Enorma Cookie Monster Cakejag gjorde denna tårta till Mina kusiner fyller 18 år och det är trotsigt den mest tidskrävande men favorit kaka ive någonsin gjorts. Det ttok mig från 8 på morgonen till ca 10 pm den kvällen att ha det helt bakas och iskallt. Jag var att få en kaka ur över och sätta en annan rakt i! tårtan består av 4 djup 20cm runda lager staplade och snidade, 2 skål kakor iced tillsammans och snidade för huvudet och belastning tins halveras för armar och ben. Jag klippte munnen ur huvudet så jag kunde sätta några kakor inne för att göra det verka som om han var att äta, jag gjorde också en skåra för hans hand så det såg ut som han höll en cookie. Jag hade ingen strikt plan för kakor design, så jag bara tryckt ut massor av bilder av cookie monster och lade dem runt mitt kök för referens och sedan ristade moset lite i taget tills det såg ut som bilderna. Jag iskallt kakan med en wilton gräs spets och ledas delarna ganska stökigt och lång nästan loopas/hängande så det såg ut som päls, och färdiga tårtan med vit fondant ögon med svart buttercream elever.

Att ge dig en uppfattning om storleken på tårtan heres några av min ingredienser lista!
32 stora ägg
2kg bakning smör
2kg vetemjöl
2kg SR mjöl
2kg strösocker

Jag minns inte hur mycket smör florsocker jag var tvungen att göra men tro mig det var en hel del! Jag gjorde tårtan nästan 6 månader sedan så jag skränande verkligen kommer ihåg tillräckligt av processen att göra en detaljerad steg för steg men om du har några frågor vänligen gärna meddelande mig. Tydligt im inte heller ingen professionell jag låtsas vara, men för min första snidade tårta Im dead nöjd med min insats :) Tack för läsning!

Relaterade Ämnen

Cookie Monster muffins

Cookie monster muffins har varit på mig ända sedan vi började cupcake utmaningen. Jag älskar absolut cupcakes, men den här gången ville jag fokusera mer på inredning än smak. Om du har en läcker cupcake recept, Använd gärna det här. Jag betalade vörd...

Cookie Monster familj

ingredienser inkluderar: box Betty Crocker SuperMoist vit eller gul kaka mix, vatten, vegetabilisk olja och äggvitor efterlyste på kaka mix låda.Dessa vänliga "Cookie Monster" cupcakes är enkelt att skapa och är säker på att få leenden till både...

Lätt Cookie Monster muffins

OMNOMNOMNOMNOM! Jag ville göra detta för så lång tid, eftersom jag såg dem på bilder flera gånger, men de ser alltid så svårt att göra! Jag hittade ett mycket enkelt sätt att göra dessa. NOMNOMWRAAAAAAAH!Steg 1: ingredienser Detta är vad du ska göra...

DIY, mobil kände fall som Cookie Monster, lätt hantverk

Det här är en tutorial på hur man gör själv ett mobila fall som Cookie Monster.Den är gjord med filt och kartong från en spannmål boxThe material du behöver är:-Filt - kartong-Heta silikon-Sax-Penna - kardborrebandFölj mig i min sociala nätverk och p...

Dubbla Cookie Cookie Monster kakor!

Vad kan vara bättre än en cookie monster från cookies?! Jag kallar dessa dubbla cookie cookie monster cookies eftersom detta är en cookie smörgås. Jag tror inte det finns mycket bättre än så! Nom nom nom!Denna cookie kom till dig med bokstaven C och...

Cookie Monster födelsedagstårta med Cookie deg fylla

Moist, mörk choklad mocka kaka, med en läcker lager (eggless, förstås!) cookie deg i mitten... Ganska mycket himlen tårta-formulär.Inredda för att likna Kakmonstret för ett 3-åringens födelsedag!Mörk choklad mocka kaka med Cookie Dough fyllning recep...

Hur man gör en Cookie Monster

har något att göra? Vill du inte göra det? Göra en Cookie Monster!Förhalning på allra högsta nivå! plus... en jätte cookie...Steg 1: Vad du behöver... Här är en lista över vad du behöver:1. en college lägenhet eller bostad av något slag. Det behöver...

Cookie monster matta

Om nom nom!Ta allas favorit cookie äta monster hem med din egen cookie monster matta. Denna ikoniska blå styggelse tiggeri bara göras om till en Björn hud matta. Med blå fuskpäls tyg och några andra textil förnödenheter, kunde jag göra denna matta i...

Cookie Monster - en talande robot integrerat med Slack

Grove - Touch SensorCookie Monster med en REST API integrerat med Slack (www.slack.com) och TwitterDen robotic Kakmonstret skapades av Pawel, Marcin och Anna under Intel IoT hackathon i New York i maj 2015. Cookie Monster är en interaktiv leksak som...

Bygga en Cookie Monster Robot

Hej alla!Min nyaste robot är lite ur min vanliga men fortfarande håller med min robot sällskapsdjur tema. Koden har utvecklats från K @ till K9 till Wall-E och bor nu i min Kakmonstret.Titta på videon: You TubeKoden hade ändrats för att ge Kakmonstre...

Interaktiva Cookie Monster plysch leksak

göra en bedårande, älskvärda, krama-stånd Kakmonstret leksak som älskar kakor! Hans ögon lyser blå när du ger honom en cookie, men röda om du ger honom en morot. Shaker motors vibrerar i magen om Kakmonstret inte har hade något att äta ett tag.Detta...

Svart och vit Cookie-Crumb Cake-Pops

Välkommen till min instructable att svart och vit Cookie-Crumb Cake-Pops. I huvudsak gjorde jag två satser av cake pops där en var vanilj kaka med choklad chips och vanilj glasyr, överdrag i mörk choklad och en annan nästan exakt motsatta (mörk chokl...

123D cookie monster Mugg med innehavaren av cookie

här är en praktisk och 3d utskrivbara mugg som håller dina cookies och mjölk. Det ser ut som cookie monster. Du kan ladda ner filer eller göra det också.Steg 1: Att göra botten Det enklaste sättet att göra är att göra det i två bitar. I detta steg gö...

Cookie Monster Fondant Cupcake Toppers

Dessa cookie monster fondant cupcake slagklippare är lätta att göra och är perfekta för alla Sesame Street party eller cookie monster älskare! För att göra dem du behöver inte några speciella verktyg men runda och veckat cookie fräsar är ett måste!Lä...

HUR MAN GÖR EN COOKIE MONSTER TÅRTA!

I den här videon kommer jag att visa hur man gör en riktigt enkel snabb cookie monster kaka. Du kan använda denna teknik på ganska mycket alla sesame street tecken.Jag har en annan video där jag visar hur jag gör min buttercream :)Steg 1:...

Söta kockar Cookie Monster gryta

Titta på dessa 8: e klass matlagning studenter visar dig hur man gör en dessert gryta som kan vara förberedd före tid med hjälp av vanliga ingredienser och bara några få enkla steg! Impress nästa födelsedagsfest gästerna med denna unika ta på kakor o...

Smör kex Box - Cookie Monster säker

Projektet var en del av samarbete bygga var ett gäng andra Woodworker från Europa kom tillsammans för att skapa något presentera eller som serverar lokala produkt eller mat specialitet och visa att bygga i en video på Youtube. Jag bestämde mig att sk...

COOKIE MONSTER RACING hjälm

detta visar du hur jag vände en gammal men fortfarande användbar racing / Motorcykel hjälm till en kul sak att använda medan ridning eller körningDetta är min första en vara så trevlig ppl lolSteg 1: Prep För det första få din gamla hjälm och besluta...

Enorma Knex Monster Truck

jag tycker detta är en av mina bästa knex bygger och im mycket stolta över.Jag skulle vilja göra en Instructable för detta men jag vill inte riktigt 2 ta isär och jag har inte tillräckligt många bitar för att göra en annan :(I'ts fick full stearing,...