Enkla lätta kartong Home Depot tabell
Lätta tabell med delar från Home Depot tabellen med 5 små Home Depot förpackningskartong, yard stick och tejp. Avsett för tillfällig användning. ingenting på lång sikt.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Mods till Home Depot verktyg ange SKU # 649170

Bara några mods till den redan utmärkta Home Depot verktyg ange SKU # 649170.Snabb synopsis:Ta ut extra knivblad från rutan och säkra dem inuti knivTape ner flikarna i kniv box och täck hålet med papper och band.Tumskruvarna olika storlek i rutan.Und...

Hand borr från Home Depot 6-i-1 skruvmejsel (under $10)

hur man gör en enkel, billig hand borra med delar finns på Home Depot. Någon kanske vill bygga en handborr orsakerna är:1. kan inte råd en med sladd eller sladdlös borrmaskin, men fortfarande behöver borra hål och bygga saker.2. behöver borra tyst på...

DIY Home Depot armband

Hej! Jag är Stephanie, bloggare på Henry hände . Jag har lite av ett DIY beroende och älskar att ströva omkring Home Depot för lätt (och billigt) inspiration. Här är ett enkelt projekt som skriker "industrial chic!" :)Sista gången jag strövade o...

Enkla knock-down kartong end tabell (flat pack)

detta är en relativt lätt att göra, knock-down (flatpack) slut bord gjorda av en kartong (det kan också göras från flera lådor eller enheter också). Det finns fyra stycken hölls tillsammans med slots, samt enkel instickslås och tappar typ hål.Jag pos...

Kartong kök tabell v1

jag nyligen flyttat in i en lägenhet på min egen och bestämde mig för att jag inte behöver ett köksbord eftersom jag skulle äta min Nomad öppen för det mesta ändå. (Tack WhyIsThisOpen) Tja, efter att ha familj och några vänner över och har ingen där...

Enkla robotarm ur kartong bitar

Så i detta instructable jag kommer att täcka om hur man skapar en enkel robotarm ur kartong bitar. Detta projekt är ganska enkel och bygger på den Arduino IDE exempel "Knopp". Jag kommer att täcka på vilka delar är nödvändiga och om att få dem.P...

Stötta kartong buterfly-kniv

jag kommer att visa dig hur man bygger en buterflyknife(prop)du behöver: siccors eller exacto kniv, kartong, en slips twist (oavgjort för soppåsar), en linjal, häftapparat och staples.Steg 1: planer heres planerna måste du bygga 4 stycken 2 handtag,...

Enkla ultralätta alkohol spis

Hej!Vem gillar matlagning? Vem gillar matlagning med hjälp av tunga saker? Om du gör, vända tillbaka nu! Detta instructable har gjorts av flera andra väl kvalificerade personer som har varit inspirationen till mig att göra den här. Jag har gjort någr...

Installation av dubbla spola Converter Kit från Home Depot

installera toalett totala reparationssats / dual flush uppgraderingen köps i en stora lådan hem förbättring butik. Kit är tänkt för att vara ett nej verktyg ingen tank borttagning. Detta gäller inte vår kapseln stil Mansfield varumärke toalett.Verkty...

Home Depot kassan lampa

Detta är inte så mycket en instructable som det är att dela vad jag gjorde eftersom det är ganska mycket en av ett slag.Jag älskar att dumpster dive (min fru ogillar) och en mans skräp... Tja vet du RIM.Jag hittade denna lilla skönhet och det tiggeri...

Bygga PVC Manfrotto Fig rigg | Home Depot Kanada

jag är en social media manager "innehåll utvecklare" i Ontario, Kanada ( http://www.explorethebruce.com ) som ständigt skapar innehåll för människor att njuta. Detta tar mig full tid att skapa bilder, videoklipp och text. Jag såg denna $400 manf...

Bygga ett gäng av tabell Top Tardis

jag brukade vara i marinen, där jag lärde mig att flottan står aldrig igen volontär själv... Jag fortsätter glömma att när ett projekt kommer upp. Vissa neuron bränder och jag tror att "Jag kan bygga som". Och allt börjar över! Här är ett bra ex...

Interaktiv Beer Pong (Beirut) tabell

har du någonsin spelat befunnit dig i en lång, tråkig omgång öl Pong som önskar det fanns lite mer spänning i spelet? Jag vet att jag har så jag bestämde mig att försöka göra pong spel lite mer spännande i vårt hus genom att göra denna interaktiva öl...

Havsskum kajak, osänkbara skum kajak alla kan bygga, 16 pund och åtta fötter kul

kan du skära en knaprig bagel med en kniv, sticka en smörgås tillsammans med mayo, riv ost, skär tunt tyg med sax, sträcka rynkor ut lakan och rulla färg på en vägg? Då kan du bygga denna båt!Jag har byggt sju små kajaker under åren, alla har varit f...

TOS Klingonska Communicator (Props tillverkad av kartong och papper)

Hälsningar alla:I sfären av Cosplay är några av de äldsta medlemmar i Star Trek gemenskapen. Och vi har gjort det länge innan Cosplay var även en fras eller termen. Jag är medlem i en av de äldsta Star Trek grupper som representerar Klingonska gemens...

Lätt DIY Home Automation (med servo växlar)

detta Instructable handlar om en av livets enkla åtgärder, vända en strömbrytare på och av.På oomlout gör vi det många gånger om dagen, så många faktiskt kom till en punkt där vi frågade oss "Kan vi inte få en Arduino att göra detta?". Naturligt...

Återställa Vintage kort tabell

När jag hörde en gammal vän kasta bort hans kort bord kunde inte jag missa tillfället. Det såg ganska trasig på den utanför men det hade några karaktär; och plus, jag behövde en kort tabell! Detta är en mycket vanlig typ av kort bord att se runt och...

Gatan spelning resväska tabell

Arbeta på gatorna är svårt. Ibland behöver du en plats att sätta saker eller Visa dina varor men som har utrymmet eller tillstånden dessa dagar. Väl min vänner ser inte vidare för du har landat på den högra Instructble. Här har vi en resväska tabell...

Enkla trä Snowman gräsmatta utsmyckning

så vi har alla sett de super dyra neato snögubbe gräsmatta dekorationer på Home Depot. De är cool, men sätt overpriced. När min fru sa att hon ville köpa en, sa jag "Köp en?" - "Ha! Jag ska göra en och det blir 10 x sötare än de stinkin' Ho...