Episka kartong hylla! (Bara bilder)This a cardboard shelf I made. Designen var inspirerad av Leo Kempf design, finns här:
http://www.leokempf.com/
Relaterade Ämnen

Episka kartong pansar

någonsin velat göra några episka kartong pansar? Naturligtvis har du! Vem skulle inte vilja skräddarsydd, vattentät, funktionella mot en skum blad pansar (alla till en låg kostnad)? Tja, detta var min första gången att bygga några kartong armour, och...

Fantastiska kartong hylla!

i detta Instructable, jag kommer att visa dig hur man gör en liten, användbara kartong hylla. Det kommer förmodligen kosta dig nästan ingenting om du har några papp ligger runt huset, men det kommer att ge en känsla av prestation och lycka. Låt oss b...

D.i.y. kartong hylla

kartong kan vara ett mycket användbart verktyg för att konstruera enkla runt-huset enheter. Lär dig att ta en enkel kartong som var nästan papperskorgen och förvandla det till en funktionell hylla för dina smycken. Denna kartong hylla mäter 5" brett...

Kartong hylla

det är en enkel kartong hylla.Steg 1: Förbered din kartong Du kan behöva ungefär 20 x av dessa...Steg 2: repa... Scratch...Steg 3: klipp... Sax, liten kniv eller lasser skär...Steg 4: gjort! Gjort!...

Återvunnen kartong hylla

Kolla in min Etsy shop: igloostudioinc.etsy.comJag satte mig utmaningen att bygga en hylla från papp. Inte en tillfällig, tunn hylla men en permanent, styv och funktionell hylla.Den kartong som jag valde var från skokartonger. Det var tunn wellpapp m...

Bygga en lätt kartong hylla

detta projekt kommer att visa dig hur man gör en enkel hylla, perfekt för alla kontorSteg 1: Steg ett Så måste du göra en kartong triangel. Jag hade redan denna ruta på hand, men en enkel hemgjord en kommer att göra fint.Steg 2: skär Först skär du en...

Enkel kartong hylla

ibland har du något du vill lägga på en jag vet inte, kanske en hylla. Du kan köpa en/hylla men biverkningarna är du är sönderriven fickor. Så jag kom upp med denna enkla rack typ av sak gjort av kartong men skulle fortfarande få jobbet gjort för dig...

Stående kartong hylla

för att hålla dina leksaker och böcker, här är detSteg 1: du behöver saxPaint(optional)kvast eller tandpetaretejpSteg 2: skärande vikning vika det till krävs form, oroa dig inte om dess för liten, den andra kartongen kommer att öka storleken.Steg 3:...

Hur man gör en gratis böjande cykel kedja plånbok kedja (bara bilder)

har du någonsin försökt använda en cykel kedja för att hålla plånboken men varit frustrerad förresten det rullar ihop och är så stel ide två riktningarna att det inte var utformade för att flytta...??? Bra nu med ca 20 minuters arbete kan du göra enp...

Kartong benno hylla

en kartong hylla att passa en Benno Ikea skåp med en trevlig utseende!Steg 1: material wellpapp, ungefär 1/8" till 3/16" (gratis)vit posterboard (dollarn träd 50 cent)vitt limfina spetsiga applikatorer (rekommenderas)saxpappersknivXacto kniv ell...

Budweiser kartong låda hylla

att vara alkoholist olidlig med mycket tid på mina händer, jag kom över den instructable av aweekfromthursday med titeln d.i.y. kartong hylla. Jag tog inspiration från det och att ha alla dessa överblivna Budweiser rutor, jag tänkte att jag kan skapa...

DIY kartong hängmatta

hängmatta + kartong = X... hmmmm... Vad är X? Oh ya jag minns sin EPIC.I detta Instructable du lära dig att göra en episk kartong hängmatta, men tänk på skulle vara mycket uppskattat att jag är bara ett barn och detta är min första instructable så oc...

Björk-ramar med flytande bilder

Jag älskar beger dig ut i bergen, går för en bra vandring, och njuta av vyer. Jag har också undrat flera gånger om det fanns något jag kunde göra med Björk eftersom det är en sådan vacker trä med alla papper-liknande peeling Barken, och i helgen jag...

Kartong övning cykel Laptop Stand

surfa interwebs och få ditt hjärta att pumpa. Placera din laptop på din motionscykel. Du kan köpa dyra plast står, termoforma och lasercut egna plast modell, användning metallregeln lager att bygga en med pvc-rör för att göra en eller snickra rester...

DIY objektiv för Google kartong VR

Inledning:Sedan Google lanserade det är VR kartong senaste 2014., jag har läst några bra återkopplingar om den., och sista kan 2015., kartong VR stöder iOS., få VR kartong är billigaste sätt att uppleva virtuella verklighet. och jag frågade mig själv...

Kartong rekvisita: Hur man gör en filmkamera

så detta är min sista Prop I'ble av 2011 Chester Gangshow... I en scen behövde de en modern snygg filmkamera... För ungefär tre veckor stirrade jag på orden på min rekvisita i misstro... Jag har nu sett kameror... Jag har även använt dem... men jag h...

Kartong Samurai rustningar att ser autentiska

jag måste ge kredit till en massa människor för detta instructable, särskilt Atrophius för hans prisbelönta instructable, som var min inspiration. Jag ville faktiskt skapa en hel uppsättning av sintra som han gjorde, men eftersom jag är arbetslös jus...

Kartong flaska division till vinställ

Här hade vi att samarbeta med företaget heter Smurfit Kappa för denna Inlämningsuppgift. Vi behövde göra något av korrugerad kartong som redan finns men med en ny huvudnummer adderat till den.Så jag tittade på några produkter av dem på deras webbplat...

Donkey Kong hylla med Perler pärlor

Hej, alla! Välkommen till min andra instructable! (Jag är fortfarande ung, så vänligen inte vara oförskämd) Idag ska jag visa dig hur man gör en Donkey Kong tema hylla med Perler pärlor.Mamma säger: "vi gör inte hela hyllan med Perler pärlor, bara an...