetektor:En BFO metalldetektor är en...

Hur man gör en kaffe Pod hem gjorde Pod kaffebryggare

Jag gjorde denna lilla kök gadget av vissa skrapa trä. Gör en kaffe pod mycket väl. Det är ett block av trä med ett hål skära för att passa en Tupperware 1/4 kopp mätglaset. Jag bifogade en dowel käpp till mitten av utskuren träbit att göra pressen....

Hur man gör hem gjorde äppelmos

det är höst och äpplen är billigt! Jag älskar äpplen, och jag fick en skrikande affär på 75 kg. Du kan oftast få bättre priser från din lokala odlare om du ber om deras sekunder eller avlivningen. Detta är de äpplen som inte är lika söt som andra, oc...

Hem gjorde hög effekt air BB pistol till jul!

Detta instructable är om hur man gör en hemmagjord BB pistol av mycket allmänt tillgängliga delar, jag har tillbringat åldrar forska och utveckla denna design att göra en cool jul presenterar för någon.Jag var i utvecklingen av att göra ett hem gjord...