Enkel Laptop StandBehövde en billig och effektiv laptop stand som skulle fungera för båda mina laptops. Används som lite material och verktyg som möjligt.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Enkel Laptop Stand från MacBook förpackning

detta är en enkel laptop stativ tillverkat av förpackningen till en MacBook. Enkel att göra, och sparar styrofoam från rubrik till deponi. Förutom den styro som kommer med MacBook har stora arkitektoniska element. Allt du behöver är frigolit förpackn...

Enkel laptop stand / stående skrivbord

Detta är en 5-minuters projekt jag gjorde för att skapa ett fällbart stativ för min laptop. Det ökar höjden på min laptop av 12", men det är verkligen lätt att ändra för att göra det någon höjd. Det lägger sig platt så att jag kan förvara den inne i...

Enkel Metallic Laptop Stand

göra en snabb och enkel laptop stand som kommer att hålla din bärbara dator cool för under $10. Efter letar efter en bärbar dator stå för min nya macbook pro beslöt jag att skapa en själv av en metallisk dokument hållare köpte jag för $6. Det håller...

Netbook & laptop stand

en enkel laptop stand i trä och stål från billiga materialSteg 1: Material & verktyg Material:2 stora trädörr hållplatser (kilar)1 metallhållaren (se bild)4 + knappen head träskruvar4 + self självhäftande halkfri kuddarMetallhållaren bör vara tillräc...

Anteckningsboken/laptop stand från psu/power tegel

en enkel laptop stand som du brukar bära runt med dig redan. Jag kunde inte hitta någon annan som gjorde detta efter en 3-minuters google och tänkte tanken kan vara värt att dela för andra patologiskt lat/minimalistisk folk.Nödvändig utrustning: matc...

Enkel och billig Laptop Stand

denna enkla och extremt billig laptop stand, som kan göras från poster du kan hitta på dig hem. Detta stativ kommer att lösa några lösningar. Först, det kommer att ta upp baksidan av du laptop att ge en bekväm klaviatur vinkel och tar displayen närma...

Lätt Laptop Stand

Problem: så här lata gamla Geek slutade min sängram med massor av förvaring. Att vara lat och gamla, jag gillar att ligga ner mer än sitta upp och att vara en nörd, jag gillar att surfa på internet och spela på min laptop. AHA! Jag behöver en laptop...

PVC Laptop Stand

detta är en snabb, enkel och billig laptop står det tog mig 2 minuter att sätta ihop, jag kommer för en steampunk utseende, detta var ett litet projekt jag gjorde för min pappa som han behövde en laptop stand, och jag kommer att följa med andra små p...

En Laptop Stand... av Plywood!

Detta är en handledning för att göra en laptop står de fördelarna både du och din laptop!Om du vill veta alla titta detaljer på videon! Om du föredrar skriftliga instruktioner då fortsätta att det första steget nedan!.-Vissa detaljer och fördelarna m...

Enkelt, Billigt, bärbara laptop stand/kylare

detta är en Super-enkel, billig projekt som alla kan göra. Denna laptop stand/kylare kan göras för någon storlek eller någon märke laptop (jag gjorde min för en 13,3 tums MacBook).Steg 1: Lista Behöver du:PVC (ca 1 tum storlek)Grippy pad (inte säker...

Knex Laptop Stand och kylning Pad Mods

dessa är några lite mods på min laptop stand.Jag har tvärbalk som föreslagits av (Atlas), jag har ett annat alternativ om du inte har de speciella delarna för steg 2, och jag har också en mouse pad hållare som kommer att hålla en full sized musmatta!...

Musik utrustning Rack/Laptop Stand/Desktop arrangör

detta Instructable visar dig hur du sätter en gammal dator ärende till en musik redskap rack, laptop stand och dator skrivbord organisk.Steg 1: Samla materialObs: Du kommer förmodligen inse att detta projekt kommer bara vara bra för grunt, lättare vi...

En bättre laptop stand för säng

göra en enkel men otroligt bra Laptop Stand för runt $15 och 30-60 minuter! Perfekt för användning i sängen medan du skriver, surfar och särskilt titta på filmer.När jag använder min laptop i sängen, är det ofta obekväma. Jag har att balansera den bä...

Ergonomiska Laptop Stand görs från en klädhängare

Hej mitt namn är Tully GehanJust nu jag bor i Peking och planerar att gå till Taiwan i några månader. Så är jag inte alltför intresserad av att köpa mycket mer möbler. Men jag märker att laptop-skärmen att vara ganska låg tenderar att göra mig puckel...

Tråd hängare laptop stand - lägga till en liten ergonomi i ditt liv

Ok... så jag nyligen flyttat och det kommer ta ett tag innan jag kommer att få ett skrivbord och par stora skärmar, så jag är tvungen att arbeta från min ThinkPad. Nu får mig inte fel jag tror att om du har att arbeta från bärbara ThinkPad är definit...

Wave Laptop Stand (att göra 3D-former i Illustrator)

jag ville ha en trevligare laptop stand. Jag ville göra något med en vacker, organisk form. Och jag jobbar på Instructables, så jag har tillgång till en awesome Epilog laserskärare.Formen som visas i bilderna nedan är resultatet. Jag är ganska nöjd m...

Diskett laptop stand/kylare

en enkel kopia av diskett laptop stand här:Jag lade också till fläktar för att kyla min mycket varm laptop....

Snabb Lego Laptop Stand

detta instructable, är min första. Det ska visa dig hur man gör en bärbar dator stå ut från lego.Det är mycket enkel och snabb.Steg 1: Vad du behöver För detta behöver du;En bärbar dator...LEGO (tegelstenar och "platta bitar")Fantasi (valfritt)S...

Ergonomiskt Laptop Stand för skrivbord

en laptop tangentbord när sitta platt på ett skrivbord är något som jag finner besvärliga att använda. Detta instructable visar hur för att göra en snabb och enkel stå som ger precis rätt vinkel för mig och passar in på hur jag har mitt skrivbordsutr...