Enkelt sätt att anpassa din bärbara datornågonsin se de stora skinn för bärbara datorer?
Inte de ser ut som de skulle vara jättesvårt att få tillbaka av?
Det är den huvudsakliga anledningen jag har skyggat dem tidigare, men riktigt vill lägga en personlig touch till min laptop, jag började tänka på några möjligheter för att anpassa den.

Dessa är de överväganden som jag hade i åtanke, om de gäller dig också då detta är mod för dig! :)

-Sort: Jag gillar att byta saker upp enligt mitt humör, så att kunna ändra utseendet på min laptop ofta är viktigt för mig
-Kostnad: eftersom jag kommer att använda en massa olika teman jag behöver se till att var och en inte alltför dyr
-Lätt att använda: byta alla dessa teman bör vara enkel och snabb, och eftersom vi pratar om en bärbar dator bör man bärbara alltför
-Icke-förstörande: Jag vill inte ha min laptop att förstöras eller ful när jag vill inte ha några teman alls, så den del som är på den bärbara datorn själv bör vara låg profil

Funderar på dessa aspekter av vad jag ville, kom jag upp med denna idé:
Göra ett sätt att fästa patchar till din bärbara dator

Vad du behöver:
-Sticky back kardborreband ($2)
-en linjal
-sax
- varje lapp du som (normalt $2 - $4 på ebay)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man-anpassa dina bärbara datorer med silvertejp!

Trött på samma gamla och tråkiga normala anteckningsböckerna?? Jo jag är här för att lära dig att anpassa din bärbara datorer med lite känsla så att de passar din personlighet!LETS GO! ->Steg 1: material Material du behöver är...1. 2-3 rullar silvert...

Hur att hitta din bärbara dator modellnummer utan dekalen!

Detta Instructable visar dig hur du hittar modellnumret datorer om dekalen saknas eller oläsbar.Steg 1: Öppna en kommandotolk Windows 71. Klicka på menyikonen Start-- Detta kommer att öppna Start-menyn-- Du kan också använda Start-menyn genom att try...

Super enkelt sätt att anpassa en bic penna

jag gillar verkligen bic pennor, de är tunna och bra för min tunna fingrar. Plus, de är billiga, så de är de enda pennorna när har råd att köpa på skolan. Men de är inte mycket personlig. Jag ofta förlorar dem runt skolan, så hittade jag en mycket my...

Att lägga till hård driva utrymme till din bärbara dator

jag är säker på att många av din bärbara är full eller nästan full och vill ha ett lätt sätt att lägga till mer utrymme på hårddisken i din dator. Jag brukade hålla en USB-enhet i hemmet för säkerhetskopieringar tills nyligen, när jag var tvungen att...

Dekorera din bärbara dator med en dekal

Trött på samma tråkiga anteckningsboken? Krydda upp det med en lätt (och flyttbara!) dekal.Vi är Lumi. Vi vill dela våra idéer för att hjälpa dig att anpassa ditt liv. Vi kommer att göra denna tutorial använder www.lumi.com men du kan köpa din dekal...

Ansluta Xbox 360 online med din bärbara dator (förenklad för Vista bara)

Det finns några andra Instructables visar hur du kan göra detta, men används ingen med vista. Så, att vara mycket förvirrad på gång, jag visste inte vad jag ska göra. Lyckligtvis, jag kom på det, och beslutade att skapa en Instructable på hur man gör...

Använda din bärbara dator som en trådlösa nätverksadaptern för Xbox 360 (Dec 2009) (Vista/XP)

Intro:Jag är trött på alla de andra inlägget ute om att försöka få din xbox 360 online med din laptop som de flesta tutorials är mycket komplicerade eller helt enkelt inte fungerar eller sedan göra din ethernetadapter oförmögna att få internet utan a...

Hur anpassa flera bärbara datorer

Vi ville ge nya kohorten av förnäm min en fin present att starta sin hemvist och jag fick i uppdrag för att laser etch en massa anteckningsböcker med P9-logotypen. Igenom en hel del trial and error är detta hur du går om laser etsning/cutting flera b...

ECG på din bärbara dator!

That's right! Detta Instructable visar dig hur man bygger en enhet som gör att du kan göra ett EKG på dig själv, din familj eller dina vänner! Allt du behöver är mellannivå kunskap om elektronik, tillgång till ni ' ol ' elektronik Shoppe (eller onlin...

Hur du sätter din LG EnV 2 mobiltelefon till en bärbar Ring upp Modem för din bärbara dator (eller skrivbordet)

vi har alla på somepoint haft det behovet av att använda Internet där det bara inte har varit möjligt, såsom i bilen eller på semester, där de tar ut en kostsam belopp per timme för att använda deras wifi. Slutligen har jag kommit med ett enkelt sätt...

FÖRVANDLA din bärbara dator till GPS (det enkla sättet)

I detta instructable jag ska visa dig hur du förvandla din bärbara dator till GPS-enheten (om du inte har gjort det än) i 2 steg.Moderna datorer är ganska kraftfull och kan utföra parallellbearbetning därför de kan användas bland annat som en GPS gen...

Hur man - använder din bärbara dator som en trådlös Adapter för Xbox 360

trådlösa adaptrar är sanslöst dyrt för något som jag kan lära dig att göra med vad du har. Detta trick kan spara $100 på den officiella trådlösa adaptern som Microsoft säljer girigt i butikerna. För de av er som har spenderat pengar på en, måste bara...

Använda din bärbara dator som en Xbox/Xbox 360 "Wireless Adapter" på Windows XP/Vista och Mac OSX

jag hatar hur Xbox 360 trådlös adapter kostar $100, så jag tittade på nätet om hur man använder någon adapter som en. Jag kunde inte hitta en artikel om det, men fann att du kan använda din bärbara dator som en gateway, men många artiklar fungerade i...

Päls av din bärbara dator!

Göra din laptop trevligt och fuzzy som ett uppstoppat djur på några minuter.Fuskpäls är det mest fantastiskt någonsin på en dator. Jag försökt den här en gång med lim-backed svart sammet men jag pälsen ännu bättre. Det är också inte permanent. Pälsen...

Använda din bärbara dator som oscilloskop

oscilloskop är ett elektronisk testinstrument som gör att projektionen av spänning signaler som ska visas och lärt mig. En viss krets i oscilloskopet skapar upprepade rörliga signaler från vänster till höger. Denna upprepning skapar icke upprepande V...

Skydda och säkra data på din bärbara dator

att förlora en laptop suger; att förlora viktiga data och lösenord är mycket värre. Här är vad jag gör för att skydda min data.Steg 1: Hur viktigt är data på din bärbara dator?För några veckor sedan, var min bil bruten medan jag äter middag mellan ar...

Pimpa din bärbara dator med sugru

använda sugru för att koppla pennan till din bärbara datorSteg 1: ingredienserSteg 2:Steg 3:Steg 4:Steg 5:...

Ultrasonic sensorn känner någon framför din bärbara dator

Som en nykomling till Arduinos värld vill jag dela med mig av mitt första projekt med ultraljud enhet.Efter att ha läst detta vet du hur till få den exakta tiden när någon sitter framför datorn och spela in det i en fil (och sitter jag menar bokstavl...

Enkelt sätt att anpassa golvmattor för din bil eller lastbil

är golvmattor i bilen gammal, vittrade och slitna ut men för dyrt att ersätta? Mattorna spänne och glida runt under fötterna när man kör eftersom de inte passar ordentligt? Kanske tycker du inte om de golvmattor som följde med din bil eller lastbil....