Enkel och lätt tidsinställd bevattning systemhålla min frus blommor fint fuktig är en svår uppgift eftersom vi inte så mycket som vi vill i vårt hem på intervallet.
När vi kommer hem för helgen, är veranda växterna oftast torkade och döda.
Men allt är nog att behaga min älskling, och jag kom upp med en riktigt billig lösning med lätt att hitta objekt och inget jobbigt alls, äntligen är det en fritid plats eller vad?
Se Steg
Relaterade Ämnen

Star Trails fotografering och Night Sky tidsinställd

två av mina favorit hobby är foto och astronomi, och det blir bara bättre när två kombineras. Jag har haft några människor be om en tutorial på hur jag gör min stjärna spår och tid förflutit, så här är det.Star spår bilder visar rörelse i stjärnorna...

Hur man gör en super enkel och billig EBB & flöde / Bubbleponic System

detta är ett bra projekt att komma igång med om du är nyfiken på hydroponics, detta system är kostnadseffektiva och riktigt enkla att göra. Med några verktyg och och ingen erfarenhet jag vägleder dig om hur du gör detta enkla EBB & Flow hydrokultur s...

Tidsinställd bomb

detta är faktiskt en instructable lära dig hur man gör en tidsinställd bomb detonator.Detta projekt måste du göra i din trädgård eller i någon öppen plats.Den explosiva varan jag kommer att använda kommer att vara gemensamma brand kex.Detta är en uto...

Snabb och enkel elektronisk tidsinställd

detta är en ganska kort hacka för min punkt och skjuta kamera. Jag ska ta isär min kamera, utnyttja slutare/fokus växlar och sedan koppla dem till en justerbar timer krets.Om du har sett min senaste instructables--vet du jag är ett stort fan av tid f...

Enkel och billig DIY interaktiva bakgrundsbelysning.

Detta instructable visar dig hur man gör en enkel och billig atmosfär bakgrund belysningssystem för din dator!Detta enkla system kan användas med programvaran AtmoWin, eller använder AtmoLight plugin i VLC (mediaspelare) , ansluter den till datorn me...

360° mycket billiga tidsinställd mount v2.0

här är en uppgradering 360° mycket billiga tidsinställd mount v1.0 härI den här versionen ska jag göra ett fäste att använda min GoPro utan fallet och med tråd kontakten i att göra en längre än batteritiden tidsinställd :)Steg 1: Skaffa några LEGO An...

"Tidsinställd Soundie" eller "12 andra ljud grenade"!

inspirerad av en kombination av throwies, thinkgeek.com's "irritera-a-tron" och min nyupptäckta kärlek för 555 timers, jag har kommit med den här lilla killen. Jag kallar det "tidsinställd soundie"när växeln är vänt på det tidsinställd...

Soda tidsinställd Bomb

Detta Instructable är för prrankers. Jag är inte ansvarig från för något. Använd ditt sunda förnuft om vem som ska använda detta tilltag på. Inte upptåg en äldre eftersom jag inte de skulle uppskatta. Men en säkrare person att upptåg är din vän eller...

[TUT] 360° mycket billiga tidsinställd mount

här är en kort handledning i hur man gör en DIY 360° tidsinställd fäste för 2€Du behöver en IKEA Kontoavstämningen Timer [2€] http://www.ikea.com/it/it/catalog/products/60152359/och vissa LEGO tegelhär är några videor som tagits i 1h med min goproSte...

Hur man gör en sculpey Elmo statyett med video tidsinställd

så många människor verkade gilla min elmo statyett... aka skrivbord dekorationJag faktiskt gav ut 1 till min vän och jag planerar att ge ut något under valentines till några vänner... som ni kan se av den andra elmo jag videon... Jag gör silikon form...

En enkel och billig DIY raden efter robot

Om någon vill börja bygga robotar, denna robot är för dem, det är lätt att göra, ingen kunskap om programmering krävs, bara lite elektronik kunskap är tillräcklig för att avsluta denna robot.Viktiga ingredienser:1 x chassi2 x IR-sensorer1 x caster wh...

En enkel och billig brandman bil siren.

Kretsen jag beskriver här en enkel och billig sirener av brandbilar. Kretsen är baserad på bara 2 kvarter: en oscillator (långsam) och en annan oscillator (som är snabbare). Låsa bilderna.Denna krets använder endast 14 komponenter, alla lätt förvärv...

Sprinkler bevattning system timer

Detta är i huvudsak fancy timer(s) med en manuell omställning, tänkt köra en 8 zon nätstruktur bevattningssystem, programmerbara via ett webbgränssnitt.Steg 1: IngrediantsJag bor i Bunbury, Western Australia, dina delar leverantörer kan variera.En >...

LED spåra Light Box (enkel och awesome)

Om du är i traditionell animering, är en ljuslåda något viktigt. Här kommer jag visa dig hur man gör en enkel och bra LED Light Box som har också en trevlig tilt för en bekvämare ritning position.Detta är min första instructable och jag har bara tänk...

Enkel och billig luft kylare med datorfläktar

Denna luftkylare är ett billigt och enkelt sätt att hålla ett rum svalt utan att slösa en hel del makt. Användbart för dessa sommardagar, bygga bara behöver två datorfläktar (fall fläktar) och en ice reservoar. Kylningen sker genom en serie av två da...

Snabb, enkel och hälsosam jordgubbar fryst yoghurt

en snabb och enkel och hälsosam söt som smakar så bra att vara bra för dig!Av: Cassie M, Jayda I, John C, Kamani M och Marcus D.Steg 1: Alla ingredienser som behövs för detta recept är saker du kan köpa på din lokala affär.1-16 oz. paket med frysta j...

Hemmagjord enkel och billig projektor

enkel och billig projektor gjorda av papper och förstoring glas....

Enkel och ren Penny spis

Detta är en penny spis som jag har byggt. Kroppen av Kaminen är en tonfisk kan. Från andra penny kaminer jag sett, är här den renaste, enklaste och mest professionella. Gå vidare och göra variationer till spis du bygga. Kaminen kan koka vatten i en m...

Enkel och billig Studio Desk

detta är min första instructable, och jag är inte engelska så förlåt mig för min dålig engelsk. Jag har gjort en post/producent studio desk i min säng. Så låt oss börja.Steg 1: Rengör, rengöra och städa jag gjorde min studio i mitt mezzy bed rum. Så...