Enklaste Altoids Tin plånbokhar någon extra Altoids burkar liggande? Ja? Insåg att, försöka sätta i ett kort, det fastnar, och är svårt att komma ut? Här är en enkel 1 steg lösning på problemet.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Altoids Tin plånbok

detta mångsidiga godis tin kan också användas som en plånbok! Om du inte har redan upptäckt, standard kredit kort och ID passar perfekt i det ärevördiga Altoids tin. Kolla upp det! Detta är super lätt, och bortsett från att ta tid att äta alla godis,...

Vara BATMAN! Altoids tin i utility belt pouch (eller metall plånbok)

som barn, jag älskade campy Adam West Batman. Det var bara för roligt. Men jag har alltid trott att ha verktyget bälte skulle vara det snyggaste som! Tänk, att kunna komma med alla typer av fiffiga objekt på ett ögonblick!När man ser Altoids tin utma...

Altoids Tin Magic plånbok

i detta instructable jag ska visa dig hur man gör en magisk plånbok ur två altoids burkar och några andra sakerSnälla rösta på mig i POCKET SIZED tävlingen och hjälpa mig vinna jag skulle verkligen uppskatta det tack!Steg 1: Vad du behöver Att göra d...

Altoids Tin Martini Kit

det finns många Altoids tin survival kit ute, men bara en innehåller vad du verkligen behöver i en nödsituation.Steg 1: Bygga det Allt du behöver för att vara förberedd i varje nödsituation är en Altoids eller motsvarande tin, några små flaskor (den...

Altoids Tin Travel Kit

skapa en rolig, nyttig och fickformat kit att ta överallt du går eller använda i huset!-Ett roligt projekt att göra med barn du barnvakt, syskon, vänner, eller bara själv!-Altoids burkar är några av de coolaste skapelserna på jorden. De luktar gott,...

En Altoids tin läderfodral

Mest upplysta folk vet att Altoids tin är en av de största uppfinningar kända för mänskligheten. Jag har flera som jag använder för olika saker och min dotter har använt en för en plånbok som hon håller kort och kontanter i inuti sin handväska. Jag b...

Altoids Tin dekoration, Pt.1: Få rätt storlek

Altoids burkar! En konstgjorda wonder! Jag gillar att använda mynta burkar som min plånbok - de är robusta & praktiska. Men jag började oroa sig... Vad händer om jag glömmer det är min plånbok och jag lämnar det någonstans? Vad händer om en mint-älsk...

Altoid Tin minne spelet

trött på ditt minneskort blir repig, böjda och märkt så du redan vet vad på andra sidan?Inte säker vad till gör med alla dessa Altoids burkar du har liggande huset?Jo har vi den instructable för dig!Finstilta: Observera att Altoids burkar kan få repa...

Altoid kan plånbok

det måste att göras... en Altoid kan plånbok var nära förestående. Använd en gammal Altoids kan som plånboken, utrusta den med en bank stil mynt insertion och en användbar LED-ljus.Saker som behövs för detta projekt:~ Altoids kan~ Magneter~Dremel/Cut...

Circuit bent tangentbord i altoid tin

detta är min första instructable, säga vad man vill i kommentarer.Så detta kan verka som ett mycket konstigt inlägg, men väldigt cool.Im kommer att visa dig och berätta hur man går runt kröken, och hur man skär en pcb i peaces, och sedan lägga alla i...

I din ficka Altoids Tin C.S.I. Kit

någonsin hitta dig själv på en Brottsplats och har inga verktyg för undersökning? Vilken besvikelse! Ja, aldrig igen! Stoppa detta lilla kit i fickan och vara redo för bäst och värsta av brott. Inuti hittar du alla grundläggande utrustning du behöver...

En Altoids tin stämpel gudinnan + mer

du behöver1. en altoids tin2. ett gäng Korrespondenskort3. en pennaSteg 1: första du öppen upp altoids tin och spåra locket på 1 Obs kort nästa klippa det ut och använda det som mall och klipp ut som 20Steg 2: nästa trim dem om det behövs och lägg de...

Remote Control Altoids Tin

har någon någonsin frågat dig, "Kan jag ha en Altoid?" Men du är bara för lat för att nå över och lämna burken till dem? Här är lösningen på det problemet! Nu kan du enkelt köra altoids tin över bordet till din vän. Detta projekt är verkligen sn...

Lilla Altoid Tin Robot med personlighet

jag älskar robotar. Normalt de som jag bygger är ganska stora och inte skulle passa i fickan, men för en omväxling jag beslutat jag skulle prova något litet och roligt! Denna robot är just detta, och i själva verket passar inuti en altoids tin. Det ä...

Gör en batteridriven lödkolv! I en Altoids tin?

Med detta instructable, jag ska visa dig hur du gör din egen lödkolv! Denna hela järn kan byggas för mindre än femton dollar. Det finns ingen hake, och det är lika bra på lödning som nästan alla andra billiga järn på marknaden. Detta har en högsta te...

Altoids tin mus (med fläkt)

Jag letade på alla instructables för datormöss. Jag hittade en hel del altoids tin möss så jag bestämde mig att göra min egen version av en. Jag tror detta min egen uppfinning (att sätta en fläkt i en altoids tin mus) eftersom jag havn't sett några a...

Altoids Tin S'Mores Pocket mellanmål Kit

om du längtar efter smält, sentimental choklad & marshmallow med graham kracker kritan av s'mores, nu kan du ta med dig vart du än går! Det är så lätt och roligt att sätta detta tillsammans. På nolltid har du s'mores.Perfekt för att använda på ebqbbq...

Altoids Tin Pocket Abacus

göra en ficka abacus från en tom Altoids tin. Den ursprungliga lågteknologiska kalkylatorn, nu i fickformat! Perfekt för beräkning av tips på restauranger, så länge din check inte är mer än en miljon dollar.Steg 1: material Material som behövs:Tom Al...

Altoids tin öring fiske mini tackle box!

Detta är en mycket lätt mini talja-box som tar ca 15 minuter för att göra. Den innehåller de redskap jag använder för att fånga öring från en bäck, minus pole, hjul, net, tång och höft vadare. Även om jag inkluderar spinnare i rutan tackla, är min Re...