Episka Bacon högtidenLåt oss vara ärliga, bacon är bäst. Det är perfekt för alla tider på dagen eller någon måltid. En perfekt para ihop med ägg och gryn till frukost, så krispig och salta på din BLT vid lunch, lägga till en sallad eller Linda det runt vissa filet mignon på middag och smula den över glass med lite saltade kola sås för en dessert behandla.

För detta instructable, jag ska visa dig hur jag gjorde min egen bacon från grunden och sedan la den till min version av ett italienska kulinariska traditionell mästerverk, känd som porchetta.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Episka Bacon Sandwich

denna smörgås är baserad på den klassiska bacon-sallad-tomat smörgåsen, endast en miljon gånger bättre. Det smakar vanligt och helt enkelt otroligt!Steg 1: ingredienser Behöver du:baguettebacon (tunt skivad)1 hårdkokt äggsoltorkade tomaterskivad salt...

Bacon infunderas vilt hamburgare!

jag kan verkligen säga, dessa är några av de bästa burgarna fällt, jag någonsin har haft!Kolla in min andra instructables för tips om fiske, jakt (i utkast hoppas gå post innan nyår), matlagning och DIY hem projekt.Steg 1: ingredienser Min fru och ja...

Bacon mannen

vi alla vet killar älskar bacon. Vi vet också killar gillar att göra och äta episka måltider med bacon. Detta var tanken som fick mig att skapa baconman! Kombinera footlong, nötkött allt jumbo korv och 3 förpackningar med tjocka snitt applewood rökt...

Bacon kanel rullar

det finns tillfällen när salt och söt bara går sagolikt tillsammans. Saltet framhäver söta, söta tar fram salt och är bara en aldrig sinande cykel av SMAKLÖK bliss. Det kan verka lite konstigt att lägga bacon inuti en sött bröd rulle, men jag kan för...

Eldig Bacon Explosion!

Det är fars dag. Din stackars far är en man, men blir bara en dag att fira. Visst, på varannan dag han vill ha en Bacon Explosion, men vi alla vet att detta inte kommer att tillåtas. Endast på fars dag kan han komma undan med en sådan extrem kött ext...

Bacon lönn Cookies!

Detta mitt inträde till Dessert tävling, och jag beslöt att gå med "Middag för Dessert" rörelsen och göra Maple Bacon Brownies. Det är kombinationen av mina drömmar! Nu här är hur man kan föra episka till ditt kök: behöver du:2 1/2 kopp allrengö...

Bacon tårta!!!

om du tittar på video hoppa till 8:50 att titta på att skapa de första 8 minuterna är oss köpa saker. Någonsin varit hyped upp på monster och hungrig? Jag talar inte normala hungrig, jag talar ingenting kan stoppa din hunger galna destruktiva väg hun...

Bacon och ägg klocka

det är Bacon och ägg "Tid!"Här är en instructable om hur du gör din egen "Bacon och ägg" klockaSteg 1: material Material du behöver för detta projekt är:-Sax-Vax papper-Billiga Walmart klocka-Billiga Walmart Pan-Brun, vit, gul och röd...

Bacon lönn Donut: En frukost Martini

jag är inte helt säker på vad som gör denna cocktail. Det verkade som en bra idé.Jag menar Voodoo munkar är en nationell kändis och en av deras signatur munkar är en bacon lönn en.Jag menar detta martini är korrekt och inspirerad.Jag antar att vad ja...

Bloody Mary med Bacon Swizzle Sticks

jag älskar bacon (duh) och jag älskar Bloody Marys, så jag kunde tänka på ingenting bättre att spetsa min söndagsbrunch än en bacon-infunderas Bloody Mary. Om du känner dig feisty, kan du blanda upp din egen Bloody Mary mix som följer, men om du fort...

Kaffe Bacon stek vaken

Biff vaken med denna kaffe bacon skapelse!Steg 1: Bacon kaffe biff vaken ingredienserBacon stek vakenIngredienser8 uns platta Bacon1/2 kopp Espresso vinäger1/2 kopp farinsocker1/2 kopp färsk marken kaffebönor1 msk Paprika1 dl frysta körsbär syrlig oc...

Kaffe Merignue - en episk misslyckande och hur man inte gör det!

Jag planerar för kaffe tävlingen. Jag har aldrig gjort en maräng och därmed tänkt på att göra en kaffe maräng. Jag började på riktigt bra.Men en gång gick ur och jag försökte rätta till det. Sedan så småningom visade det sig vara en riktig röra.Jag h...

Bacon Spice fläskkotlett Cookies

detta Instructable beskriver hur man görBacon Spice fläskkotlett CookiesI denna unika cookie används bacon drippings i stället för förkortning eller smör. Detta leder till en subtil rökig bacon & sälta, som accentueras av tillägg av mald ingefära, ka...

Kanderad Bacon våffla Cookies!

Steg ett-The BaconPlacera bacon på en tråd rack på en blad-bricka, jag föreslår att placera bakplåtspapper under.Strö över Farin och grädda i 350' i tio minuter, sedan vänds och strö mer brunt socker på motsatt sida, sedan fortsätta baka tills krispi...

Chocolate Chip Cookies Bacon

så detta är tid på året för bakning, och vet du vad min favorit sak att baka är? Chocolate Chip Cookies. Men märkte nyligen jag att min choklad chip cookies saknades något. Du vet vad de var saknas? BACON. Du måste bara att lita på mig den här och dy...

Bacon "Cupcake" (med ost fyllning)

detta är en snabb instructable för dig som gillar bacon!Steg 1: Vad du behöver:Ingredienser:-Bacon-Riven ostVerktyg:-Cupcake koppar-Cupcake bakning bladSteg 2: BACON NOM NOM Täcka varje kopp i bladet cupcake med bacon. Se till att lager bacon och att...

Sockerkulör fyllda kladdiga choklad cupcakes med choklad glasyr och bacon bitar

jag fick en idé i mitt sinne ett tag. Jag älskar dessa choklad täckt karameller med havssalt, bacon går bra med choklad (jag menar, vad går inte med bacon?) och jag älskar att göra cupcakes så jag kom med idén att kombinera allt detta i en awesome re...

Choklad Bacon med Bacon Chocolate Chip muffins

Märkligt nog, gå Bacon och choklad faktiskt riktigt, riktigt bra tillsammans.Steg 1: Ingredienser för Cupcakes:8 skivor Bacon * jag bor i Kanada, och jag använde bara tunna paketerade bacon, men oavsett typ av Bacon du använder, se till att det kan b...

4 episka Halloween Party Decor idéer

Kontoret är för små, ditt rum är att tråkig, ditt hem... Var och en har redan episka inredning för Halloween, men du är bara lat till DIY. Här du er, 4 episka Halloween idéer... spooky ljus, läskiga söt krans för din vägg, pumpa godis potten och en s...