Enkla virkade armbandSe Steg
Relaterade Ämnen

Sy virkade armband

detta projekt var lite av ett experiment för mig. Jag har aldrig gjort någon broderi och har bara gjort väldigt lite korsstygn (även om jag är intresserad av båda). Jag hade hittat ett mönster för att göra enkla virkade armband, och efter att en, jag...

DIY virkade armband

Hela sommaren bär jag dessa armband! Rosa är min fav färg. De är mycket bekväma och kan mixas och matchas med andra armband. Detta kommer att bli en hit igen för nästa sommar!Att göra detta behöver du: Bangles, bästa är mode smycken virknål sträng (v...

Enkla PARACORD armband

Hej projekt folk efter att ha sett alla underbara paracord på instrucables.com som beslutat att göra en av mina egnaMaterial (alla köpt på min lokala walmart)Paracord (Hunter orange & digital camo (finns i sporting bra avsnitt) $4 .95ea för 50ftParac...

Brett virkade armband

en enklare övning i virkning med tråd.Jag gjorde faktiskt den här för länge sedan, och det har hållit mycket bra, enligt min mening. Eftersom det fungerade med tråd, kommer det förmodligen döda dina händer. Var och en har jag har.Steg 1: Behövs mater...

Enkla virkade hjärta

Detta är en video tutorial om hur man gör en mycket enkel Virkat hjärta.Följ stegen eller titta på video.Du kan hitta en annan stor Virkat hjärta video här: https://www.youtube.com/watch?v=xXXrmlZ-CiYSteg 1: Få ditt materialAnvända väv garn, broderi...

Virka armband

Så, jag tänkte: Hur kan jag göra fina armband som liknar, riktigt snabb att göra? Sedan tänkte jag på virkning. Jag försökte det, och det fungerade. Hoppas du gillar dem!Steg 1: En annan intro Detta instructable innehåller fem armband:-Den enkla två...

Bi koniska papper pärlor armband

Nu studerar jag nåt från min mamma. Där hantverk tonåren dessa papper pärlor spelar en viktig roll i hand. Dess alla fritt tillgänglig i hem. Min mamma minns den tiden gjorde de en gardiner med detta med mer än 1000 pärlor alla är handgjorda.Steg 1:...

DIY enkel makramé armband

Hej, vill jag visa dig hur man gör enkla makramé armband som du kan bära på sommaren, göra som en gåva till dina vänner och öka din skicklighet i hand hantverk. Hela hemligheten ligger i att knyta knut efter Knut, så betyder det att du inte behöver n...

Tyg blomma armband

denna enkla blomma armband är perfekt för att lägga till några lekfullhet i en våren outfit. Det kan ta lite tid, beroende på din nivå, men är relativt lätt. Du kan också använda denna teknik för ett halsband eller göra en väska handtaget, etc.Steg 1...

Tennis armband från en gammal tennisboll!

Är du spelet nog att bära din favorit sport? Göra denna enkla tennis armband från en gammal tennisboll och Visa din kärlek för sporten!Steg 1: Verktyg och material Tools:1. sågtandad kniv *2. en hobbykniv *3. par sax (valfritt) *4. Art penslar5. perm...

Samling armband

Detta armband tar dig en hel del tid men är också helt värt det. Färgerna jag använde är bara ett exempel, försöka kombinera några färger själv att göra det mer personligt eller tema. Detta armband är perfekt för din festival eller stranden outfit me...

Virka Twist skulle Knut armband

Virka är en teknik som skapar tyg från garn med en krok, en enkel traditionella hantverk.När du får kläm på hur man virka kommer att du älska craft. Du kan göra så många sorter av smycken ur den. Allt så enkelt, elegant och kostnads effektiva. Giftin...

VHS Tape armband

jag nyligen har börjat att virka igen, men jag är bara en nybörjare så försöker jag göra lätt mönster.Den stora sak om virkning är inte som lätt betyder nödvändigtvis att uppenbara... du kan göra mycket fina saker med hjälp av grundläggande virka mas...

Hemgjorda balklänning, balklänning, Bridal eller Party klänning för småpengar inklusive tillbehör

Ja kanske inte riktigt slantar men det är mycket billigt för vad du får, en unik del av bärbara konst och hantverk. Även om du fick köpa allt tyg ny och av rullen, skulle det fortfarande inte kosta mycket mer än 10 euro/dollar/pund. Det var ursprungl...

Pikachu Hat

låt oss vara ärliga här: som inte älskar Pokemon? Många av oss växte upp på showen och videospel, och fortsätta att älska den idag. Visa din kärlek för pocket monster med detta enkla virkade projekt.Om du gillar detta Instructable, snälla rösta på mi...

Att göra en enkel koppar bandet

När jag har ingenting som jag kan göra ut sida en av min hobby är smycken att göra. Jag är ingen expert på det men jag försöker, så jag hade några kvar över koppartråd från en av min plåtburk Rose och jag har gjort denna enkla koppar armband.Steg 1:...

Enkla glidande Knut armband

Hej alla! Redo för något snabbt och enkelt? I detta Instructable, vi kommer att göra enEnkla glidande Knut armband med en antik afrikanska myntDetta armband är helt justerbar och kan passa nästan varje handled, beroende på hur mycket rep eller snöre...

Birch bark armband, servettring, hår tie och andra enkla birch bark objekt.

Näver är ett fantastiskt material. Det är inte bara funktionell, det är otroligt vackert. Jag jämförde min underbara fru till inre näver i en dikt, och hon svimmade. Det är verkligen så vacker.Mina vänner April och Jarrod vände mig till möjligheterna...

Virkade fotled armband

Steg 1: material .thread.beads.Scissors(Klipp tråden ca 1-2 fot lång det beror på hur stor du vrist är)Steg 2: Start Slip vet sedan 5 lmSteg 3: Lägga pärlor Ta pärla och string på arbetande garn/tråd. Sedan 1 lmSteg 4: Efter Beading Efter din pärla,...