Enkel mikrofon stativbyggt detta enklare mikrofon stativ av PVC för användning med våra Rock Band mikrofon. Förhoppningsvis ganska självförklarande från bilder.

Vi skär det övre vertikala röret på en diagonal och sedan lindade sandpapper runt mic innehavaren att slipa korrekt kurvan i toppen av det vertikala röret. Används PVC lim för att limma fast den. Detta är den enda limmade gemensamt.

För basen borrade vi ett hål i T-leden att passa cross-lappa. Hålet var hårt nog för att vi inte behövde limma cross-lappa men lös nog att vi kan ta bort den. Endast verktyg som behövs förutom borren fanns en såg och en kran att sätta trådar i thumbscrew hålet.

Vi limmade en bit svampiga seg tyg inuti lägre vertikala röret mittemot skruven för extra friktion.

Relaterade Ämnen

Hur man gör en enkel mikrofon för datorer med ett stativ!

Hi! det.Idag jag hade ritat en enkel mikrofon för din dator och utför det bara som vanligt mic du köper i 10 $ för en den lagra! Det är mycket mycket billigt och behöver mindre hårt arbete och det är kostnaden kommer att uppgå till endast 10 $ och 10...

DIY mikrofon stativ

om du här, betyder det att du försöker bygga din egen mikrofon stativ. Den kollektiva visheten av internet kommer bara berätta för dig att silvertejp din mic till en kvast och lutar det mot en stol. LYSSNA INTE PÅ DEM. Det finns en miljon bättre sätt...

Mikrofon stativ

Jag har arbetat på en pvc baserade drill press när det slog mig att allt jag har till gör är ta bort min drill press jigg och bara glida en pvc slang över den befintliga uppsättningen upp och jag hade en mikrofon stativ! Du kan lägga till mer tweaks...

Bygga en justerbar Rock Band mikrofon stativ

behöver en mikrofon stativ för alla ditt rockband-behov? Vill du inte spendera en massa pengar för en verklig? I detta instructable, jag kommer att visa dig hur man bygger en av material som finns på din lokala Home Depot/Lowe's / solutionhubs/vadsom...

Knex mikrofon stativ.

Hej, detta är min nyttigt knex mikrofon stativ, som använder en rimlig mängd knex bitar. Stativet har en stark vikt håll och denna design kan användas för knex bilar. Den har en strudy kropp som ett bra sätt av montering. Följ mig och om du har en 3d...

IPAD hållare för mikrofon stativ från PVC

många musiker nu använda iPads som lyric lakan/ackord diagram. Kommersiella innehavare, som iKlip, kan kosta $30 och uppåt. Jag gjorde detta till en för $5.Jag vill ge kredit till replayerreb vars iPad hållare för använda medan tält camping var inspi...

Gitarr mikrofon stativ

Hej där, detta är en gitarr mikrofon stativ jag byggt för en icke vinstdrivande organisation för att Lotta ut. Jag gjorde det av allt återvunnet material. Vissa delar är från Seattle Space Needle; som doneras till mig att bygga två 6 fot hög Space Ne...

Hur du sätter en mikrofon stativ till en Cymbal stativ

efter att ha avslutat min hi-hat stativ framgångsrikt, jag behövde ett stativ för min crash cymbal. Vi råkar ha samlat en hel del mic stativ (och, ironiskt nog, inga mikrofoner), så jag tänkte det enklaste sak att göra skulle vara att återanvända ett...

Göra en mikrofon stativ--med ett stativ

jag ville ha en mikrofon stativ att använda när du spelar in ljud till datorn, men att vara den låga budgeten cheapskate som jag är, jag bestämde mig att göra en.I stället för att göra en helt anpassade stå, byggde jag en hållare som fäster vid ett k...

$12 mikrofon stativ

mina vänner och familj är tragiskt beroende av Rock Band. Vid många tillfällen, har vår stam av vänner fått ihop på en av flera hus och bränt hela natten (och grannarna sanity) med våra ofta off-knappen återgivningar av många bra låtar.Vi har alla le...

Hur man ställer in en mikrofon stativ

Jag setup en mikrofon stativ för ett hem inspelningsstudio eller röst över installationen.Steg 1: Mikrofon stativ kitJag köpte denna mikrofon stativ tillsammans med en vind sköld och pop filter. Du hittar dem på eBay för en ganska bra affär. Med frak...

Billigt-ass-klädhängare mikrofon stativ

Nödvändighet slog till igen när min USB headset för Skype gav upp andan. Inte vilja spendera en hel del pengar på en ny om jag tittade på min Rock Band kringutrustning, men jag äger inte en mikrofon stativ och hålla mikrofonen medan räder är oöverkom...

NES inspirerade enkel telefon stativ.

jag såg den instructable att göra en enkel telefon stå från en kassett fall av "cgingerich", och jag tänkte att det behövs några actitud. Så jag moddat det att ha en NES controller utseende, att passa min Nokia C6 och använda det som ett slags e...

Hårddisk baserade dynamisk mikrofon stativ för HQ ljud-inspelningar

HDD-baserat-mic berättande Text:Det var en dynamisk mikrofon i min skräp låda, men utan någon monter eller anslutning kabel.eftersom jag behövde en högkvalitativ mikrofon för mina projekt att förklara, så jag var tvungen att tänka på enstativ för mic...

PVC raka bommen mikrofon stativ

detta är min första instructable, så var inte för hård! :)Så i princip i detta instructable, jag kommer att berätta hur man gör en PVC raka bommikrofon står för ungefär $5. Och det tar bara ca 15-30 min.Jag gjorde detta instructable för människor som...

Enkel konvertering: Stativ till Steadicam.

En av farorna med att få in nya hobbies är lust att tillbringa ute på prylar du tror du behöver, men i slutändan samlar damm i ett skåp. Det måste finnas miljontals dollar-värde av nästan nya golfklubbor, fiskespön och fotografering redskap lurar, oa...

Enkel resa stativ

här är en riktigt enkel resor tripod, erm, kamera sträng...Steg 1: material-Sex fot av lätta rep eller tunga sträng-En spole-En 1/4-20 eyehookSteg 2: montering 1. knyt ena änden av repet till eyehook2. Fäst den andra änden runt spolen3. allt gjort!Hu...

Billig mikrofon stativ

detta är en instructable att göra en två billiga mic stativ. Det inspirerades på den "bygga en justerbar Rock Band mikrofonen stå" instructable, men med en twist, i hopp gör det ut pro och lättare att justera.Förresten, är detta min första instr...

Snabb och enkel tablet stativ.

jag ville titta på en video idag på min tablet och behövde en stå för den. Tidigare hade jag gjort står ur mappar att stötta upp papper för att skriva. Jag tänkte att det skulle vara en lätt sak att ta ställning för en tablett med samma metod.Innan d...