Enklaste Finger Puppetsdetta är min första kompatibel med instructables app. Detta är den enklaste marionetten att göra.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Påsk Finger Puppets steg för steg DIY & gratis mönster

påsk var en av min favorit semester som barn. Jakt ägg. Smaska på choklad. Smaska på kokta ägg. Tillbringa dagen med min familj. Gömmer sig ägg över och över med min syster. Vad är inte för att älska? Mellan alla godis och ägg som hade suttit i trädg...

Modell Magic 101: Finger Puppets

Modell Magic är en lufttorka lera från Crayola. Det är lätt och fluffigt med ingen smulig eller klibbig röra. Jag älskar att använda det med min elementära studenter, men det är också bra för kostym rekvisita. Jag ska visa några exempel på rekvisita...

Handsydda Finger Puppets

Finger puppets är ett häftigt sätt för barnen som mig att hålla underhöll under lång tid. Så när min lilla systers födelsedag kom upp, jag bestämde mig att göra henne dessa de. De är handsydda eftersom jag inte har en symaskin, men om du har en symas...

Ingen sy Pac Man Ghost Finger Puppets

dag jag åkte till New York och gick till FAO Schwartz. Vad en fantastisk plats, alla skärmar och leksaker. Jag fick mig även göra din egen docka. När jag kom hem, blev jag inspirerad att göra några dockor. Detta är en No Sew inställning till finger p...

SS - Finger Puppets

det kan vara en utmaning för att engagera barnens fantasi i Söndagsskolan. I den här övningen kom jag med en idé att göra finger puppets silvertejp, kände, sax, pennor. Vi byggde en liten scen av kartong (jag älskar kartong) och åter antagit en scen...

Finger puppets alla skäl!

Ett snabbt och enkelt kid projekt är att sticka och sy finger puppets. Det är mycket enkelt - även en vuxen kan göra det! Min systerdotter i England frågade mig för finger puppets så jag utarbetat detta mycket grundläggande mönster. Om du kan sticka...

Att göra galna finger puppets

att göra en finger marionett kan ta så lite som 1/2 timme. När du får kläm på det, sedan försköna och skapa mer för varje finger toe.Steg 1: Behöver du:SymaskinMåttbandLinjalenLimSaxArk av filt i olika färgerGoogly ögonPärlor, knappar, spetsar, band,...

Crazy doodle monster finger puppet

Hi folks!Denna vecka bestämde jag mig att göra en galen doodle monster finger marionett.Han fick crazy tänder. Och en skurkaktig hatt.Om du vill designa och göra din egen doodle monster dockans, här hur, rättvis följa efter det lätt att följa bilder!...

Finger Puppets

jag vet inte om dig men vi alltid tycks förlora en massa handskar på vintern så var bara kvar med en. Här vad du kan göra med detta.Steg 1: Vad du behöver Att göra dessa söta små dockor du behöver:•en handske•vissa lim•beads, papper, något som kan de...

Kyssas Puppets

skapa puppets är verkligen fantastiskt. Du kan dekorera dem på många sätt enligt din fantasi. Någon kan locka lite barnen med marionetter. Här ser du min dansande finger puppets.Steg 1: krav Tyg bitar av ditt valKände sig bitar av ditt valUllSaxTråda...

Hängande kände aktivitet ombord

en händig egenskap av filt är att det tenderar att hålla sig till andra filt. Det är mycket svagare än kardborrband, men det är stark nog att hålla upp vikten av små figurer som bokstäver och siffror.Detta är ett snabbt projekt som även skulle kunna...

ZOMBIE SNORKRÅKOR

Zombie snorkråkor är den perfekta halloween tricken- eller behandla! Jag snubblade över en webbplats som säljer alla sorters godis snorkråkor och de inspirerade mig att göra min egen. "Självlysande" Zombie Finger Puppets lägga en perfekt touch t...

Bil resa med en 1 år gammal

nyligen tog vi en roadtrip från Utah County till Orange County, Kalifornien för vårlovet. Jag var lite nervös att göra resan med våra nästan-ett-årig dotter, men planerat framåt att göra vår resa lite enklare.Vår lilla flicka är en mycket slingrande...

Variabel-storlek stickning röret med zip band

När jag var en ung flicka i 70-talet, hade jag en stickning Jenny och en medföljande Spool Knitter. KJ var cool för att sticka halsdukar och SK, som var en strippad version av KJ med bara 4 pinnar ovanpå en spole... Jag minns inte att göra något anna...

Makey Makey interaktiv berättelse med Scratch!

Instruktioner om hur man gör en interaktiv berättelse på början med hjälp av Makey Makey och framför allt din fantasi!Steg 1: Samla alla de leveranser som behövs.Leveranser behövs inkluderar:Makey Makey KitDator (antingen en bärbar eller stationär fu...

Steven universum klä

En god vän till mig älskar Steven Universe, så jag gjorde henne denna klänning i födelsedagspresent. Jag tror att detta är en riktigt härlig klänning och skulle göra en awesome cosplay eller Halloween kostym!Jag gjorde henne också en full uppsättning...

Miniatyr tovade julklapp

våta tovning är ett enkelt sätt att göra en formad bit av tyg. Det kräver lite mer än några rena, kardade ull och framgångsrikt kan göras av någon av alla utbildningsnivåer. Eftersom du formar tyget som du går, det är också ett bra medium för att gör...

Pilot G2 penna kanon - för Pocket Sized tävling

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en ficka storlek bb kanon ur populära G2 gel penna som Pilot. Byggprocessen tar ca tio minuter och mindre än $5. Jag ber om ursäkt i förväg för att säga clicky bit, jag vet inte det riktiga kän...

DIY Dog Puppet

Detta är en handledning om hur du skapar en hund marionett. Den bilden är en Labradoodle, men det skulle lätt modifieras för att se ut som andra raser. Du kan göra detta helt med lim eller med en kombination av limning och mycket grundläggande sömnad...